Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Hou mijn tieten vast terwijl we neuken

Ria(60) schrijft:

Voordat je boven op me klimt zal ik je eerst lekker pijpen hoor, dat vind ik namelijk heerlijk! Ik hoop alleen niet dat je dan al klaarkomt, want ik hoor altijd dat ik daar heel goed in ben. Ik wil namelijk zelf ook nog wel een beetje genieten!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Ria? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Ria !

5 Reacties

 • tommy

  4 years ago

  no i daar heb ik wel interesse in voeg me toe op kik tommy2617 nou tot snel

 • bestwelondeugend

  4 years ago

  Hallo Leuke dame,

  Ik zou graag kennis met je maken en kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.
  Deze jongeman is 51 jaar en op zoek naar intimiteit en geil gezelschap ik kan mij makkelijk verplaatsen en afspreken zowel overdag als s'avond op de juiste tijden door mijn flexibele werktijden zijn er veel mogelijkheden. Woon in de regio Zwolle.

  wil je contact met mij kan dat via KIK bestwelondeugend

 • René

  4 years ago

  dat mag jij doen bij mijn dat vind ik super lekker als je dat doe bij mijn dan pak ik die grote tiet van jauw goed vas als je dat lekker vind app of bel maar gauw dan van avond nog laat maar weet wat je wil doen met me

 • treb

  5 years ago

  Hoi Ria,
  wat een heerlijke tekst heb jij.
  Een ding weet ik zeker ik kom niet te snel klaar want ik wil graag een vrouw goed verwennen.
  Stuur maar een berichtje als je interesse hebt
  gr treb

 • Xport7

  5 years ago

  Hey ik wil met jou wel een beschuitje eten wil je me een mailtje sturen? [email protected] xxx

Laat een reactie achter

Ria

Gratis neuken met Ria?

Druk dan hier voor contact!