Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

TinderSex | Hoe het werkt in de realiteit

Door:
Sarah
Geplaatst:
08-11-2022
site.commets:
0

Kijk, er zijn allerhande websites en blogs en artikelen te vinden over hoe jij vanavond nog Tinder sex kan scoren. En het is allemaal onzin. Ja, als je zo al Don Juan bent, dan maak je in het dagelijkse leven net zoveel kans op meteen sex als op Tinder. Maar dat lukt maar heel weinig mannen. De meeste mannen hebben op Tinder net zomin succes als in de kroeg. Dat is helemaal niet gek. Het zijn namelijk dezelfde vrouwen die bij het opstap gaan opzoek zijn, als de vrouwen die zich op Tinder aanmelden. Het verschil met Tinder is dat je meer tijd hebt en haar dus online kan versieren. Iets wat vele malen makkelijker is dan in het dagelijkse leven, face-to-face.

Maar dan moet je wel weten wat je aan het doen bent en niet menen dat je dit binnen de kortste keren geregeld hebt. Het wordt zo wel verkocht, en je kan best eens geluk hebben, maar zo werkt het zelden in de realiteit. Daarnaast kan je het ook een beetje verdelen. Bij de een probeer je zo snel mogelijk vanavond nog Tinder sex te regelen en met een ander neem je een beetje meer tijd en doe je wat moeite. Zeker 9,9 van de 10 keer dat je sex gaat hebben met diegene waar je tijd en moeite in steekt en als je geluk hebt, is wat overblijft een geile chat.

Laat dit alles je niet ontmoedigen. Als jij jouw kansen een beetje spreidt en onderstaande tips toepast, dan ga ook jij Tinder sex hebben en kan je meepraten over hoe dat nou is.

Op 2 verschillende manieren matches benaderen op Tinder voor sex

Zoals gezegd kan je het beste jouw kansen spreiden door op twee verschillende manieren met de matches op Tinder om te gaan. Je dient dan wel een keuze te maken welke match je hoe gaat behandelen. De een ga je snel duidelijk maken dat je op zoek bent naar sex, het liefste dezelfde avond nog en met de ander ga je gewoon de tijd nemen. Dan zal je snel genoeg doorkrijgen welk contact nou sex gaat opleveren.

TindersexRealiteit

Tinder sex scoren

Hier ga je verder leren hoe je wel sex scoort, ook al is het dan niet meteen vanavond en misschien kost het jou net wat meer tijd dan een ander, dat doet er niet toe. Want iedereen kan sex op Tinder scoren, dus jij ook.

Jouw profiel op Tinder

Alles valt en staat met jouw profiel op Tinder. Op Tinder kan je iemand namelijk pas een bericht sturen wanneer jullie matchen. Dus je moet er om te beginnen voor zorgen dat je een aantrekkelijk profiel hebt. En iedereen kijkt als eerste naar jouw foto's. Zorg dus voor goede foto's. Wat zijn dan goede foto's? Foto's waarop jij te zien bent, alleen, dus geen vriendengroep foto's waarbij het onduidelijk is wie jij nou bent. Waarop jij van verschillende kanten te zien bent en het liefst actiefoto's, dus geen bad-model-pose foto's. Ga ook niet aan je lippen likken en let op dat je niet op iedere foto met een duim omhoog staat of met dezelfde gezichtsuitdrukking. Zorg dat op minimaal 1 foto jouw ogen zichtbaar zijn. Foto's met dieren doen het ook altijd goed. Gebruik geen half naakt foto's, behalve als je echt goddelijk bent en maak met jouw foto's geen seksuele insinuaties, dus geen foto van jouw stijve in je onderbroek, half in beeld.

Je kan ook tekst op Tinder plaatsen en de meeste mensen doen dit niet. Echt een gemiste kans, want hiermee trek je veel matches over de streep. Je kan hier wat van jouw persoonlijkheid in laten zien, wat vertellen over wat voor jou belangrijk is, met betrekking tot Tinder, je kan aangeven wat wel of niet kan en je kan hier ook een reactie mee uitlokken. Dus waarom maak je hier geen gebruik van? Ja, omdat jij niet weet wat je moet schrijven. Dat is ook lastig, maar het weglaten, kost jou zeker matches.

 • Hou het luchtig
 • Het mag zelfs grappig zijn
 • Probeer geen standaard onzin van internet te plukken
 • Vertel kort en krachtig wat over jezelf
 • Geef eventueel aan waar je open voor staat (je zegt dan niet “sex”, maar “daten”)
 • Houdt het positief, maar geef ook aan wat voor jou geen optie is, of wat afknappers zijn
 • Laat persoonlijke gegevens achterwege

Matchen

Dit klinkt heel random, maar dat is het niet. Swipe gewoon alles naar rechts van wie dat je ook maar voor een minimaal percentage vermoedt dat je er wel sex mee wil. Allemaal. Geen eisen stellen. Gewoon snel kijken en swipen. Je merkt dan snel genoeg of het een match wordt of niet. Je kan wel alle profielen helemaal door gaan nemen, maar dat kan je ook doen wanneer er een match is, voor je een berichtje of antwoord gaat sturen.

TindersexRealiteitPic2

Zoek je echt per se sex vanavond, dan kan je nu je best daarvoor gaan doen. Gooi alles maar in de strijd, misschien heb je geluk. Die kans is echter klein en dan ben je ook wel meteen klaar met die match, of die match ben jou dan zeker. Toon oprecht interesse in de persoon. Kijk naar het profiel en zeg er iets over, maak een compliment of vraag iets over de foto's of over andere informatie. Je wil eerst ontdekken of je makkelijk een gesprek gaande kan houden, samen, dat het van twee kanten komt. Mocht het niet in het profiel staan, dan kan je na een paar berichten over en weer ook vragen waarom diegene lid is van Tinder, waar ze precies naar op zoek zijn. Je kan dan alle mogelijke antwoorden krijgen en de vraag zal vast ook aan jou gesteld worden.

Wat echt werkt, is als je eerlijk bent over wie je bent en wat je zoekt, maar je kan op verschillende manieren eerlijk zijn. Als jij zegt “Ik wil vanavond nog neuken”, dan is de kans klein dat jouw match een gat in de lucht springt en meteen vraagt waar en hoe laat. Zeg jij echter dat je gewoon wil daten, dat je niet denkt dat je klaar bent voor iets vasts, maar dat je nog moet ontdekken wat je dan wel allemaal wil en dat je voor veel openstaat. Dan maakt dat al een heel andere indruk. Je kan altijd verderop in het gesprek aangeven dat je best tijd hebt om samen koffie te gaan drinken. Ofzo. Houd het allemaal ontspannen en casual.

Het klikt, maar nog geen date

Om te beginnen kan je nooit in de agenda van een ander kijken, vervolgens zijn er nog een boel mensen die niet zo spontaan zijn, het is ook nog eens zo dat vrouwen een stuk voorzichtiger zijn dan mannen en meestal willen vrouwen een man ook een beetje kennen, ook als het alleen maar voor sexcontact is. Het kan dus heel goed klikken, en toch wijst zij jouw datevoorstel af.

Geen reden tot paniek. Push niks, neem de afwijzing sportief op, geef zelfs aan dat je dat best begrijpt en dat je dan alleen maar nog meer tijd hebt om jullie klik verder te onderzoeken. Doe dat ook. Vrouwen genieten van aandacht en wanneer jij een vrouw veel aandacht geeft, dan streel je haar ego en dan wil ze meer van jou. Toon interesse in haar dagelijkse bezigheden en leven en vertel ook wat over jezelf. Maar, vergeet vooral ook niet om te flirten, te teasen en te plagen en de gesprekken ondeugend te maken. Begin daar heel subtiel mee en ben niet te direct. Pas als zij laat merken dat ze daarvoor openstaat, dan wil je haar zo geil als boter maken, want hoe geiler jij haar kan maken, des te sneller zal je ook een sexdate met haar regelen.

Hoe je subtiel sex in een Tinder chat gooit?

 • Maak een dubbelzinnig grapje
 • Vertel haar dat je haar heel aantrekkelijk vindt en dat ze best wel wat met jou doet
 • Vraag of je haar vragen mag stellen over sex, hou het dan eerst algemeen, bijvoorbeeld “hoe denk jij over vreemdgaan?” Bijvoorbeeld omdat je al eens gekwetst bent en jou ex het alleen maar als sex zag.
 • “Beken” dat je stout over haar hebt gedacht
 • Maak een seksuele toespeling
 • En zo kan je vast nog wel meer subtiele opmerkingen bedenken die sex de chat in brengen

TinderRealiteitPic3

Sexchatten

Als jij op Tinder sex wil scoren, dan ga jij zeker sexchatten met jouw matches. Hoe geiler iemand is, des te sneller willen ze ook dat hun lusten bevredigd worden. Daarnaast kan jij in een sexchat laten merken hoe goed jij bent in bed. Ook als je niet zo goed in bed bent, je kan je er vast iets bij voorstellen, of je Google'd het eventjes, hoe je goed in bed zou kunnen zijn. Lees wat sexverhalen online om te leren hoe je dat in een berichtje overbrengt. Ga dat niet klakkeloos kopiëren, want je zal maar net met een geile doos te maken hebben die al die verhalen ook leest, maar pak de fantasie, gebruik de omschrijving en geef er je eigen draai aan.

