Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Mijn man is helaas impotent

Nico-Lien (51) schrijft:

Mijn man zit in een depressie en is impotent dus ik ben op zoek naar vertier. Ik wil graag een op seks gebaseerde vriendschap. Het moet geen vluggertje zijn of zakelijke seks. Wel vol passie en een warme connectie. Samen zijn en er beide van genieten.

Seks is een ontdekking en er gaat tijd over heen om elkaars lichaam goed te leren kennen. Die tijd wil ik met jou nemen om ons avontuur beter en beter te laten worden.

Heb jij zin in dat avontuur met mij?

Over mij

Het is ingewikkeld mijn relatie status of beter gezegd mijn huwelijk. Mijn man zit in een depressie hij is impotent (libido vermindering). Dat is heel vervelend en ik wil hem daar niet voor verlaten. Toch ben ik nu na wat jaren mij zelf verwend te hebben echt toe aan een man die het voor mij doet. Niet met speeltjes maar echt met zijn eigen gereedschap.

Over jou

Een op seks gebaseerde vriendschap. Het moet geen vluggertje zijn of zakelijke seks. Wel vol passie en een warme connectie. Samen zijn en er beide van genieten. Seks is een ontdekking en er gaat tijd over heen om elkaars lichaam goed te leren kennen. Die tijd wil ik met jou nemen om ons avontuur beter en beter te laten worden.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Nico-Lien? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Nico-Lien !

6 Reacties

 • Faisal

  3 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • pedro

  4 years ago

  nic-linn !, dat lijkt mij ook de uitgelezen mogelijkheid, een lekkere partner om elkaar af en toe grenzeloos te verwennen.
  Ik ben pedro 34 jaar, woon in gelderland .
  Ik kom net uit een relatie maar ben al wel echt toe aan iets nieuws
  Meer weten, stuur zonder verplichtingen een uitnodiging naar 0684269475 of mail [email protected]

 • maatje

  4 years ago

  Hallo Nicolien,
  Hier een discrete man die wel met je wil afspreken.
  dikke kus

 • Peter M

  4 years ago

  Hoi Nicolien, Peter hier uit Den Haag. Wat zie jij er heerlijk uit. Met jou wil ik wel verder, maar is de afstand niet te groot? Komt jouw man er niet achter?
  Ik hoor je wel op mijn email of via de Whatsapp. +31614206614 of [email protected]
  Hoi.

 • Peet

  5 years ago

  Hi Nico Lien, reageer jij maar op mijn mail adres, dan komt de rest vanzelf. Zal je geven waar je om vraag, en als het aan mij lig nog vandaag. Laat wat van je horen, en ik zal mijn harde pik diep in jou natte kutje boren. Kusjessss

 • Adam

  5 years ago

  Hallo.
  je bent heel mooie vrouw en ouder dan ik.
  Ik heb een zwak voor ouderen.
  Ik hoop dat heet kunnen we een afspraak maken.
  Ik heb 28 jaar.
  schrijven en u zult ontdekken meer ik kijk JAL.
  warm kussen en horen

Laat een reactie achter

Nico-Lien

Gratis neuken met Nico-Lien ?

Druk dan hier voor contact!