Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Meesteres zoekt een gewillig slaafje

MissAssepoester(37) schrijft:

Ik doe aan pijn, vernedering en sex. Ik zoek een huisslaafje. Iemand die in huis precies doet wat ik zeg en anders volgt er straf. Ik ben erg seksueel tijdens het spelen, maar de sex zelf stel ik ook graag uit. Ik heb speeltjes, kleding en de juiste omgeving.

Net zo goed als dat ik erg streng ben, toon ik ook veel genegenheid en word ik alleen boos als je ook echt straf verdient. Het ligt dus eigenlijk aan jou.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met MissAssepoester? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
MissAssepoester !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

MissAssepoester

Gratis neuken met MissAssepoester?

Druk dan hier voor contact!