Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Volle slanke dame op zoek naar partner

PiBunny (52) schrijft:

Ik ben een volle dame met veel passie voor andere mensen. Voornamelijk kinderen. Ik ben al wat op leeftijd en daarom zoek ik graag een leuke man om een toekomst mee op te bouwen.

Laat me maar weten als je interesse hebt.

Jij bent een sexy man en een echte vrouwenverslinder. Je houdt van volle dames en weet wat zij voor jouw genot kunnen betekenen.

Daarnaast ben je helemaal weg van mijn mooie rondingen.Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met PiBunny? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
PiBunny !

4 Reacties

 • jonge proberen

  3 years ago

  hoi schat
  Het is tijd voor een avontuur? wil je dit? sturen mail voor mij jij adres [email protected]

 • Mark

  4 years ago

  Hoi Pibunny

  Ik ben van de zelfde leeftijd en kom ook bij je uit de beurt mocht je interesse hebben hoor ik je graag

 • pedro

  4 years ago

  hoi lieverd
  ik ben 34 jaar ben een stuk jonger als jij maar dat vind ik helemaal niet erg
  ik val namelijk op ouder en rijpe vrouwen ik hou niet zo van die tuttebelletjes
  dus zou graag een keertje kennis met je willen maken mischien ben jij mijn droom vrouwtje die ik altijd heb gezocht stuur me maar een mailtje naar [email protected]
  of een appje 0684269475


 • Thijs

  4 years ago

  Hallo leuke guz vrouw, heb je profiel gelezen en dacht ja dat is wat ik zoek, ik guz 50+ regio ede, l behaard en d blond 173 lang ibv auto, interesse!!, mail of sms/bel 0621950429.

Laat een reactie achter

PiBunny

Gratis neuken met PiBunny ?

Druk dan hier voor contact!