Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Spuitend klaarkomen | Kan jij een vrouw laten squirten?

Door:
Sarah
Geplaatst:
03-01-2023
site.commets:
0

Het zijn niet alleen de mannen die fantaseren over squirtende vrouwen, maar vrouwen dromen er zelf ook van om eens spuitend klaar te komen. Het ligt voor een groot deel aan de kunsten van de man of dat zal lukken. Al zijn er ook speeltjes te krijgen waarmee een vrouw dat zelf voor elkaar krijgt. Daarnaast speelt het ook een grote rol of een vrouw zichzelf kan laten gaan, want ook dat is heel erg belangrijk wanneer je een vrouw wil laten squirten.

Het is ook echt niet zo dat iedere vrouw spuitend kan klaarkomen. Zelfs als zij het echt graag wil en zichzelf helemaal laat gaan. Je bent daar snel genoeg achter en ze kan dan alsnog een heerlijk orgasme bereiken. Er komt dan alleen wat minder vocht bij kijken. Er is ook een behoorlijke discussie wereldwijd wat het vocht dat uit de vagina spuit, nou eigenlijk is. Daar zijn verschillende verklaringen voor.

Wat is squirten precies?

Veel vrouwen verliezen vocht wanneer ze klaarkomen. Je wordt al nat als je geil bent en dat wordt steeds meer en erger terwijl je richting je hoogtepunt gaat. Na het klaarkomen ben je kleddernat. Dit is echter niet hetzelfde vocht als wanneer je spuitend klaarkomt. Het kan wel zo zijn dat vrouwen, zonder het door te hebben, enkele druppels squirt vocht hebben na het klaarkomen en bij squirtende vrouwen is het echt een ejaculatie.

SpuitendKlaarkomenBlogPic1

Is squirten urine of vocht?

Het zal je niet verbazen dat er al aardig wat onderzoek is gedaan naar squirten. Iedereen wil weten wat dat vochtige goedje nou eigenlijk is. Uit dat onderzoek bleek dat squirtvocht eigenlijk een combinatie is van plas en prostaatafscheiding. En dat vocht is afkomstig uit je blaas. Laat je daardoor niet afschrikken. Zoals gezegd kan niet iedere vrouw spuitend klaarkomen en dit is afhankelijk van het aantal klieren dat zich in de plasbuis bevindt. Dit bepaalt namelijk hoe sterk de drang is die jij voelt om te spuiten. Er zijn ook best wel wat vrouwen die er moeite mee hebben om toe te geven aan dat gevoel, aangezien ze het idee hebben dat ze moeten plassen. Dit gevoel krijg je vlak voordat je klaarkomt.

Hoe kan je een vrouw spuitend laten klaarkomen?

Het begint natuurlijk altijd bij de geiligheid en wanneer jij jouw vrouw wil laten spuiten, dan is dat nog belangrijker dan anders. Gooi dus alles in de strijd om haar zo geil als een pakje boter te maken. Vergeet het spuiten gewoon even, maar stort je op haar erogene zones, fluister de stoutste dingen in haar oren, kus en lik haar overal, verras haar met speeltjes en zorg dat ze zo geil is dat ze ligt te hijgen en kronkelen onder jouw aanrakingen en blikken.

Het is niet alleen belangrijk dat ze botergeil is, maar ze dient ook ontspannen te zijn. Als ze niet ontspannen is, zich niet op haar gemak voelt, zich schaamt, of op welke andere manier dan ook niet helemaal relax is, dan zal het niet lukken. Ze moet je ook vertrouwen. Zij moet zich helemaal kunnen laten gaan, anders komt er van het uiteindelijke spuiten niks terecht, zelfs als ze wel die drang heel erg sterk heeft.

SpuitendKlaarkomenBlogPic2

Speel met haar g-spot

Wanneer je aan haar merkt dat ze supergeil is, doordat ze veel hijgt en andere geluidjes maakt, omdat ze het jou zegt, omdat ze ligt te kronkelen onder jouw aanrakingen, doordat haar poesje helemaal heet is, haar schaamlippen en clitoris opgezwollen zijn en omdat ze nat is, dan is het tijd om rustig aan met haar g-spot te gaan spelen. Nu ze zo opgewonden is, ga je die ook veel makkelijker vinden. De g-spot zit een paar centimeter in haar vagina, aan de kant van haar buik. Het voelt aan als een ribbelig en sponsachtig stukje weefsel. Maak kleine cirkeltjes met lichte druk, of wrijf er rustig aan overheen. Gebruik hier in het begin 1 vinger voor en maak het niet te wild. Je kan rustig aan wat meer druk uitoefenen of de snelheid afwisselen. Let goed op hoe ze reageert, dan weet je snel genoeg wat zij precies lekker vindt.

