Bij het neuken word ik altijd overgeslagen

Ondeugdsprookje
Mijn naam is:
Ondeugdsprookje
Mijn leeftijd:
32 Jaar
Ik woon in:
Den Oever
(Noord-Holland)
Like mij?
11 Likes
Like mij!

Ondeugdsprookje (32) schrijft:

Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst een heerlijk orgasme had tijdens de seks, mijn behoeften worden namelijk altijd overgeslagen en klaarblijkelijk kost het teveel moeite om mijn vagina klaar te likken, danwel te vingeren.

Hoe zou jij het vinden als wij 3x per week seks hadden en ik stop net met het dansen op je pik voordat je begint te spuiten? Dat zou toch verschrikkelijk zijn en je zou mij ervoor haten! Of hecht je niet zo'n waarde aan een heerlijk orgasme?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Ondeugdsprookje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Ondeugdsprookje !

4 Reacties

 • Faisal

  2 jaar geleden

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • pietet

  2 jaar geleden

  Mail me luapschipper@Gmail.com

 • Ronnie

  2 jaar geleden

  Beste
  Zal ervoor zorgen dat je niet overgeslagen word hou er zelf van als ik een vrouw helemaal kan verwennen totdat ze een paar keer klaar gekomen is
  Je kan mij bereiken via de mail
  Grt ron

 • Peter

  2 jaar geleden

  Ik ben beschikbaar
  Wel in een relatie dus moet het discreet
  Maar lijkt me heerlijk

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Ondeugdsprookje

Gratis neuken met Ondeugdsprookje ?

Druk dan hier voor contact!