Onderdanig en gewillig voor de juiste

Nikita
Mijn naam is:
Nikita
Mijn leeftijd:
32 Jaar
Ik woon in:
Bellingwolde
(Groningen)
Like mij?
20 Likes
Like mij!

Nikita(32) schrijft:

Ik ben een sterke vrouw die weet wat ze wilt en daarvoor gaat. Work hard, play hard. Letterlijk. Wanneer ik speel dan ben ik het tegenovergestelde van hoe ik iedere dag moet zijn. Dan ben ik onderdanig en gewillig.

Deze kant van mijzelf kan ik niet bij iedereen uiten en het blijkt dus een uitdaging te zijn om een nieuwe meester te vinden. Nu moet ik mijzelf eigenlijk verkopen, maar dat vind ik niet zo makkelijk.

Ik beantwoord bijna alle vragen, dus het is makkelijker om me te laten weten wat jij van mij wilt weten. Waar moet ik aan voldoen? Ik dien mijn meester graag, de juiste meester, niet iedere meester.

Laten we ontdekken of we een match zijn.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Nikita? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Nikita !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Nikita

Gratis neuken met Nikita?

Druk dan hier voor contact!