Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik wil een seks filmpje maken

Sammi89(33) schrijft:

Misschien dat je helemaal niet aan seks denkt hoor, maar ik denk er eigenlijk iedere dag aan en ik vind het ook wel eens lekker om aan mezelf te zitten met een lekker filmpje erbij! hahaha

Doe jij dat zelf nooit? Speel jij wel eens met jezelf? Vaak?

Ben wel erg benieuwd naar jouw reactie hier op hahaha

Dat kan hoor, vind het eigenlijk alleen een beetje raar want ik denk juist dat iedereen wel aan seks denkt, dus jij ook ;).

Toch? Waarom kan je daar dan niet gewoon eerlijk tegen me over zijn...???

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Sammi89? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Sammi89 !

3 Reacties

 • Tony

  3 years ago

  Heyy Sammi! Ik ben tony, 22 jarige student in film & fotografie. Het zou me echt super geil lijken om eens samen een heet filmpje te maken! Als je meet wilt weten kan je me gerust whatsappen of mailen!
  xx

 • Rudytjee

  4 years ago

  Hello Sammi,
  ik denk altijd aan seks en als er een moment is doe ik net als jij lekker spelen met een filmpje erbij lijkt me leuk dat samen een keer te doen!

 • Nick

  4 years ago

  Ik speel te veel me me zelf heb nog nooit seks gehad

Laat een reactie achter

Sammi89

Gratis neuken met Sammi89?

Druk dan hier voor contact!