Helemaal kaal, en jij dan?

Anonima
Mijn naam is:
Anonima
Mijn leeftijd:
26 Jaar
Ik woon in:
Valburg
(Gelderland)
Like mij?
21 Likes
Like mij!

Anonima(26) schrijft:

Dat liedje van "ik wil sex met die kale", ja, die zou voor mij gemaakt kunnen zijn. Ik ben dol op kaal. Zelf scheer ik mij ook helemaal, alleen mijn hoofd niet. Mag ook andere ontharing zijn hoor. Daar kan ik ook uren over praten, dus daar ga ik je maar even niet mee vervelen, of je moet dat juist willen, haha.

Verzorgde, hygiƫnische mannen die ook zo voor zichzelf zorgen. Met sport en eten. Dat vind ik erg opwindend. Dat betekent niet dat je er uit moet zien als Sport Billy. Lust jij een kaal kutje?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Anonima? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Anonima !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Anonima

Gratis neuken met Anonima?

Druk dan hier voor contact!