Zoek jij een goede meesteres?

Olli
Mijn naam is:
Olli
Mijn leeftijd:
32 Jaar
Ik woon in:
Alteveer
(Groningen)
Like mij?
17 Likes
Like mij!

Olli(32) schrijft:

Je komt binnen en kleed je uit. Je gaat in positie staan en ik loop om je heen, bekijk je helemaal, ruik op alle plekjes.

Ik zeg je dat jij je moet buigen en ik geef je een paar tikken op je billen met mijn platte hand. Het gaat tot nu toe goed. Je loopt naar de badkamer en begint een bad voor te bereiden. Vertel mij in een bericht precies hoe jij dat zou doen.

Na het bad droog jij mij af en legt mij op bed. Je likt mijn tenen en speelt met jezelf. Je moet stoppen. Wat is dan je volgende opdracht?

Geef mij antwoord op deze twee vragen en dan hoor je snel of je door de selectie bent.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Olli? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Olli !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Olli

Gratis neuken met Olli?

Druk dan hier voor contact!