Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik heb lekker veel om vast te houden

BigDani(30) schrijft:

Hou jij van seks met dikke vrouwen? Mijn gewicht schommelt vreselijk en op zich voel ik mij daar niet eens zo slecht bij, want mijn borsten groeien iedere keer mooi mee met de rest van mijn lichaam, maar er zijn veel mannen die daar negatief op reageren.

Als ik in een dikke fase zit dan wil ik me daar niet slecht over voelen. Jij hebt dan toch ook meer lekkers om vast te pakken of niet soms?

En mijn zin in seks wordt er ook niet echt minder om. Soms lijk ik niet meer te stoppen. Doe jij met mij mee?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met BigDani? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
BigDani !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

BigDani

Gratis neuken met BigDani?

Druk dan hier voor contact!