Kan ik aan de slag als model?

Kruimeltje
Mijn naam is:
Kruimeltje
Mijn leeftijd:
21 Jaar
Ik woon in:
Wijngaarden
(Zuid-Holland)
Like mij?
8 Likes
Like mij!

Kruimeltje(21) schrijft:

Nou wees maar 100% eerlijk, zou ik het kunnen maken als lingerie model? Ik denk het niet he? Nou dan maar aan de slag als amateurtje! Ben jij een fotograaf die in ruil voor een partijtje sexen een paar geile foto’s van me kan maken?

Van alle jongens waar ik mee ben geweest heb ik gehoord dat ik heerlijk kan pijpen, maar dat zijn allemaal van die jonkies. Nu ben ik opzoek naar een vent die met wat ervaring zodat ik echt weet hoe het er voor staat. Ben jij een wat oudere man die goed is met een camera en zin heeft in gepijpt worden door een tiener? Dan zien we elkaar vast snel!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Kruimeltje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Kruimeltje !

5 Reacties

 • Maxime999

  1 jaar geleden

  Dag mooie sexy jongedame
  ik wil je graag ontmoeten. Het genot van een dame staat voor mij altijd op 1.
  Hoe van een langdurig voorspel.
  Wil je meerdere malen laten komen met beffen, ongeacht op je een behaarde of kale poes hebt.
  Wil je met vingeren laten squirten beheers de techniek.
  Wil je meer geen probleem maar dat bespreek ik 1 op 1 met jou
  kus op je poes Maxime

 • Tony

  1 jaar geleden

  Heyy, ik ben een 22 jarige student in film & fotografie. Ik zou wel eens een fotoshoot met je willen afspreken om zelf ook wat meer ervaring op te bouwen. Als je meer wilt weten kan je me emailen of whatsappen!

 • Joey

  1 jaar geleden

  Hey je ben een mooie meid uit wijngaarden. Ik ben 18 jaar weet het ben te jong voor je. Maar werk bij de. Groen en plantsoenen dienst. Werk dus wel is in wijngaarden. Maar naar je foto te zien ben jij de leukste meid die daar rond loop je ken me contaceer via Snapchat shooterman11 ????????????????????????????

 • Faisal

  1 jaar geleden

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • -

  1 jaar geleden

  zullen we afspreken ik maak je helemaal gelukkig
  ik ben geen min schieter
  kom naar me toe moordrecht troelstrastraat nr 10

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Kruimeltje

Gratis neuken met Kruimeltje?

Druk dan hier voor contact!