Neem de tijd

Het kan best wel even duren voor een vrouw begint te squirten en je kan haar daar bij helpen door nog verder met haar te vrijen, haar clitoris te likken, met haar schaamlippen te spelen, haar stoute en geile dingen toe te fluisteren. Houd daar niet mee op, maar ga er lekker mee verder, terwijl je haar g-spot stimuleert. Dit kan allemaal best vermoeiend zijn, dus zorg dat je een goed uithoudingsvermogen hebt.

Laat haar squirten

Wanneer je merkt dat ze echt heel erg geil is en dat het tijd wordt om je volledig op de g-spot te richten, dan ga je met twee vingers bij haar naar binnen. Maak dan een “kom hier” beweging met je vingers over de g-spot. Let hierbij ook goed op of zij het wel lekker vindt. Misschien moet je de druk iets opvoeren of juist verminderen, het kan ook dat je te snel of te langzaam gaat. Dat is allemaal een kwestie van uitproberen, want iedere vrouw is anders. Net als bij alles is afwisseling ook belangrijk voor de meeste vrouwen. Je kan veel meer doen dan alleen de “kom hier” beweging. Draai af en toe wat rondjes met je vingers of druk omhoog en omlaag tegen haar buik, verander de druk en je snelheid.

Merk je dat ze bijna klaarkomt? Houd dan dezelfde snelheid en druk aan tot ze klaarkomt. Anders kan je haar weer uit dat gevoel halen en dan ben je wel weer even bezig voor ze weer zover is. Het is zaak dat je goed blijft opletten hoe zij op alles reageert. Na een paar keer oefenen krijg je hier een veel beter gevoel voor en hoef je zelf minder op te letten en kan je ook meer mee genieten.

SpuitendKlaarkomenBlogPic3

Extra tips

· Natuurlijk wil je wel haar toestemming hebben voor jij jouw uiterste best gaat doen om haar te laten spuiten, maar als je die toestemming eenmaal hebt, dan hoef je dat niet meteen te gebruiken. Waarom niet? Omdat zij dan niet weet dat het jouw doel is. Je doet het gewoon een andere keer, zonder dat zij per se door heeft wat jouw plannetje is. Hierdoor is er voor haar geen druk, zijn er geen verwachtingen en is de kans groot dat zij zichzelf veel makkelijker kan laten gaan.

· Heeft ze gesquirt? Dan kan je haar waarschijnlijk heel makkelijk nog een keer zo intens laten klaarkomen. Het is in ieder geval de moeite van et proberen waard. Niet meteen erachteraan natuurlijk, maar dezelfde avond kan jij nog eens zo'n geweldig orgasme teweegbrengen en aanschouwen.

· Vrouwen komen makkelijker klaar als je hen tegelijkertijd ook nog op andere manieren verwent. Lik en sabbel aan haar tepels, haar clitoris en haar schaamlippen, kus haar in haar nek of op andere erogene zones. Je zal merken dat het dan allemaal nog intenser is allemaal.

· Leg een grote en dikke handdoek op het bed om jouw matras en beddengoed te beschermen. Je kan er eventueel een grote plastic zak onderleggen, zodat je ook makkelijk alles schoon kan maken en een vrouw zal zich makkelijker kunnen laten gaan wanneer zij weet dat het dan geen onopruimbare zooi wordt.

Speeltjes om mee te squirten

Er zijn ook aardig wat speeltjes te krijgen die een vrouw helpen bij het squirten. Voor sommige vrouwen kan het prettig zijn om hier eerst zelf mee te experimenteren. Je kan haar dan zo'n speciale vibrator cadeau doen. Zo kan ze jou ook goed voordoen hoe zij het lekker vindt, wanneer jullie samen aan de slag gaan. Het is natuurlijk ook heel geil om samen een g-spot stimulator uit te zoeken en deze dan samen uit te proberen. Houd het leuk en luchtig en maak er geen al te serieus gebeuren van, dan kunnen jullie er allebei veel makkelijker van genieten.

Squirten of spuitend klaarkomen is een wens van veel mannen en vrouwen en het is ook nog eens een hartstikke leuke bezigheid om te oefenen, want je mag er wel van uitgaan dat je een paar keer oefenen nodig hebt, voor je het onder de knie hebt en voor jouw vrouwtje zich makkelijk kan laten gaan. Dit geldt althans voor de meeste mensen. Dat oefenen is alleen maar supergeil, dus waarom nog niet iedereen aan de slag gegaan is, zal voor iedereen een raadsel zijn. Sluit je uit van die groep en ga aan de slag, je zal merken dat je heel snel resultaat boekt en jouw vrouwtje opeens naar ongekende hoogtes kan leiden.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis