Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Wie wilt er ook contact ?

Dory(33) schrijft:

Mijn wens is vrij simpel. Ik wil gewoon een leuke man waar ik lekker het bed mee in kan duiken. Klinkt niet zo extreem toch?

Ik ben op google flink op zoek gegaan naar een website waar ik gewoon kon genieten zonder dat daar perse een relatie uit moest komen.

Ik heb ervaring met secondelove en tinder, maar ook daar willen ze allemaal plakken!

Is het hier anders?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Dory? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Dory !

3 Reacties

 • Chris

  2 years ago

  App me maar als je wil neuken 0624272998

 • Tattoo

  2 years ago

  Hoi schoonheid zin avontuur of meer wie weet geen verpl voor alles in schat app 0615215083Richard 43j

 • Dick

  3 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht bel me maar

Laat een reactie achter

Dory

Gratis neuken met Dory?

Druk dan hier voor contact!