Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Dit is precies hoe je moet neuken in bad

Door:
Sarah
Geplaatst:
13-12-2022
site.commets:
0

Als je een bad hebt, of wel eens ergens bent met een bad, dan zal je er vast over nadenken hoe het is om daar sex in te hebben. In pornofilms ziet dat er altijd behoorlijk geil uit. Maar het lijkt ook wat ongemakkelijk. Geil, maar je moet wel net even doorhebben hoe dat het moet.

Gelukkig kan je het gewoon uitproberen zo vaak als je wil, en als je er genoeg van hebt, dan ga je een volgende keer weer verder. Als je het eenmaal doorhebt, dan is het ook doodeenvoudig. Je hoeft alleen maar het stappenplan hieronder te volgen, en voor je het weet lig jij heerlijk in bad te neuken.

Met deze stappen wordt sex in bad geweldig

Samen al lekker in bad zitten en knuffelen is heerlijk en daar kan iedereen al van genieten. Maar het is ook opwindend om met jullie naakte lichamen tegen elkaar in het warme water te liggen. Het voelt allemaal net wat anders aan, en het lijkt soms zelfs alsof het water in de weg zit.

Het is natuurlijk ook erg glad allemaal en je bent ook beperkt in welke houding je aanneemt, hoeveel ruimte je kan gebruiken, en welke kanten jouw lichaam op kan bewegen. Maar dat is niet het enige. In de badkamer is het eigenlijk vrij kil en ongezellig. Niet echt een neuk sfeertje.

Zorg voor de sfeer

De meeste badkamers hebben weinig sfeer en zijn ongezellig. Niet echt een ruimte waar je in de stemming komt voor sex. Gelukkig kan je daar heel makkelijk verandering in brengen. Zet veel kaarsjes neer. Dat is niet alleen mooi licht, maar je kan het felle badkamerlicht ook uitlaten.

Je kan ook nog een muziekje aanzetten. Zet dat om de hoek van de deur, dan weerkaatst het geluid niet op een vervelende manier, en het hoeft ook geen harde muziek te zijn, lekker als achtgrond. Met een lekker drankje en een smakelijk hapje, maak je het helemaal af.

TipsNeukenInBadBlogPic1

Vind de juiste temperatuur en waterniveau

Te koud water is vervelend, maar te warm water is ook niet fijn. Je wil echt lekker kunnen ontspannen. Je mag ook hopen dat je even bezig bent, en het water koelt ondertussen af, of je moet in een jacuzzi zitten.

Als het bad te vol is, dan is het bewegen wat lastiger, je hebt dan de weerstand van het water, het klotsen en golven. Het is dan even uitproberen hoeveel water in het bad jullie het prettigste vinden. Dat is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van welk standje jullie doen. Met doggy heb je weinig last van het water, maar heb je ook niet echt sex in bad.

Neem jullie posities in

Niet alle standjes zijn ook geschikt voor in bad. Dat past dan allemaal net niet of het beweegt hartstikke moeilijk, je glijdt makkelijk weg, of de klotsende golfjes zijn storend. Probeer even uit hoe het allemaal gaat voor je meteen jouw pik erin ramt, en zij door de halve badkamer vliegt.

Reversed cowgirl is het beste sexstandje

In bad is reversed cowgirl echt wel het beste sexstandje. Misschien zelfs extra lekker in bad. Hij kan lekker liggen, helemaal ontspannen en onder lekker warm water. Zij zit gedeeltelijk in het water en kan haar armen of handen op de badrand steunen om lekker op en neer te kunnen gaan.

Zij kan haar voeten tegen de badrand afzetten, of om jou heen klemmen. Hoe je het ook voor elkaar krijgt, als je eenmaal aan de gang bent, dan heb je geweldige sex. Zij kan dan ook nog de douchekop gebruiken en jij kan haar makkelijk op haar billen slaan.

TipsNeukenInBadBlogPic2

Gebruik waterproof glijmiddel

Je zit wel in bad, maar dat wil niet zeggen dat zij ook een lekkere natte vagina heeft. Aan de buitenkant wel van het badwater, maar dat glijdt niet per se soepeler en inwendig heeft zij daar ook niet veel aan. Gelukkig is er waterproof glijmiddel te krijgen.

Zij kan bijvoorbeeld met haar poes voor hem gaan zitten en hij kan haar insmeren met het glijmiddel. Ondertussen kan hij haar meteen even lekker vingeren of beffen, waardoor ze van zichzelf ook nog natter wordt.

Gebruik het hele bad

Het zal niet helemaal soepel gaan om van standje te wisselen, maar je zit niet met een deadline te kijken. Je kan gewoon even de tijd nemen om elkaar op een andere manier te verwennen. Je zit of ligt in bad, maar je kan ook de badrand gebruiken, of de douchekop.

Beperk jezelf niet en probeer gewoon allemaal standjes uit, en als het echt niet lukt, dan kan je ook nog staand verder gaan om het af te maken. Vergeet namelijk niet om eerst ook nog lekker met elkaar te spelen.

TipsNeukenInBadBlogPic3

Was elkaar na het hoogtepunt

Je hoeft ook niet per se te neuken voor goede sex in bad. Je kan elkaar ook lekker wassen en masseren en alle gevoelige plekjes extra aandacht geven. Dat kan heel ontspannend en erg opwindend zijn. Je zit dan bijvoorbeeld tegenover elkaar, of je ligt op elkaar.

Je kan dan samen of om de beurt een heerlijk hoogtepunt bereiken. Alles voelt zo lekker warm aan in het water en je geniet samen van elkaars lichaam. Je kan elkaar naar een hoogtepunt toe wassen, en daarna was je elkaar natuurlijk ook even goed, en misschien moet je nog even proeven of het allemaal wel goed schoon is.

Droog samen af

Als je bevredigd en gewassen bent, dan kan je elkaar fijn afdrogen. Je gaat dan het hele lichaam weer af en na het afdrogen, moet je ook even kijken of alles goed droog is, schoon is, en lekker ruikt en smaakt. Voor je het weet, ben je alweer van elkaar aan het genieten, en gaan er nog lang geen kleren aan.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis