Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Een heerlijke sensuele massage en een opwindend voorspel

Door:
Sarah
Geplaatst:
16-06-2021
site.commets:
0

Iedere man houdt ervan om een vrouw een heerlijke massage te geven. Sensueel, erotisch en zeer opwindend. Veel mannen in Nederland staan er voor open om dit daadwerkelijk te leren. Normaal gesproken betaal je erg veel geld voor een sensuele massage en vind je deze alleen in bepaalde massage salons.

Veel vrouwen vinden het heerlijk om goed gemasseerd te worden, daarnaast vinden ze het ook nog knap als je dat goed kan. Vergt niet zomaar een paar handen, maar ook je volle verstand, weet hoe en waar je moet masseren.

Veel mannen zijn er niet heel erg goed in en maken niet erg veel los bij de vrouwen als het komt op massages geven. Misschien is dit ook wel één van de voornaamste reden dat mannen zich hier niet aan wagen. Het is wel een absolute pluspunt als je dit onder de knie hebt.

Als je dit eenmaal hebt, dan zal je echt moeite hebben om de vrouwen van je af te slaan. Lees dit artikel dus zorgvuldig door en probeer het eens in de praktijk.

De voorbereiding van een sensuele massage

Veel mensen gebruiken een massage om een bepaalde lust op te wekken. Dit werkt het best als je ook nog een bepaalde sfeer creëert. Je wil natuurlijk niet over komen als iemand die alleen snel een opwindende massage wil geven en vervolgens over te gaan op seks.

Je moet een romantische sfeer creëren en vervolgens goed te werk gaan. Veel mannen hebben wel echt moeite om een romantische sfeer te creëren omdat ze vaak maar aan één ding kunnen denken, dat is namelijk seks.

Vrouwen houden echt van mannen die een romantische sfeer kunnen maken. Zet bijvoorbeeld een romantisch muziekje aan en laat haar helemaal opgaan in het moment. Plaats nog wat kaarsjes hier en daar en probeer de lichten te dimmen. Je zal zien dat ze hier als een blok voor valt en waarschijnlijk niets anders wil dan jou!

Geurkaarsen doen in de meeste gevallen erg veel wonderen, ook voor jezelf is het natuurlijk erg prettig om dit te kunnen doen. Het is ook erg belangrijk om er voor te zorgen dat het een aangename temperatuur is in de slaapkamer, anders zal het geen prettige massage worden.

Voelt het voor jou als een echte cliché avond, dan zit je goed. Vrouwen houden hiervan en zorg er voor dat je alle benodigdheden klaar hebt liggen. Denk hierbij aan de heerlijke massage olie, een handdoek, misschien een condoom?

Tenslotte is dit een sensuele massage en geen normale massage, de kans dat jullie beide geil worden is natuurlijk zeer groot. In dit geval is dat niet erg, jullie zullen allebei in de stemming komen om elkaar heerlijk te verwennen.

De massage gaat beginnen!

Om te beginnen is het belangrijk dat jij de overhand hebt. Hier begint het uitkleden dus mee! Doe dit op een sensuele manier, rustig, zorgvuldig en een tikkeltje erotisch. Zie dit proces als één groot verleidingsspel.

Ook je partner zal dan weten dat het een happy end zal gaan krijgen . Je raakt haar constant aan, probeert haar te verleiden, op te winden maar blijft dit uitstellen tot na de massage. Eigenlijk is het dus allemaal zeer bescheiden voorspel.

Op het moment van uitkleden probeer je haar heel de tijd aan te kijken. Een vrouw weet niet waar ze moet kijken en zal het hier nog warmer van krijgen. Wat hierna komt zal heel veel vrouwen kippenvel laten krijgen (in een positieve zin uiteraard), je legt namelijk je hand op haar buik en je gaat langzaam te werk.

Pak de massageolie en begin het heerlijke sensuele proces op haar rug. De massage olie kan een geur bevatten of niet, de één ruikt misschien wat lekkerder dan de ander, maar het is de bedoeling dat het natuurlijk voor jullie allebei goed ruikt en aangenaam aanvoelt.

Uiteraard moet je ervoor zorgen dat je handen aangenaam warm zijn, niemand zit te wachten op een massage met ijskoude handen. Wrijf daarom eerst goed in je handen voor je aan de massage begint, zo worden ze warm en zal je zien dat het veel beter uitpakt dan als je koude handen hebt.

Hoe warmer je handen, hoe beter. Veel vrouwen vinden het erg fijn om warme dingen te voelen op lichaamsdelen waar je niet zo snel komt, de rug is hier dus één van. Pak het gelijk goed aan!

Sensueel masseren

Begin het proces dus op haar rug. Denk hierbij dus niet aan het feit dat je hier enkel alleen de massageolie aanbrengt, nee hier begin je ook al met masseren. Bij het begin vinden vrouwen het fijn om de aanraking te ervaren. Jouw warme handen op haar rug is op het begin natuurlijk heel erg aantrekkelijk en fijn.

Ze moet even wennen aan jouw aanraking, het is daarom belangrijk dat je niet hardhandig te werk gaat. Rustig en met beleid, bouw het langzaam op en leg je zelf niet te veel druk op.

Begin met beide handen op haar onderrug en werk je weg langzaam naar boven toe. Als beide handen eenmaal boven aan de rug eindigen is het de bedoeling dat je handen via de buitenkant van haar lichaam weer naar beneden gaat. Het is dus een massage waarbij je de hele contouren van haar lichaam voelt. Druk niet te hard op haar rug, doe het zorgzaam en zorgvuldig.

Het is volop genieten geblazen en je werkt je weg langzaam naar een erotisch uiteinde toe. Een sensuele massage is de meest voor de hand liggende methode om er voor te zorgen dat jullie beiden tussen de lakens einden.

Rug massage, maar dan overdwars

Zodra jij een paar keer over haar rug bent gegaan door het masseren ga je over naar de volgende stap. Je gaat nu naar de zijkanten toe, dit noemen ze de overdwarse rugmassage. Hier begin je dus eigenlijk onderaan de bovenrug en werk je vanaf hier langzaam jouw weg naar beneden toe.

De beste manier om dit te doen is jouw handen op de zijkanten van haar rug te leggen. Daarna glij je langzaam naar beneden, om en om met je handen en eindig je buiten haar rug. Klinkt misschien erg omslachtig, maar dit is een kwestie van doen.

Je wisselt eigenlijk heel de tijd de positie van je handen. Om en om. Elk deel van haar rug zal optimaal gestimuleerd worden waardoor ze opgewonden kan raken! Tenminste, als je het goed doet wel. Dus met beleid, rustig en weten wat je doet. Eenmaal aangekomen bij dr heupen werk je je weg weer langzaam naar boven. Richting haar nek en zorg ervoor dat je hier sensueel masseert. Na haar nek ga je weer langzaam naar beneden en herhaal je dit keer op keer.

Het is de bedoeling dat je heel haar rug masseert waardoor ze zich echt gewaardeerd voelt. Vrouwen vinden het fijn om overal aangeraakt te worden, zeker als het opwindend is. Tijdens deze massage kun je bijvoorbeeld ook langzaam wat erogene zones stimuleren, hierdoor weet je 100% zeker dat het er na de massage pikant aan toe kan gaan.

Vele denken vaak dat ze het bescheiden moeten houden met een massage, maar dit is juist de beste manier om er voor te zorgen dat je partner opgewonden kan raken!

De cirkeltjes techniek

Deze techniek zal wonderen verrichten. Hierbij focus je je eigenlijk op haar rug, vlak naast de wervelkolom. Het is de bedoeling dat je beide handen naast elkaar legt en je eigenlijk alleen druk uitoefent met je duimen.

De spieren naast de wervelkolom zullen dus gestimuleerd worden door je duimen. Je zorgt er voor dat je cirkeltjes draait en herhaalt dit keer op keer. Vervolgens ga je weer omhoog en let goed op haar lichaamsbewegingen en houding. Je zal snel genoeg merken of ze er van kan genieten of niet.

Merk je dat het gevoelig bij haar is op een negatieve manier, dan moet je je techniek gaan aanpassen. Je moet haar ook kunnen laten wennen en er niet gelijk van uit gaan dat het lekker aan voelt.

Een grote cirkel

Nu nader je het einde. Wat je nu gaat doen is bij haar hoofd staan. Je gaat namelijk vanuit haar nek masseren en je gaat langzaam naar beneden. Als je bij haar rug bent maak je een grote cirkel, dit doe je met beide handen. Als je bij haar billen bent dan is het de bedoeling dat je met iedere hand via de zijkant van haar lichaam weer naar boven toe gaat. Hierdoor lijkt het net alsof je één grote cirkel maakt.

Herhaal dit tot drie keer. De eerste cirkel pak je heel haar rug mee, de tweede keer is het de bedoeling dat je net tot iets boven haar heupen eindigt en de derde keer tot haar schouders. De cirkel wordt kleiner en kleiner. Tegen de tijd dat je hier mee klaar bent zal ze al zo nat zijn als water... zeker als je hier en daar nog wat erogene zones stimuleert.

Deze tips behoren tot de basis tips waarmee je een sensuele massage kan geven. Hou er rekening mee dat communicatie ook in deze erg belangrijk is. Vraag dus regelmatig of het goed aanvoelt en je zal zien dat het zijn vruchten afwerpt! Succes!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis