Mag jouw pik er lekker tussen?

Terry
Mijn naam is:
Terry
Mijn leeftijd:
40 Jaar
Ik woon in:
Beek
(Gelderland)
Like mij?
28 Likes
Like mij!

Terry(40) schrijft:

Kijk sommige vrouwen die schamen zich voor hun vormen, nou ik ben er juist trots op! Ik heb heerlijke grote tieten en daarmee wil ik zoveel mogelijk mannen bevredigen!

Heb je wel eens gehoord van "op z'n Russisch"? Nou dat gaat als volgt; we doen een flinke kwak glijmiddel op mijn borsten en dan steek je lekker je pik er tussen en neuk je ze tot je klaar komt!

Dat mag allemaal zolang je maar in mijn gezicht spuit, ik hou ervan om een sletje te zijn!!!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Terry? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Terry !

4 Reacties

 • Tonny

  1 jaar geleden

  Hoi ik kom zelf uit Babberich het lijkt me supergeil tussen jouw tieten te neuken

 • -

  1 jaar geleden

  Heey ik kom uit nijmegen heb nog nooit op zijn russische gedaan en zou dit graag voor het eerst bij jou willen doen contact je mij aub x

 • Dick

  1 jaar geleden

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht bel me maar

 • Paul

  1 jaar geleden

  Daar val ik nou op. Dikke tieten.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Terry

Gratis neuken met Terry?

Druk dan hier voor contact!