Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik wil je nu in me voelen

Tenera(29) schrijft:

Echt als we nog langer uitstellen dat jij je pulserende eikel in mijn super strakke vochtige sneetje laat glijden denk ik dat ik een beroerte krijg.

Ik heb laatst gelezen dat het ongezond is om langer dan een maand geen sex te hebben, maar wel constant geil te zijn.

Sterker nog, vroeger was vingeren een zonde. Laat me alsjeblieft geen zondenaar zijn, daar ben ik te cute voor!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Tenera? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Tenera !

3 Reacties

 • Dick

  2 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht bel me maar

 • Dennis

  2 years ago

  Goedenavond wat leuk je woont best dicht bij me kus Dennis

 • cham

  2 years ago

  hoi alles goed je ziet er leuk uit met jou zou ik wat leuks doen. mail me terug [email protected] voor me info

Laat een reactie achter

Tenera

Gratis neuken met Tenera?

Druk dan hier voor contact!