Raak jij opgewonden van latex?

Summer
Mijn naam is:
Summer
Mijn leeftijd:
31 Jaar
Ik woon in:
Heijenrath
(Limburg)
Like mij?
12 Likes
Like mij!

Summer(31) schrijft:

Ik heb geen speciale eisen, behalve een hele belangrijke. Je moet van latex houden. Ik draag het bijna iedere dag. Meestal onzichtbaar en ik kan er nooit genoeg van in de kast hebben.

Het is echt een verslaving, maar eentje waar ik met volle teugen van geniet en dat zou ik nog liever met iemand samen doen. Het is ook erg opwindend en ik heb dan ook een hoog libido.

Het is wel handig als jij dat ook hebt. Uiterlijk en leeftijd vind ik niet belangrijk en ook niet wat je voor je werk doet of zulke dingen, maar wel dat jij, net als ik, een diepe liefde voor latex hebt.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Summer? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Summer !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Summer

Gratis neuken met Summer?

Druk dan hier voor contact!