Kale Poes zoekt mannen zonder haar

KalePoes
Mijn naam is:
KalePoes
Mijn leeftijd:
25 Jaar
Ik woon in:
Nijmegen
(Gelderland)
Like mij?
21 Likes
Like mij!

KalePoes(25) schrijft:

Mijn poes is kaal. Ik heb iets tegen haar. Geen hoofdhaar, maar schaamhaar. Ik voel me echt vies als ik me niet verzorg en alle haartjes verwijder. Zelfs stoppeltjes vind ik vies. Ik heb dit alleen met schaamhaar.

Ik zoek dus iemand die dit ook heeft, want het kan heel vervelend worden anders voor iemand die dat niet heeft. Ik vind het ook geil om elkaar te ontharen, scheren en zelfs te epileren.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met KalePoes? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
KalePoes !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
KalePoes

Gratis neuken met KalePoes?

Druk dan hier voor contact!