Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Een stripclub van mijn slaapkamer

Harriete(43) schrijft:

Een hele tijd heb ik voor de lol aan paaldansen gedaan hier in de sportschool en dat beviel goed! Steeds meer mannen wilde een priveshowtje en daarvoor betalen ze flink!

Toen heb ik besloten er eentje in mijn kamer te instaleren waar ik nu voor een klein prijsje voor mannen dans. Kom je van me genieten?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Harriete? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Harriete !

2 Reacties

 • Marco

  4 years ago

  Hoi Harriets, je ziet er heerlijk uit bij die paal. Ik houd wel van een verrassing en zeker als het zo’n mooie is. Dus als je tijd hebt (het liefst overdag) laat het maar weten en ik kom naar Spui.
  Xx Marco

 • Dick

  4 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Laat een reactie achter

Harriete

Gratis neuken met Harriete?

Druk dan hier voor contact!