Kom je lekker onder de douche?

Minoeska
Mijn naam is:
Minoeska
Mijn leeftijd:
30 Jaar
Ik woon in:
Kruisland
(Noord-Brabant)
Like mij?
12 Likes
Like mij!

Minoeska(30) schrijft:

Misschien een vreemde plaats, maar seks onder de douche is 100% mijn favoriet. Ik denk dat het komt door al dat vocht, want nergens kom ik sneller tot mijn orgasme dan met die douchekop op me.

Normaal gesproken doe ik het zelf met die straal op mijn poes, maar het is gewoon lekkerder met zo’n pik in me kutje

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Minoeska? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Minoeska !

6 Reacties

 • Mark

  1 jaar geleden

  Hoi samen douchen? Laat maar iets van je horen dan

 • Vriendloos

  1 jaar geleden

  Heey lekker ding ik heb wel zin in sex onder de douche en wilt u meer vab mij weten kunt u appe naar 0630755670 of mailen naar: javanleeuwen2001@gmail.com

 • Dave

  1 jaar geleden

  Yooo zin in seks ? , I am here wanneer kun je ?

 • Tony

  1 jaar geleden

  Heyy Minoeska! Ik zou graag een douche met je nemen en m'n harde pik in je natte poes glijden terwijl je een orgasme krijgt over m'n pik heen ;)
  xx

 • Mitch Kerkhof

  1 jaar geleden

  Ik wil met je samen douche
  Laat me iets weten xx

 • Dick

  1 jaar geleden

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Laat een reactie achter

Onze voorwaarden
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Minoeska

Gratis neuken met Minoeska?

Druk dan hier voor contact!