Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Vuistneuken | Wat is het en hoe begin ik hiermee?

Door:
Sarah
Geplaatst:
04-11-2021
site.commets:
2

Vuistneuken klinkt voor veel mensen toch best nog wel spannend. Heel erg kinky en ook wel pijnlijk. Toch is dat allemaal behoorlijke onzin, tenminste als je het op de juiste manier uitvoert. Dan hoeft het helemaal niet pijnlijk of kinky te zijn, maar kan het een heerlijke nieuwe manier zijn om van elkaar te genieten. Een toevoeging. Veel mannen en vrouwen fantaseren over vuistneuken, maar weten niet precies wat het is of hoe ze er mee moeten beginnen. Dan kan het overigens heel pijnlijk worden en je kan er ook de verkeerde verwachtingen bij hebben.

Wanneer je weet hoe het moet en wat je kan verwachten, dan kan er weinig meer misgaan. Dan is het een kwestie van de juiste vrouw of man vinden om het mee uit te proberen of jouw partner uitleggen wat je precies wil en hoe dat volgens jou dan dient te gebeuren. Dan kan je beginnen met oefenen en dat is natuurlijk hartstikke geil om te doen, ook als het niet meteen de eerste keer lukt.

Wat is vuistneuken precies?

Vuistneuken wordt ook wel fistfucking genoemd. Dit kan vaginaal en Anaal zijn. Het kost echter wel wat voorbereiding voor een vuist helemaal in een vagina of anus past. Wat bij de anus natuurlijk een heel stuk lastiger is. De vagina is ervoor gemaakt om opgerekt te worden. Maar als je te snel gaat, dan kan het evengoed misgaan. Anaal met een vuist neuken dient helemaal met beleid te gebeuren. De anus rekt wel wat op, maar niet zo groot als een vuist, zonder degelijke voorbereiding tenminste.

Volgens liefhebbers is het een sensationele ervaring, spelen er intense gevoelens en geeft het een gevoel van vertrouwen, intimiteit en kwetsbaarheid. Bij vaginaal fisten kan het de g-spot extra stimuleren en anaal fisten bij mannen stimuleert het de prostaat en zorgt het er zelfs voor dat mannen klaar kunnen komen zonder een stijve penis te hebben.

Vuistneuken wordt gezien wordt gezien als kinky en het komt dan ook geregeld voor in de BDSM-sfeer. Het is dan een manier om controle uit te oefenen. Voor andere mensen heeft het echter niks met BDSM te maken, maar is het gewoon iets om mee te experimenteren op het gebied van sex.

Vaginaal vuistneuken

Wanneer je een vrouw vaginaal wil vuistneuken dan is het vooral zaak dat je haar zo geil als boter krijgt. Wil je haar tenminste niet meteen openscheuren. Je begint dus niet met fisten, maar met vingeren, beffen, neuken, rimmen en al het andere lekkers waarvan je weet dat zij er helemaal wild en nat van wordt. Wanneer een vrouw geil is, rekt haar vagina makkelijker op. Haar schaamlippen zwellen op en ze wordt heel erg nat. Het is dan alsnog aan te raden om extra glijmiddel te gebruiken. Eigenlijk kan je nooit te veel glijmiddel gebruiken wanneer je gaat fistfucken.

Is jouw vrouwtje heerlijk geil en denk je dat het tijd is om te beginnen met vuistneuken, dan stoot je natuurlijk niet in een weg jouw vuist naar binnen. Dat bouw je langzaam op. Je begint met een of twee vingers en voegt dan na een tijdje nog een vinger toe. Vergeet niet om haar tussendoor te likken en haar clitoris en schaamlippen te verwennen. Hoe meer aandacht je hiervoor hebt, des te soepeler zal het ook allemaal gaan.

Pomp ook niet als een wilde op en neer, maar houd je vingers even stil in haar vagina, iedere keer dat je een vinger toevoegt. Let op de ademhaling van je bedpartner, wanneer ze uitademt, dan duw je jouw vingers langzaam naar binnen. Probeer je vingers steeds in een driehoek te houden en forceer je knokkels niet naar binnen. In haar vagina kan je juist een beetje met je knokkels bewegen. Dan stimuleer je haar g-spot sneller, of heb je het sneller door wanneer je op het juiste plekje zit.

Jouw duim voeg je als laatste toe. Doe dit heel rustig aan en als je eenmaal met jouw hele hand in haar vagina zit, houd ook dan je hand eventjes stil. Vervolgens kan je rustig aan beginnen met cirkelvormige bewegingen. Je merkt dan heel snel wat zij lekker vindt en dan kan je niet alleen de druk, maar ook het tempo opvoeren. Blijf haar de hele tijd in de gaten houden en kijk haar aan zodat je precies ziet of het zalig is wat jij doet, of dat je misschien beter even iets anders kan proberen. Als het pijn doet, dan doet het ook meteen heel veel pijn en dan is het feestje in de meeste gevallen snel afgelopen. Blijf ook de hele tijd aandacht besteden aan de rest van haar vagina. Het kan in het begin wat onwennig zijn en hoe geiler zij is, des te makkelijker kan zij zich overgeven aan het gevoel.

Anaal fisten

Anaal fisten lijkt natuurlijk heel erg op vaginaal fisten, maar je dient het met nog meer beleid te doen. De kringspier moet echt ontspannen zijn, zodat deze niet inscheurt. De darmen zijn ook erg kwetsbaar en wanneer jij als een wilde begint te stoten, dan kan je de darmen heel makkelijk beschadigen, met alle gevolgen van dien. Bij anaal vuistneuken wil je ook zoveel mogelijk glijmiddel gebruiken. Te veel bestaat niet. Verder werkt het precies zoals bij vaginaal fisten, je doet het alleen nog wat rustiger aan en je let goed op de reacties van je bedpartner.

Tips vooraf

Zorg dat alles goed schoon en ontsmet is. Leg eventueel handschoenen klaar voor wanneer je gaat fisten. Gebruik eventueel al wat speeltjes om de anus of vagina op te rekken en om jouw bedpartner zo bloedje geil te maken. Zorg dat je voldoende glijmiddel klaar hebt liggen en condooms voor als je zo ook nog wil Neuken. Zorg dat je handen en nagels goed schoon zijn en dat er geen scherpe randjes aan je nagels zitten. Doe ringen en armbanden ook af.

Tips achteraf

Je kan handschoenen gebruiken voor het fisten. Deze doe je binnenstebuiten uit wanneer je klaar bent en dan gooi je ze meteen in de vuilnisbak. Was je hand en arm goed met zeep en warm water en gebruik een ontsmettingsmiddel. Maak ook de speeltjes die je misschien gebruikt hebt meteen goed schoon. Na het vuistneuken is het altijd aan te raden om een condoom te gebruiken. De binnenwand van de vagina en de darmwand kunnen makkelijk kleine wondjes hebben door het vuistneuken.

Wat zijn de risico's van vuistneuken?

Vuistneuken is niet geheel ongevaarlijk. Zo kan iemand openscheuren en dat is zowel vaginaal als anaal geen prettig iets. Daarnaast is er ook een risico op seksueel overdraagbare ziektes. Het risico is dan het grootst voor de vuistneuker. Hij of zij komt direct in aanraking met bloed en de slijmvliezen. Dit is gevaarlijk wanneer je niet-zichtbare wondjes op je handen of armen hebt, want dan kan je infecties zoals HIV of syfilis oplopen. Heeft jouw hand contact met de slijmvliezen in de anus, dan kan je gonorroe, syfilis, shigellose en LGV oplopen. Je kan dit heel makkelijk voorkomen door latex of vinyl handschoenen te dragen.

Vuistneuken kan heel erg lekker zijn en een toevoeging voor jouw sexleven. Zeker als je het met beleid doet en veel oefent. Loop niet te hard van stapel, doe rustig aan en gebruik veel glijmiddel. Voor je het weet ben jij de koning van het vuistneuken en kan jij jouw bedpartner naar ongekende orgasmes leiden.

2 Reacties

  • emmy

    1 year ago

    ik vind het heerlijk om gevuist te worden ik heb een grote vagina en de vuist van mijn vriend glijd zonder moeite bij mij naar binnen het lekkerste gevoel is als zijn vuist na het breedste gedeelte bij mij naar binnen wordt gezogen

  • 10neke

    1 year ago

    ik vind het heerlijk als ik gevuist wordt , het lekkerste moment vind ik als van de hand het breedste gedeelte , net voor de pols mijn vagina in glijd

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis