Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Lukt het hier misschien wel?

Tddy(60) schrijft:

Voor een vrouw van mijn leeftijd is het ongezond om lang droog te staan, dan neemt de oestrogeenspiegel te snel af en dan kom ik in de overgang!

Ik zie er misschien niet meer top uit, maar aan mijn zuig kwaliteiten kan ik doceren op de hogeschool van de pijpelogie.

Ben jij een vent die mijn knop weer even kan resetten? Het zou om een verzetje gaan 1x per 2 weken. Niet zo'n probleem toch lieverd?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Tddy? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Tddy !

3 Reacties

 • marc

  4 years ago

  hey lkkrding

  app maar als je tijd heb en zin heb
  woon in de buurt van huisduinen

  0610872021

  gr marc

 • -

  4 years ago

  Eerst zien dan geloven dat dit bericht echt is app me maar ‭0653226544‬

 • Remco

  4 years ago

  Tddy watsapp me vool geil date je mag ook langs komen 06-42576996 remco

Laat een reactie achter

Tddy

Gratis neuken met Tddy?

Druk dan hier voor contact!