Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Sex binnen vind ik saai!

Pikey(50) schrijft:

Ja dat is misschien vreemd om te horen, maar als je al zo lang meedraait in het seksuele circuit dan snap je wat ik bedoel!

Gewoon missionaris is prima, of een keertje in de douche als we gek doen. Maar echt heel warm wordt ik er niet van.

Daarom kijk ik er ook zo naar uit als het straks weer wat lekkerder weer is. Lekker opzoek naar een afgelegen plekje om daar heerlijk te neuken. Dan pas kom ik echt keihard klaar!!!

Weet jij nog een plekje?buiten

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Pikey? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Pikey !

2 Reacties

 • Dick

  4 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht bel me maar

 • Nati

  4 years ago

  Hey scaht Ik zou heel graag met jou willen neuken uit Gelderland
  Ik hoor het wel van je
  0686320066

Laat een reactie achter

Pikey

Gratis neuken met Pikey?

Druk dan hier voor contact!