Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Weer terug op de singles markt!

Haagje(31) schrijft:

Ik ben weer gelukkig single en deze keer wil ik dat ook graag zo houden.
Ik laat mij erg snel meeslepen met hoe iemand zich naar mij toe gedraagt en dat leidt niet tot fijne situaties. Ik denk dat ik verliefd ben, maar ben dat helemaal niet en dat komt dan toch een keer naar boven.
Ik hou van de aandacht en het gevoel.
Kunnen we dat ook samen hebben, zonder dat we elkaar moeten claimen?

Jij bent een leuke kerel, jij weet wat je wil in het leven en je leeft zoals jij wil en niet zoals dat van jou verwacht wordt.
Jij geniet van sex en besteedt daar ook veel tijd en aandacht aan.
Je verwacht verder niet te veel van mij of van ons contact, buiten dat we een geile tijd met elkaar hebben en samen veel gaan genieten.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Haagje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Haagje !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis