Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Zo heb je wraaksex zonder schuldgevoel

Door:
Sarah
Geplaatst:
31-01-2023
site.commets:
0

Wraaksex klinkt niet erg aardig, en dat is het ook niet. Het komt ook veel meer voor dan je zou vermoeden, en er zijn heel veel vormen van mogelijk. Er kunnen ook allerhande redenen voor wraaksex zijn. Wraaksex heeft als doel om iemand terug te pakken, en dat kan er dus heftig aan toe gaan.

Wanneer jij wraak wil nemen, dan wil jij diegene op wie jij wraak neemt, in de meeste gevallen, ook overtreffen. Stel jij hebt jouw partner betrapt op vreemdgaan met iemand die jullie niet kennen, een vreemde dus, dan komt ergens in het overdenken van de wraak het idee naar voren om met een bekende van jouw partner vreemd te gaan.

In de meeste gevallen wordt wraaksex een beetje onbezonnen gedaan. Het vliegt een paar keer door je gedachtes, maar je denkt er niet echt goed over na. Je handelt uit emotie, wat ook heel logisch, en voor je het weet, lig je met iemand te krikken.

De kans is groot dat dit de geilste sex uit je leven gaat zijn, want je bent opeens in een andere mentale toestand, terwijl je sex hebt. Maar daarna gebeurt er emotioneel gezien iets heel anders. Je krijgt een schuldgevoel. Dat is niet gek, want jij hebt het vertrouwen van jouw partner geschaad, en daarbij doet het er niet echt toe dat diegene dat ook bij jou heeft gedaan.

Dit schuldgevoel is de grootste onzin. Jij zou het namelijk nooit gedaan hebben als jouw partner het niet eerst gedaan had. Maar het is wel zo prettig als jij je er goed bij blijft voelen. Anders is het geen wraak, maar graaf jij jouw eigen graf, want een schuldgevoel kan jouw hele mentale toestand naar beneden halen.

WraakSexBlogPic4

Kan wraaksex gezond zijn?

Met de juiste mind set kan wraaksex heel gezond zijn. Er is wel eens geopperd dat een trauma vooral voortkomt uit een negatieve ervaring waarbij het ‘slachtoffer’ niks heeft kunnen doen, niet heeft kunnen reageren, en achteraf ook niets heeft kunnen ondernemen.

Wraaksex is dus een manier om gerechtigheid te krijgen, gevoelsmatig voor het 'slachtoffer'. Hier zal zeker niet iedereen het mee eens zijn, maar geheel onlogisch klinkt het ook niet allemaal. Er zitten voordelen en nadelen aan.

Overhaast te werk gaan, is nooit aan te raden, zeker niet wanneer er zoveel gevoelens, gedachtes en emoties bij komen kijken. Je hebt wel de lekkerste sex ooit, je kan er gedane zaken mee afsluiten, je voelt je weer aantrekkelijk en sexy, en het zal jou weer het gevoel geven controle over de situatie te hebben.

Maar het kan ook zo zijn dat er opeens nog meer emoties bij komen kijken, bijvoorbeeld door de sex, of omdat je er toch niet zo goed over na had gedacht, je gebruikt iemand om wraak mee te nemen, en eigenlijk heb je sex met een persoon, terwijl het gaat om iemand anders.

Zal ik spijt krijgen?

Het kan dat je spijt krijgt. Als je er op voorhand niet goed over nadenkt en overweegt en bepaalt hoe jij hierover denkt, dan zal dat bijna zo goed als zeker het geval zijn. Maar dit hoeft niet het geval te zijn. Het ligt maar net hoe jij er eigenlijk precies over denkt.

Als jij het goed overdenkt en bepaalt dat het terecht is dat jij wraaksex hebt, dat jij niets verkeerd doet, en dat jij begrijpt dat je hier mensen mee gaat kwetsen, en dat accepteert, want daar gaat het toch om, dan kan het zomaar zijn dat jij achteraf geen schuldgevoel hebt.

Je kan ook een schuldgevoel naar jezelf toe kijken. Je schaadt niet alleen het vertrouwen van jouw partner, maar ook het vertrouwen in jezelf. Jij bent niet zo. Dit gaat in tegen jouw normen en waarden, maar opeens stap je daarover heen en doe je iets wat jij nooit dacht te doen in jouw leven.

In the heat of the moment, zal dit zeker geen issue zijn, maar daarna moet jij jezelf nog aan kunnen kijken. Want nu ben jij iemand die wraaksex neemt. Iemand anders dan jij altijd wilde zijn. En het is heel normaal dat jij je daar dan schuldig over kan voelen.

WraakSexBlogPic2

5 Tips die helpen bij schuldgevoel van revenge sex

De juiste mind set bereiken, dat kost werk en moeite. Dat doe je door met jezelf te overleggen hoe je werkelijk over iets denkt. Door de voor- en nadelen te overwegen, en een bewuste beslissing te maken over wat zwaarder weegt. En daarnaast dien je acties te ondernemen.

Maak de beslissing altijd nuchter

Wraaksex wordt vooral geleid door emoties en emoties in combinatie met alcohol of andere stimulerende middelen werkt meestal niet zo geweldig. Maak dus nooit de beslissing om wraaksex te nemen wanneer je onder invloed bent. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar wel een hele belangrijke om achteraf geen schuldgevoel te krijgen.

Blijf weg van social media

Het kan een goed idee lijken om te op social media te posten over jouw wraaksex. Je weet dan bijna zo goed als zeker dat degene op wie jij wraak wil nemen er ook achter komt. Maar dan weet ook meteen iedereen het en kan het uiteindelijk ook nog eens tegen je keren. Er zijn heel veel manieren om ervoor te zorgen dat diegene voor wie het bedoeld is het te weten komt.

Vraag een vriend om advies

Wanneer je diep in jouw emoties zit, dan is het lastig om te beoordelen of je de juiste keuze maakt. Je kan er immers niet helder over nadenken. Wat je wel kan doen is het bespreken met iemand die jij kan vertrouwen en die jou heel goed kent. Een vriend of vriendin die een geheimpje kan bewaren en die eerlijk tegen jou zal zijn.

WraakSexBlogPagePic3

Wacht ten minste 24 uur voor een beslissing

Haastige spoed is zelden goed. Wanneer je op het punt staat om ja te zeggen tegen wraaksex, dan ben je waarschijnlijk geil en emotioneel. Beide zijn niet echt de beste gevoelens om beslissingen op te nemen. Geef jezelf even de tijd, ookal kan dat heel erg moeilijk zijn, en overweeg eerst 24 uur of jij dit echt wil doen. Je geeft jezelf niet alleen de tijd om het te overdenken, maar achteraf weet je zelf ook zeker dat je er goed over hebt nagedacht.

Wees eerlijk tegen je bedpartner

Je bent al oneerlijk tegenover degene op wie jij wraak wil nemen. Ben wel eerlijk tegen je bedpartner over jouw doel. Je voorkomt hiermee dat je daar achteraf opeens ook nog veel drama van krijgt, en dat jij je daar ook nog eens schuldig over gaat voelen.

Voordelen en nadelen van Wraaksex

Wraaksex heeft voordelen en nadelen. Door daar op voorhand goed over na te denken, voorkom je ook dat jij je schuldig voelt. Je hebt immers alles overwogen en je maakt dan een bewuste keuze, waarbij je de nadelen accepteert voor je er last van hebt.

De voordelen van wraaksex

Je gaat neuken, je kan je eindelijk ontspannen en de stress loslaten. Het maakt het makkelijker om het gebeurde los te laten en af te sluiten, want jij bent degene die het afsluit met wraaksex. Daardoor krijg je ook weer het gevoel dat je controle over de situatie hebt. En je krijgt natuurlijk een dosis lekkere stofjes die vrijkomen wanneer je sex hebt, waardoor jij je ook meteen beter zal voelen.

WraakSexBlogPic1

De nadelen van wraaksex

Het kan natuurlijk ook allemaal opeens tegen jou werken. Bijvoorbeeld wanneer diegene op wie jij wraak neemt, niet reageert zoals jij verwacht, of als andere mensen zich ermee gaan bemoeien en jou veroordelen voor het hebben van wraaksex. Bij die wraaksex komen ook weer allemaal (nieuwe) emoties kijken, waar jij misschien helemaal geen rekening mee hebt gehouden.

Het kan zomaar zo zijn dat de sex helemaal niet zo geweldig is. Het gaat namelijk niet om het plezier, maar om het nemen van wraak. Degene met wie jij wraaksex hebt, wordt door jou gebruikt. Jij kan je daar achteraf ook weer schuldig over voelen, en diegene kan ook nog zorgen voor een heleboel extra drama.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis