Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Voorspel & Naspel, is dat echt zo fijn voor vrouwen?

Door:
Sarah
Geplaatst:
16-06-2021
site.commets:
0

Veel mannen denken maar aan slechts één ding en dat is zo snel mogelijk klaarkomen. Het voorspel overslaan of slechts misschien één of twee minuutjes gebruik van maken. Laat staan het naspel! Hier hebben ze al helemaal geen zin in. Echter is het voor een vrouw hartstikke belangrijk dat hier wel gebruik van gemaakt wordt.

Vrouwen vinden het namelijk heerlijk als er een flinke aanloop (voorspel) genomen wordt richting het hoogtepunt. Daarnaast is het ook super lekker voor vrouwen om lekker te kroelen met je nadat jullie een heerlijke climax hebben gehad.

In dit artikel lees je onder andere hoe het is voor vrouwen om voorspel en naspel te hebben. Je zal zien dat het voor vrouwen een stuk belangrijker is dan als dat je soms zou denken. Het is daarom ook aan te raden het allemaal zorgvuldig door te nemen. Dan zal je zien dat het allemaal een stuk fijner wordt samen.

Dus stop met gelijk gaan slapen na de seks maar schenk nog even wat aandacht aan het vrouwelijk schoon. Waardeer dit en je zal zien dat je de man wordt / bent van haar dromen!

Lees tip: Lees hier 17 bef technieken.

Voorspel, is dit belangrijk of niet?

Bij het voorspel is het natuurlijk super aantrekkelijk om snel over te gaan tot het penetreren. Echter is het voor vrouwen veel fijner als je meer aandacht aan het voorspel schenkt. Je bouwt namelijk langzaam een climax op. Deze climax zal veel intenser worden als je voorspel optimaal benut!

Veel vrouwen moeten eerst in de stemming gebracht worden om daadwerkelijk over te gaan op een vrijpartij.

Bij mannen is dat volledig anders, hier hoeft maar naar de penis gewezen te worden en hij wordt al stijf. Hou er daarom rekening mee dat vrouwen het heerlijk vinden om opgewonden te raken door voorspel.

Je teased elkaar namelijk waardoor jullie lekkerder seks hebben. Dus voorspel is erg belangrijk en mag totaal niet ontbreken in het proces. Het hoeft helemaal niet uitgebreid te zijn, laat staan ingewikkeld maar het is wel belangrijk dat het überhaupt gebeurd. Hiermee creëer je eigenlijk zin voor seks waardoor vrouwen heel nat worden en je niet meer kunnen weigeren!

Waardevolle tips voor een onvergetelijk voorspel

Het voorspel begint eigenlijk al met elkaar een beetje plagen en uitdagen om erotisch te zijn naar elkaar. Dit kan door appjes, aanrakingen, zoenen etc. In de meeste gevallen begint voorspel met zoenen. Zoen haar alsof het je laatste dag op aarde is, laat zien dat je er echt zin in hebt. Probeer haar niet alleen op haar mond te zoenen, ook erogene zones zijn een belangrijk deel van het vrouwelijke lichaam. Deze zones zorgen ervoor dat ze opgewonden raakt. De nek bijvoorbeeld is een erg goed voorbeeld hiervan!

Niet alleen het zoenen maar ook het strelen doet wonderen. Elkaar strelen over heel het lichaam zorgt ervoor dat je super geil wordt en daardoor ook erg veel zin krijgt in seks. Het is de kunst om ervoor te zorgen dat je het allemaal volhoudt en de seks zolang mogelijk uitstelt.

Zeg wat lieve erotische dingen tegen haar, daardoor zorg je er voor dat je haar helemaal gek maakt! Kortom, belangrijk dus!

Wat komt er na het voorspel?

Het voorspel is een aanloop richting de seks. Na het voorspel kunnen jullie dus gewoon seks met elkaar hebben. De penetratie begint! Hier is het uiterst belangrijk dat je niet te snel naar een hoogtepunt wil toewerken. Het is fijn voor haar om de sessie langdurig te kunnen meemaken!

Als je last hebt van een vroegtijdige ejaculatie probeer dan wat variatie in te brengen. Haal je penis eruit en begin haar verder te vingeren. Voor haar fijn en voor jou fijn, je hebt hier een kleine pauze zonder dat je haar minder plezier doet.

Het 'tussenspel' is dus voor jullie allebei een belangrijk proces. Allebei richting het hoogtepunt toewerken terwijl jullie er allebei optimaal van kunnen genieten. Welke man wil dat nou niet? Het voorspel en het tussenspel is dus belangrijk en je zal zien als je dit standaard aanhoudt, je veel meer plezier zal krijgen.

Je zal ook inzien dat vrouwen het een belangrijk proces vinden zowel het voorspel als de sessie er na.

Naspel, is dit belangrijk of niet?

Als jullie allebei een hoogtepunt bereikt hebben dan is het tijd voor het naspel. Iets waar vrouwen veel waarde aan hechten, in ieder geval meer als mannen. Vrouwen vinden het fijn dus zorg ervoor dat je niet gelijk in slaap valt. Veel vrouwen vinden het fijn om na de seks nog even lekker te kroelen en te knuffelen.

Eigenlijk is kroelen na de seks niets meer en minder dan een bevestiging van het feit dat het lekkere seks was!

Als je na de seks gelijk besluit om te gaan slapen lijkt het net alsof je alleen seks hebt om het seks hebben. Dit moet je niet willen, je wil dat de band tussen jullie onverwoestbaar is. Dit creëer je door rekening te houden met elk klein dingetje. Het laatste wat je namelijk wil is dat je vrouw op je afknapt.

Ze willen begrip en respect, de enige manier om zo iets te creëren is door haar te waarderen in de dingen die ze doet.

Naspel is dus ook heel erg belangrijk voor vrouwen, hou hier dus rekening mee. Jullie beide zullen hier baat bij hebben, tenslotte is quality time iets wat jullie beide fijn vinden. Het kroelen en het knuffelen na de seks is hier dus een bevestiging van. Sla dit niet over en knuffel nog gewoon even een paar minuutjes met haar.

Conclusie

Na het lezen van dit artikel ben je er waarschijnlijk van overtuigd dat het allemaal erg rooskleurig kan zijn voor vrouwen. Vrouwen hechten waarde aan het feit dat voorspel en naspel gewoon bij de seks horen.

Daar hebben ze ook gewoon een punt, het hoort bij de seks en het zorgt ervoor dat jullie allebei een sterke band opbouwen. Iets waar veel koppels jaloers op zijn! Wij hopen dat deze informatie je geholpen heeft om in te kunnen zien dat voorspel en naspel voor vrouwen erg belangrijk is.

Succes!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis