Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Zo maak je de eerste keer triosex geweldig

Door:
Sarah
Geplaatst:
01-11-2022
site.commets:
0

Bijna iedereen fantaseert wel over triosex. Mannen en vrouwen. Het lijkt de meeste mensen wel geil om sex met meer mensen te hebben. De meest voorkomende fantasie, bij mannen en bij vrouwen, is een trio met twee vrouwen en 1 man. De eerste keer triosex is voor de meeste mensen heel erg spannend.

Vaak gaat het dan om een koppeltje met iemand erbij. Dat is voor iedereen heel erg spannend. Niet alleen om naakt met drie mensen tegelijk bezig te zijn, maar zeker ook de emoties die dan een rol kunnen gaan spelen. Zeker de eerste keer weet je niet wat je kan verwachten.

Misschien blijk je opeens heel jaloers te zijn of vind jouw partner het toch niet prettig dat die derde persoon iets lekkerder doet. Je wil ook niet dat iemand zich het derde wiel aan de wagen voelt. Dit zijn allemaal dingen om op voorhand rekening mee te houden, en goed te bespreken.

Hoe beter jij op voorhand alles bespreekt, des te kleiner de kans op problemen is. Hoe ga je er samen mee om wanneer een van jullie iets toch niet wil? Hoever gaan jullie met die derde persoon? En niet onbelangrijk, wie is die derde persoon? Een bekende of liever een vreemde?

De droom van iedere man?!

Er wordt wel eens aangenomen dat iedere man droomt van een trio. En dat kan misschien wel in de fantasie zo zijn, maar als het erop aankomt, dan blijkt dat het in de praktijk niet altijd een droom blijkt te zijn.

Mensen bespreken een trio wel met elkaar, maar dan komt vooral het seksuele aspect ter sprake. Heerlijk om op te geilen samen. Maar de emoties zijn eigenlijk veel belangrijker. Menig man komt er tijdens een trio achter dat hij het toch niet zo prettig vindt allemaal. Dat komt niet omdat het niet geil is, maar dat komt dan bijvoorbeeld doordat hij opeens heel weinig aandacht krijgt.

Het kan ook wat overweldigend zijn. Voor iedere deelnemer overigens. De aandacht verdelen, maar ook ontvangen, kan opeens te veel worden. Het is dan belangrijk dat er een sfeer is waarin dat gewoon aangegeven kan worden, en dat er daarna goed gecommuniceerd wordt, het liefste met alle drie samen.

TrioSex1

9 Stappen om een trio geweldig te maken

Gelukkig kan jij je heel goed voorbereiden op een trio en door de voorbereiding en een trio zelf, op de juiste manier aan te pakken, is de kans heel groot dat het echt een geweldige trio gaat zijn. In het ergste geval is het toch niet zo fijn, en heb je het in ieder geval ervaren. Je hoeft je dan nooit meer af te vragen of je wel een trio wil.

Zorg dat iedereen comfortabel en zelfverzekerd is

De juiste sfeer is erg belangrijk. Je wil dat iedereen comfortabel en op het gemak is. Het moet ook niet meteen om sex en lust draaien. Gezelligheid en humor zijn om te beginnen belangrijker. Met een hapje en een drankje om te beginnen. Een fijn muziekje kan de juiste mood zetten en ervoor zorgen dat het verder gaat.

Communiceer voor, tijdens en na de sex

Communicatie is ontzettend belangrijk. Niet alleen tussen het koppel, maar ook met de derde persoon. Bespreek uitgebreid wat iedereen ervan verwacht. Wat de fantasietjes zijn. En vooral ook hoe jullie overal mee omgaan, wat de grenzen zijn, en wat jullie absoluut niet willen.

Tijdens de sex is communicatie ook belangrijk, maar het is dan belangrijker om op elkaars lichaamstaal te letten, dan dat je gaat bespreken of alles wel naar wens verloopt. Het is wel altijd prettig als jij aangeeft dat je het lekker vindt.

Stel grenzen en bewaar ze

Iedereen heeft grenzen en het is aan te raden die te bespreken en daar afspraken over te maken. Soms ken jij jouw grenzen niet, en dan kan je onverwacht ergens tegenaan lopen. Bespreek op voorhand ook met elkaar hoe je hiermee omgaat.

Dit is belangrijk tussen een koppel, maar net zo goed met de derde persoon samen. Diegene heeft ook grenzen die gerespecteerd dienen te worden, en het is prettig als diegene op de hoogte is van de afspraken die het koppel gemaakt hebben.

Controleer je jaloezie

Jaloezie is iets lastigs, want vaak weet je pas of je jaloers bent, op het moment dat er iets gebeurt. Je kan dat wel al voorzichtig testen. Bijvoorbeeld door eens te kijken hoe het voelt als jouw partner, voor jouw neus, met iemand zoent. Jullie merken dan allebei heel snel of je daar jaloers van wordt.

Het is niet ongewoon dat mensen die graag aan trio's doen, ook een jaloers gevoel daarbij hebben. Soms is dat zelfs onderdeel van de opwinding. Wat vooral belangrijk is, is dat het allemaal bespreekbaar blijft, en in plaats van de jaloezie te uiten, het met verstand en gevoel samen bespreken.

Triosex2

Heb niet te veel verwachtingen

Vooral de eerste keer is de kans groot dat je hele hoge verwachtingen hebt van wat er allemaal kan gebeuren, maar daardoor kan je eigenlijk alleen maar teleurgesteld worden. Het is allemaal nieuw en spannend en de kans is groot dat jullie allemaal een beetje nerveus zijn.

Probeer er gewoon van te genieten en te kijken hoe het loopt, zonder te verwachten dat het de meest geweldige sex ooit wordt. Het is veel belangrijker dat jullie je alle drie fijn voelen bij de situatie. Dan kan er altijd nog een tweede poging gedaan worden. Vergelijk het met de eerste keer sex, dat was waarschijnlijk ook niet zo geweldig als de keren daarna, laat staan tegenwoordig.

Geniet van je partners genot

Ben er bewust mee bezig dat je geniet van jouw partners genot. Zeker wanneer je opeens jaloezie ervaart, kan dit lastig zijn. Maar door daar bewust mee bezig te zijn, kan je dat jaloerse gevoel aan de kant zetten, en er juist van genieten dat jij kan kijken hoe jouw partner geniet.

Laat dat ook zeker aan jouw partner merken, want het zal grenzen en onzekerheden weghalen, waardoor jullie er allemaal nog meer van zullen genieten.

Zorg voor ieders plezier

Niemand vindt het fijn om het derde wiel aan de wagen te zijn. Zeker niet als je voor de eerste keer een trio hebt. Geef iedereen dan ook aandacht en zorg dat iedereen iets heeft om van te genieten. Dit wil niet zeggen dat je de hele tijd met alleen maar met z'n drietjes bezig moet zijn.

Je kan ook met de derde persoon bezig zijn en jouw partner aankijken, stimuleren om mee te doen, of aanmoedigen om te masturberen of iets anders te doen. Door de hele tijd met elkaar bezig te zijn, en elkaar overal bij te betrekken, blijft het ook voor iedereen geil en lekker.

Triosex3

Sluit het samen af

Het nagenieten is bij een trio net zo belangrijk als de trio zelf en de voorbereiding. Je wil dat iedereen met een goed gevoel deze ervaring kan afsluiten. Doe dat door nog even lekker te knuffelen, samen nog wat te drinken of nog op een andere manier samen na te genieten.

Het kan ook heel sexy zijn om na afloop samen een appgroepje te maken, waarin jullie alles de komende tijd nog eens lekker kunnen bespreken. Dat laat meteen ook weer mogelijkheden open voor een volgende keer.

Check in bij je partners

En zo'n appgroepje maakt het ook makkelijk om in de opvolgende dagen te kijken hoe jouw bedpartners eraan terugdenken. Niet alleen op seksueel gebied, maar wederom ook op emotioneel gebied. Je biedt dan ook de mogelijkheid om alles samen te bespreken.

Mochten er dan toch negatieve gevoelens de kop op steken, dan kan je die goed met elkaar bespreken. Door samen in een appgroepje te zitten, en niet allemaal apart met elkaar te spreken, krijg je ook samen een betere band en meer vertrouwen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis