Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Hoe kan je langer, beter en lekkerder neuken?

Door:
Sarah
Geplaatst:
16-06-2021
site.commets:
0

Hoe kan je langer, beter en lekkerder neuken?

Voor veel mensen is goede seks natuurlijk erg belangrijk in een relatie. Of je elkaar nou geile verhalen aan het vertellen bent, one night stands hebt of wat dan ook. Het is voor iedereen belangrijk dat er erotiek in een relatie voorkomt. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Goede seks wordt door allebei bepaald. Het komt steeds vaker voor dat één van de twee erg snel tot zijn of haar hoogte punt komt. Bij een vrouw is dat niet zo heel erg, maar bij een man is dat toch erg vervelend. Dit artikel zal je doen helpen om jouw beter te doen presteren in bed. Of je nou al jaren een relatie hebt of je wil er gewoon wat van opsteken voor one night stands, alles is mogelijk! 

Daarnaast is het natuurlijk gewoon veel fijner seks hebben als je deze betere neuk technieken onder de knie hebt. Je zal hierdoor langer seks kunnen hebben, je uithoudingsvermogen zal aanzienlijk verbeteren. Iets waar iedere man die last heeft van te vroeg klaarkomen, naar verlangt. Het is toch heerlijk als je vrouw, vriendin of wie dan ook ineens langer kan genieten. Lekker neuken doe je het best door een goede uithoudingsvermogen te hebben. 

Het is belangrijk om af te wisselen

Veel mensen hebben eentonige seks. Zeker als je al wat langer bij elkaar bent dan wordt het op een gegeven moment erg saai. Onder eentonig verstaan we onder andere steeds het zelfde ritme, dezelfde seksstandjes. Natuurlijk is het voor veel mensen erg fijn om elke keer dezelfde houding aan te nemen als ze een hoogtepunt willen bereiken. Maar afwisseling is belangrijk, zo houdt je het spannend en kan het nog intiemer en geiler worden. 

Door verschillende standjes aan te nemen heb je toch elke keer een korte pauze tussen de standjes door. Hierdoor zal je je uithoudingsvermogen doen trainen en je hoogtepunt doen uitstellen. Neuken met een bepaalde afwisseling is dus belangrijk. Als jij elke keer een beetje ruimte geeft om minder stimulans te ervaren, zal jij minder snel klaar komen. Tegelijkertijd zullen er meer gevoelige punten worden getriggerd rond de vagina van de vrouw. Hieronder vind je een aantal tips die je doen helpen om te kunnen afwisselen:

Tip 1: Diep, Snel en Hard

Niet alle geile vrouwen houden hiervan. De meeste vinden het wel heel opwindend als je een beetje ruig bent tussen de lakens. Door diep, snel en hard te penetreren merk je dat de vrouw een hoogte punt zal gaan bereiken. Dit komt omdat jij hierdoor de vagina dusdanig stimuleert dat de G-spot blootgegeven wordt. Hierdoor zal de vrouw sneller haar climax bereiken. De G-spot zit maximaal 2 vingerkootjes diep in de vagina. 

Tip 2: Diep, Langzaam en Zacht

Zoals hierboven vermeld worden niet alle vrouwen opwindend van ruige seks. Door erg langzaam te werk te kunnen gaan ga je merken dat de vrouw elke prikkel van jouw penis zal ervaren. Tevens zal jij ook minder snel klaar komen omdat het minder stimuleert dan gewoonlijk. Doe je dit meerdere keren en herhaal je dit, dan zal zij volledig genieten! Hou er rekening mee dat je je penis niet volledig de vagina uittrekt. Hierdoor zal ze nog meer genieten, de G-spot zit namelijk aan het begin van de vagina!

Tip 3: Erin, Eruit en herhaal dit

Veel mannen hebben het idee dat het niet lekker voor de vrouw zou zijn als je elke keer je penis er helemaal uittrekt. Dit is een fabel, zodra jij de vagina betreed zullen erogene zones hierom heen ook erg goed gestimuleerd worden. Tijdens het penetreren haal je na elke stoot je penis volledig uit de vagina. Om extra geil uit de hoek te komen en je vrouw of vriendin nog meer op te winden is het houden van je eikel tegen de vagina een absolute must. Zeker bij een vrouw die erg nat is, is dit erg opwindend. Je zal gegarandeerd erg veel plezier hebben en het zal je helpen om betere seks te hebben. 

Techniek 4: Blijf diep in haar

Wanneer je merkt dat je vrouw of vriendin bijna op haar hoogte punt is en dit eenmaal bereikt, blijf dan met je penis diep in haar. De eikel van je penis is veel gevoeliger dan de schacht. Als je dit doet zal je minder snel klaarkomen. Hierdoor stel je dus jouw orgasme uit, waardoor je dus automatisch je uithoudingsvermogen traint. Blijf dus zoveel mogelijk diep in haar en probeer korte bewegingen te maken. Tenslotte heeft een vrouw twee verschillende manieren van klaarkomen. Dit kan door middel van een vaginale en clitorale orgasme komen. De kunst is om ze beide te mogen ervaren. 

Techniek 5: 4 & 1 - 8 & 2

Dit is de manier van stoten die je zou kunnen geven aan je vrouw of vriendin. 4 snelle stoten die je vervolgens afsluit met 1 lange stoot. Dit kan je ook proberen met 8 korte stoten en 2 lange stoten. Uit onderzoek is gebleken dat dit erg goed werkt. Het ritme om eentonig te zijn kan je beter ergens anders uitproberen. Het belangrijkst is tenslotte dat je elkaar goed kan stimuleren en bevredigen. Er zijn talloze neuktips en technieken die er voor kunnen zorgen dat jij het langer zal volhouden en je een vrouw langer kan bevredigen dan de gemiddelde 3-4 minuten.

Afwisselen is dus erg belangrijk

Het is dus erg belangrijk om goed te kunnen afwisselen. Neuken op andere manieren zorgt er gewoon voor dat jullie relatie sterker worden en dat je nog meer naar elkaar toe groeit. Door af en toe eens af te wisselen van een techniek zal ze niet meer bij je weg te slaan zijn. Ze weet ook niet wat haar te wachten staat, waardoor de seks nog intiemer, sensueler en geiler wordt. Deze neuk tips zullen je absoluut helpen om daarnaast ook jouw orgasme te doen uitstellen. Hierdoor train je je uithoudingsvermogen en kan je langer door gaan en je dus daadwerkelijk echt een beest wordt tussen de lakens. Wissel dus af en toe eens af om jouw scharrel, one night stand, fuckbuddy, partner te laten zien wat voor een sexgod jij bent.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis