Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Tips, tricks en standjes voor strandsex

Door:
Sarah
Geplaatst:
10-01-2023
site.commets:
0

Strandsex klinkt voor de meeste mensen lekker geil, spannend en opwindend. In films en pornofilms ziet het er altijd geweldig uit. Romantiek die over gaat in lust en dat op een mooie plek, met de sterren en de maan aan de hemel, en de golven die neerslaan op hetzelfde ritme als jullie neuken.

Klinkt fantastisch en je krijgt er meteen zin in. Het kan ook heel erg lekker en geweldig zijn, als jij je er een beetje op voorbereidt. Want het is een heel stuk minder fantastisch als je opeens overal zand voelt schuren. Of als er zandbeestjes beginnen te kriebelen.

Er bestaat natuurlijk ook een mogelijkheid dat je betrapt wordt. Je hebt immers sex op een publieke locatie. Het maakt niet iedereen wat uit als ze bekeken worden, maar als je door de verkeerde mensen betrapt wordt, kan het ook nog problemen op leveren.

Dan kan de pret heel snel over zijn en daar zit niemand op te wachten. Strandsex vraagt eigenlijk om voorbereiding. Maar je weet meestal op voorhand of je naar het strand gaat, en als je vaker naar het strand gaat, dan kan je een noodpakket klaar hebben. Zo lastig is het namelijk niet.

StrandsexBlogPic1

9 Tips voor geweldige sex op het strand

Geweldige sex op het strand is heel eenvoudig met deze tips. Je bent dan goed voorbereid en kan echt genieten van de sex, zonder dat je met andere zaken bezig hoeft te zijn. Niet alleen goede sex, maar strandsex vraagt nou eenmaal op meerdere manieren om voorspel.

Vind een afgelegen, rustig strand

Je wil misschien niet gestoord worden, en zeker niet betrapt door de verkeerde mensen. Het is dan ook verstandig om een afgelegen en rustig stukje strand te vinden. Die zijn er genoeg hoor, je moet alleen een beetje verder kijken dan waar je normaal heen gaat. Je kan ook naar een naaktstrandje gaan. Die liggen meestal al wat meer afgelegen.

Wees voorbereid

Voorbereiding is heel belangrijk bij strandsex. Neem een hele grote badhanddoek of een laken mee. Twee is misschien wel nog slimmer. Je voorkomt dan dat jullie heel veel last hebben van het zand, en je kan een tweede handdoek eventueel over jullie heen trekken wanneer je toch betrapt wordt.

Neem ook wat water en natte doekjes mee. Want er zal zeker zand op ongewenste plekjes komen. Je kan die korreltjes dan makkelijk verwijderen, zodat het niet gaat schuren of op een andere manier vervelend wordt.

StrandsexBlogPic2

Draag kleding die makkelijk uit gaat

Het is vervelend als je eerst een hele tijd bezig bent om kleding uit te krijgen. Als je sex op een publieke plek hebt, dan wil je daar nou juist niet de tijd voor nemen. Draag kleding die je makkelijk kan uittrekken, of die je niet eens hoeft uit te trekken. Daar kan je vast genoeg bij bedenken, en je hebt dan ook minder last van het zand overal.

Raak niet in paniek bij gluurders

Op een publieke locatie is het logisch dat er gluurders op kunnen duiken. Stel je daar op voorhand op in en besluit op voorhand ook al hoe je daarmee om wil gaan. Ga je gewoon door en negeer je de gluurders, of stop je dan meteen en ga je op zoek naar een ander plekje. Je kan een gluurder natuurlijk ook uitnodigen om mee te doen.

Maak jullie plekje glad

Het is vervelend als je lekker bezig bent en er prikt opeens iets pijnlijk in jouw kont. Zorg er dus voor dat jullie plekje fijn glad is en dat er niks meer ligt dat het ongemakkelijk kan maken of waar een van jullie zich pijn aan kunnen doen.

StrandsexBlogPic3

Creëer een sfeertje

Sfeer is natuurlijk allesbepalend voor lekkere sex. Zorg voor een speelse en flirterige sfeer, met een vleugje romantiek, en je zal merken dat de lust steeds meer zal groeien. Je kan een lekker drankje meenemen, de ander masseren, en natuurlijk gewoon lekker zoenen en vrijen.

Neem de tijd voor foreplay

Het kan gebeuren dat jij je een beetje gehaast voelt. Dat komt doordat je in een publieke omgeving bent. Maar laat je daardoor niet leiden en ben er bewust mee bezig dat je de tijd neemt. Om te vrijen, van elkaar te genieten, lekker zoenen en lang en uitgebreid voorspel.

Denk na over de standjes

In het strandzand zijn niet alle standjes even makkelijk of zelfs lekker. Heb je wel iets om tegenaan te leunen? Wat doe je als niks hebt om op het zand te leggen? Van welke standjes weet je zeker dat ze goed werken?

StrandsexBlogPic5

Stop wanneer je het zand raakt

Als het een beetje lekker is, dan let je niet meer zo goed op, en dan kan je heel makkelijk in het zand terecht komen. Stop dan gewoon. Klop jezelf en jouw sexpartner af, en ga weer verder op een stukje waar je geen last van het zand hebt. Je wil niet dat het tijdens het neuken opeens pijn gaat doen door alle zandkorreltjes die opeens overal tussen zitten.

De beste standjes voor strandsex

Welke standjes kan je dan het beste op het strand doen? Dat ligt er ook een beetje aan hoe goed jij bent voorbereid. Het is handig als je niet te veel van plaats verschuift, tijdens het neuken, in een bepaald standje. En eigenlijk is het nog fijner als bepaalde lichaamsdelen het zand niet eens raken.

Missionaris

Als je een grote badhanddoek of kleed bij je hebt, dan is missionaris ontzettend lekker op het strand. Je kan zelfs een kuil, of juist een bobbel, in het zand maken. Hierdoor komt het bekken van de vrouw omhoog en genieten jullie beiden van nog betere sex.

Doggy

Doggy is vooral ideaal omdat jullie geslachtsdelen niet bij het zand in de buurt komen. Je kan gewoon hoog boven het zand genieten van het neuken, zonder dat er iets gaat schuren of irriteren. Ook achterlangs beffen en in die positie pijpen, zorgen ervoor dat het lekker blijft smaken.

StrandsexBlogPic4

Lepeltje lepeltje

Lepeltje lepeltje is voor al erg lekker, maar ook hiervoor dien je wel een strandlaken bij je te hebben, of een stukje te zoeken waar geen zand ligt. Je verplaatst niet zoveel en drukt juist de hele tijd tegen elkaar aan, waardoor je makkelijker op het laken blijft liggen en gewoon kan genieten.

The Caboose

Een redelijk modern standje, althans wat betreft de naam, is The Caboose. Dit standje is eigenlijk een zittend lepeltje lepeltje. En niet echt nieuw, maar wel opeens heel populair. The Caboose is eigenlijk een trein. En net zoals in een treinzitje, ga je tsjoek tsjoek op en neer. Je kan dit standje op een strandlaken doen, maar ook op een bankje op de boulevard.

De amazone

Een amazone is een vrouwelijke paardrijder. Bij dit standje berijdt de vrouw de man. Zij zit dus op de man en komt niet bij het zand in de buurt. Normaal gezien ligt de man dan op zijn rug. Als je een strandlaken bij je hebt, dan kan dit standje ook heel goed in het strandzand.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis