Ik wil eens iets anders proberen

Gina
Mijn naam is:
Gina
Mijn leeftijd:
32 Jaar
Ik woon in:
Liempde
(Noord-Brabant)
Like mij?
29 Likes
Like mij!

Gina(32) schrijft:

Altijd maar die verhalen over mannen met de grootste lullen en vrouwen die daar naar zoeken.

Nou mijn ex was groot geschapen en dat was eerder een vloek dan een zegen.

Daarom voor deze keer zoek ik iets anders, mannen die dit lezen; heb je een kleine pik? Bericht me, ik ben benieuwd naar je!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Gina? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Gina !

4 Reacties

 • MisterXl

  1 jaar geleden

  Sorry nog vergeten, als je interesse hebt, flirtje01@hotmail.com.

 • MisterXl

  1 jaar geleden

  Hi Gina, ik kom uit de buurt van jou en zou wel met je af willen spreken, hou van voorspel en geniet van sex. Kom zelf uit Sint Michielsgestel.

 • Yassin

  1 jaar geleden

  Hey. Ik ben Yassin. Ik ben erg geïnteresseerd in je advertentie. Ik ben 18 en ik heb een penis van 18 centimeter. Is dat oké? Ik zou het heel fijn om met je misschien te kunnen e-mailen en af te spreken. Neem aub contact op met mij. Mijn e-mailadres is negeeraubniet@gmail.com

 • Dick

  1 jaar geleden

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht bel me maar

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Gina

Gratis neuken met Gina?

Druk dan hier voor contact!