Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

8 tips voor geweldige oma sex

Door:
Sarah
Geplaatst:
24-01-2023
site.commets:
1

Oma sex is toch wel steeds meer een ding aan het worden. Niet dat oma's vroeger geen sex hadden, maar tegenwoordig gaat het allemaal wat makkelijker. De vrouwen die seksuele vrijheid zochten, zijn de oma's van nu. En dat kan geweldige oma sex opleveren.

Het is dan ook niet voor niks dat steeds meer mannen fantaseren over sex met oma. En soms willen mannen ook wel meer dan alleen maar sex. Want een oma is lief en zorgend, en staat garant voor warme gevoelens. Heerlijk knuffelen en lekker verwend worden.

Omasex is natuurlijk niet hetzelfde als sex met een jonge meid. Daarbij kan je even de eventuele lichamelijke beperkingen makkelijk negeren, want dat zal je niet missen bij omasex. Zij maakt dat goed met allerhande handelingen die jij nog niet hebt mogen ervaren in jouw leven.

Oma heeft namelijk veel ervaring en weet niet alleen wat ze zelf lekker vindt en hoe ze dat lekker vindt, maar ze weet ook precies hoe ze jou naar de meest intense hoogtepunten kan brengen. Je weet op voorhand al dat het lekker gaat zijn, en je kan het nog beter maken.

OmasextipsBlogPic4

Senioren hebben vaker sex dan je denkt

Over het algemeen wordt er net gedaan alsof senioren geen sex meer hebben. Dit komt doordat de meeste mensen niet na willen denken over hun ouders of grootouders die sex met elkaar hebben, en doordat oudere mannen vaak niet meer zo makkelijk een harde krijgen.

Toch is dit de grootste onzin. Senioren hebben hartstikke vaak sex. Ze hebben er ook veel meer tijd voor dan vroeger en na al die jaren oefenen, weten ze precies hoe ze heel erg geil kunnen maken. Waardoor ze er ook steeds meer van willen proeven.

Geloof je het niet? Kijk dan maar eens naar de leden op sexsites. Je zal snel ontdekken dat daar steeds meer oma’s tussen zitten die op zoek zijn naar sex.

De geile transitie van milf naar oma

Als MILF komt een vrouw helemaal los. Ze heeft dan de mentale leeftijd en lichamelijke ontwikkeling doorstaan om zichzelf te geven en te genieten van goede sex. Tegen de tijd dat de MILF een rijpe vrouw is, weet zij precies wat zij wil, wat zij lekker vindt, en kan zij op alle manieren, optimaal van intense sex genieten.

Tegen de tijd dat zij een oma is, is zij seksueel helemaal vrij en kan zij genieten van sex en geniet zij ervan om een man te laten genieten. Ze heeft het meeste wel geprobeerd, weet waar haar grenzen liggen, en ook welke grenzen zij nog wil onderzoeken. Want met sex raak je nooit uitgeleerd of uitgespeeld.

Ze vindt het tegen deze tijd ook lekker om lang te genieten, en dat kan niet altijd met mannen van haar eigen leeftijd. Het komt dus steeds meer voor dat oma's zoeken naar jongere mannen voor sex. Die houden het allemaal langer vol, kunnen nog veel leren, en willen oma ook echt laten genieten.

OmasextipsBlogPic2

8 Tips om sex met oma fantastisch te maken

Dat sex met oma hele goede sex zal zijn, dat mag wel duidelijk zijn. Je zal je snel op je gemak voelen en volop kunnen genieten van alles wat oma met jou doet. Maar voor echt fantastische sex met oma, dien jij ook wel een beetje moeite te doen.

1. Verzeker jezelf ervan dat de relatie acceptabel is

Wanneer er een leeftijdsverschil is, dan kan dat een rol gaan spelen hoe meer het contact vordert. Zolang iedereen 18 jaar of ouder is, heb je legaal gezien geen probleem. Dat wil niet zeggen dat het ook meteen acceptabel is, voor jezelf. Jij moet je er goed bij voelen en “leeftijd is maar een getal", moet ook bij jouw mind set passen.

2. Vergeet vorige relaties niet

Een oma heeft waarschijnlijk al meerdere relaties achter de rug. Het kan dat ze gescheiden is, maar ze kan ook een weduwe zijn. Dit kan veel doen met haar emoties en voor goede sex houd jij rekening met deze emoties. Dat doe je onder meer door het bespreekbaar te maken, en te houden.

3. Wijsheid is super sexy

Een granny is niet alleen wijzer geworden door het leven en de ervaringen die zij heeft opgedaan, maar ook wijzer in bed. En dat kan super sexy zijn. Zorg ervoor dat zij weet dat jij dit sexy vindt en dat zij weet dat jij graag van haar wil leren. Zij zal dan veel sneller een leidende rol nemen en jou op ondenkbaar lekkere manieren laten genieten.

OmasextipsBlogPic3

4. Speel in op de hormonen

Bij een oma zijn de hormonen heel erg wispelturig. Het kan zomaar zijn dat zij de ene keer heel veel zin heeft in sex en lekker nat is, en een volgende keer hartstikke droog blijft. Houd daar rekening mee. Steek meer tijd in het voorspel en gebruik glijmiddel. Vraag haar ook of ze wel zin heeft. Misschien wil ze deze keer liever lekker vrijen en knuffelen.

5. Omarm het leeftijdsverschil

Het leeftijdsverschil zal altijd even een rol spelen. Tot jullie samen bepalen hoe jullie daartegen aankijken en ermee omgaan. Bij het ene contact speelt het geen rol en bij een ander contact juist een hele grote rol. Daarnaast kan het ook nog zo zijn dat jullie verschillend over sex denken. Het enige juiste antwoord hier is: communicatie.

6. Complimenteer haar lichaam

Een granny komt misschien helemaal niet onzeker over, en zal dat vast in het algemeen ook niet zijn, maar zij is toch ouder en haar lichaam is niet meer zo strak als vroeger. Zorg er dus voor dat zij zeker weet hoe mooi jij haar lichaam vindt, hoe opgewonden jij ervan raakt, en dat jij geen genoeg van haar heerlijke, oude lichaam kan krijgen.

OmasextipsBlogPic1

7. Neem je tijd!

De meeste oma's houden ervan om de tijd te nemen. Om heerlijk te knuffelen, te zoenen, te vrijen en te genieten van strelingen en lang voorspel. Ga dus nooit overhaast te werk met een oma. Door de tijd te nemen, bouw je de lust ook lekker hoog op, en je zal zien dat jullie allebei niet meer te houden zijn, wanneer het echte werk begint.

8. Ze weet wat ze wil

Oma weet precies wat zij wil, wat zij lekker vindt, hoe zij het lekker vindt, hoe zij jou kan en wil verwennen en ga zo maar door. Oma weet het gewoon, en vaak nog beter ook nog. Vertrouw daarop en vraag ernaar. Ze zal het vast niet erg vinden om jou tot in detail te vertellen wat en hoe ze het lekker vindt, en je vindt het heerlijk als jij dan flink veel wil oefenen.

1 Reacties

  • dicklekker

    1 year ago

    ik heb in verloop van jaren tweekeer contact gehad met vrouwen van 80 j, ik was ongv;74. maar ik heb niet over standjes gesproken. maar wel 4/5 keer op de vinger laten komen, dan boven op en weer komen en dan achterom en weer!! of ik wilde stoppen, ik neem aan dat ze werkelijk genoeg hadden dat is sex!!

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis