Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Wat vind je van mijn borsten?

Nella(36) schrijft:

Ik ben al jaren onzeker over mijn lichaam, mijn borsten zijn veelste groot zeiden ze altijd tijdens de gym. En mijn kutje had te grote lippen, daardoor heb ik een soort trauma opgelopen. Ik ben bang dat er niemand is in dit land die op mij zou kunnen vallen.

Zou jij dat wel kunnen? Volgens mij houden mannen helemaal niet van een vrouw met grote borsten en een strak kutje. Jij wel dan?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Nella? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Nella !

7 Reacties

 • Wim

  3 years ago

  Hey hallo Nella, je hoeft niet onzeker te zijn over je lichaam je hebt mooie rondingen en een prachtig figuur app me eens 06-54341857 Gr xxxx.

 • Email

  3 years ago

  Hoi
  Ik wil wel hoor woon in reusel
  App me 0636312780
  Hoop tot snel

 • Eric

  3 years ago

  Je bent geweldig zoals je bent meisje, je hoeft je zeer zeker nergens voor te schamen, je bent mooi zoals je bent jammer dat we elkaar verder niet kennen
  ????Eric

 • coen de koning

  3 years ago

  ik wil jou kutje wel likken

 • didier

  3 years ago

  fijn dat je contact wilt opnemen met mij
  mail mij maaar op
  [email protected]

  je moet niet onzeker zijn van jou lichaam, wat ik zie bevalt mij al
  eens wij bezig zijn, dan kan het wel uren duren vooraleer ik stop

 • didier

  3 years ago

  lieve schat je ziet er heerlijk uit,
  je ziet er perfect uit, zal ik het je bewijzen?

 • Samuël

  4 years ago

  Ja ik wel alles je wel app of bel mij dan 0684275054

Laat een reactie achter

Nella

Gratis neuken met Nella?

Druk dan hier voor contact!