Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Waar zullen we het eens over hebben?

FlowerJen (37) schrijft:

Als ik jou nou eens vraag om hier een onderwerp aan te gaan snijden krijg ik hier dan dan een berichtje van je terug of denk je kut verzin zelf maar een onderwerp en ik praat wel mee? ;)

Lijkt me prettig als jij eens aan mij verteld waar je het over wilt gaan hebben, dan kan ik wel met je mee praten en mijn oordeel daar over vellen ;).

Spreek ik je zo?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met FlowerJen? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
FlowerJen !

2 Reacties

  • Dick

    3 years ago

    Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

  • ricky

    3 years ago

    Hey ik wel als je mee het 31 juli mij op haal

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis