Wat is jouw favoriete strand?

Beertje
Mijn naam is:
Beertje
Mijn leeftijd:
40 Jaar
Ik woon in:
Uithuizermeeden
(Groningen)
Like mij?
8 Likes
Like mij!

Beertje(40) schrijft:

Ik ben opgegroeid in de buurt van Hoek van Holland, maar daar ben ik echt maar een paar keer geweest, veelte saai voor mij!

Ik ga nu een minuut of 10 rijden van daar, dat is een vrij onbekend stukje. Omdat ik dol ben op openbare seks, zoek ik iemand die hier met me naar toe kan.

Ben je iemand die wilt neuken op het naaktstrand? Dan stel ik voor dat je me een fototje toe stuurt en als me dat dan bevalt zal ik de locatie van mijn plekje delen. Dan onmoeten we elkaar daar voor het eerst. Lekker spannend!!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Beertje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Beertje !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Beertje

Gratis neuken met Beertje?

Druk dan hier voor contact!