Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Als of niemand geheimen heeft

SexyLesL (43) schrijft:

Ik hou ervan actief bezig te zijn en zorg ervoor dat ik altijd fit blijf. Ik eet gezond en mediteer dagelijks. Ik ben erg beschermend over mijn persoonlijke ruimte en zal niet zomaar iemand in mijn leven betrekken.

Fit blijven is een deel van mijn leven, dus het zou leuk zijn om iemand te ontmoeten die ook actief is. Op die manier kunnen we veel meer tijd samen doorbrengen.

Als je niet actief bent, is dat nog steeds goed.


Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met SexyLesL? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
SexyLesL !

3 Reacties

 • Dick

  3 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • Cas

  4 years ago


  Hey ik ben cas 19jaar doe aan topsport! Ik zou graag met je in contact willen komen zodat we een lekkere sex afspraak kunnen maken! Zou je me willen mailen of appen? 0640908490 [email protected]

 • Die turk

  4 years ago

  App me maar als je wenst

Laat een reactie achter

SexyLesL

Gratis neuken met SexyLesL ?

Druk dan hier voor contact!