Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Oud maar nog lang niet dood

Fraukje(67) schrijft:

Sterker nog ik denk dat ik seksueel beter in het leven sta dan ooit! Geloof het of niet, maar ik heb meer zin in sex dan dat ik ooit heb gehad.

Ik zoek een vent die niet te jong is, al die oma sex praktijken doen het ze niet voor mij. Ik zoek een man op leeftijd die hem nog wel omhoog krijgt!

Oma zoekt opa zeg maar!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Fraukje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Fraukje !

3 Reacties

 • henk53J

  3 years ago

  hallo fraukje ik ben henk 53jaar 190 l 95kg kort donkerhaar geen baard bril snor of tatoes een mooie geschoren pik 18x 6 en ben voor jou ik kan s'middags wel eens bij je langs komen voor sex ik zoek geen relatie . puur sex mag ook buiten als jij dat wil .

 • Jan

  3 years ago

  Hallo fraude ik ben 64jr slank roodhaar en single woon in nieuw-amsterdam dus heb jij echt zin in sex reageer dan even terug gr.jan

 • Bert

  3 years ago

  Zou graag je sexmaatje willen zijn nul zes twintig achtentwintig drieendertig nulacht kusje bertbroer81 snapchat [email protected] woon in de buurt. Graag contact ben serieus

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis