Bind mij maar goed en stevig vast

Kirstenn
Mijn naam is:
Kirstenn
Mijn leeftijd:
31 Jaar
Ik woon in:
Zwaagdijk-Oost
(Noord-Holland)
Like mij?
4 Likes
Like mij!

Kirstenn(31) schrijft:

Wat is nou geiler om een vrouw te betasten die vastgebonden is en geen kant op kan? Ik ben op zoek naar een man die er op geilt om een vrouw vast te binden en te betasten. Ik wil compleet machteloos zijn.

Bondage is al een langere tijd een fetisj van mij. Zijn er hier mannen die hier ook van houden? Aarzel dan niet om mij een gratis berichtje te sturen. Ik wil graag in contact komen met een man die de leiding neemt en die mij hard aanpakt. En me machteloos laat voelen als een tienermeisje.

Ps. Ik hou van wilde sex

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Kirstenn? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Kirstenn !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Kirstenn

Gratis neuken met Kirstenn?

Druk dan hier voor contact!