Sexchatten is ook ideaal om te ontdekken waar jouw match van houdt in bed. Wilde sex, bepaalde standjes, orale sex, langzaam, snel, hard of zacht, kinky, veel afwisseling, of juist enkele favorieten. Zijn er dingen die je echt beter niet kan doen, wat afknappers zijn, waar je rekening mee dient te houden, je kan het allemaal vragen. En dat betekent dat jullie sex al meteen veel lekkerder kan zijn, dan wanneer je het in bed allemaal pas kan ontdekken.

Een ander voordeel van sexchatten is dat je al heel erg intiem met elkaar bent en dit creëert niet alleen lust, maar ook vertrouwen, een band, waardoor het niet alleen veel makkelijker is om af te spreken, maar je voelt je dan ook veel sneller bij elkaar op het gemak en de kans is veel groter dan je ook echt sex met elkaar gaat hebben.

Wat werkt echt niet om sex te scoren op Tinder

Je kan heel veel fout doen wanneer je online op zoek gaat naar sex. Je hebt contact via tekst en dat komt vaak heel anders over dan face-to-face.

 • Dring niet aan op een date, dat werkt echt averechts
 • Dring ook niet aan op naaktfoto's of persoonlijke gegevens
 • Heb het niet na 3 zinnen al over sex
 • Heb het niet alleen maar over sex
 • Denk tijdens het sexchatten niet alleen aan jezelf
 • Houd het niet alleen maar leuk en gezellig, voor je het weet zit je in de friendzone

Wat werkt echt wel om sex te scoren op Tinder

En er zijn net zoveel dingen die echt heel erg goed werken wanneer je sex wil scoren op Tinder. Juist doordat het via tekst gaat, kan je even nadenken over wat je stuurt en daar echt punten mee scoren.

 • Zeg altijd even goedemorgen en goedenacht
 • Stuur tussendoor ook een berichtje, in plaats van alleen maar haar bericht te beantwoorden
 • Toon interesse in haar gevoelens, haar dagelijkse bezigheden en de rest van haar leven
 • Laat, wanneer jullie sexchatten, duidelijk merken dat je haar wil plezieren in bed
 • Geef complimentjes, maar niet te veel en over veel meer dan alleen haar uiterlijk
 • Blijf duidelijk en eerlijk over wat je wel en wat je niet zoekt
TinderRealiteitPic4

Wat kan je nog meer doen om Tinder sex te scoren?

Heb geduld, dat kan heel lastig zijn, maar het zal jou sex opleveren. Daarnaast vallen de meeste vrouwen op dominante mannen, die ook lief zijn. Probeer dat over te laten komen in je profiel, met je foto's en door je berichten. Stoer, met een zacht hart. Laat ook merken dat je de leiding kan nemen, maar wordt dan niet dwingend. Bedenk bijvoorbeeld een date tot in details en vertel haar erover. Je zal dan merken dat zij meer gecharmeerd is van het feit dat jij de leiding neemt om dat tot in detail voor jullie te plannen, dan dat zij de date zelf vindt. Al is het wel fijn als je daar ook nog eens indruk mee weet te maken.

Hou het allemaal simpel. Blaas niet hoog van de toren en doe je niet beter voor dan je bent. Vrouwen prikken daar zo doorheen en dan is de interesse zeker weg. Je mag best toegeven dat je op sommige vlakken of momenten onzeker kan zijn, maar laat wel ook duidelijk merken wanneer jij dat niet bent. Je stelt haar daar ook mee op haar gemak.

Ben jezelf, maar denk net iets langer na over wat je nou precies gaat sturen. Bespreek het eventueel met een goede vriend of vriendin, maar geef het even tijd. Zo sla je minder snel de plank mis en kan je ook echt indruk maken. Weet je iets niet zeker, zoek het dan even op. Vrouwen trappen misschien eventjes in bullshit, maar de meeste vrouwen niet lang genoeg om ze ook het bed in te krijgen.

Humor werkt echt heel erg goed. Je wil niet alleen maar lachen en de clown zijn, maar veel lachen, en vooral iemand veel aan het lachen maken, is ontzettend sexy.

Iedereen, werkelijk iedereen, kan Tinder sex scoren. Alleen niet allemaal vanavond al. Sterker nog, dat zal zelfs de grootste player niet altijd lukken. Maar, ben jij bereid er veel tijd en moeite in te steken, dan is de kans heel erg groot dat jij tegen een match aanloopt die ook Tinder sex met jou wil. De meeste vrouwen zitten daar net zo goed voor op Tinder, ze hebben alleen iets meer nodig dan een foto om te bepalen of ze met iemand het bed induiken. Door daar op een slimme manier mee om te gaan, vind jij ook sex online en voor je het weet, lig je toch maar lekker te rampetampen met jouw Tinder date.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis