Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Waarom mannen van dikke tieten houden

Door:
Sarah
Geplaatst:
16-03-2023
site.commets:
0

Dikke borsten, grote tieten, de meeste mannen kunnen hun ogen er niet vanaf houden. Iedereen weet dat mannen van borsten houden, en over het algemeen kan je zeggen dat hoe groter de borsten zijn, des te meer mannen er aandacht voor hebben.

Er zijn natuurlijk allerhande algemene aannames voor waarom mannen van dikke memmen houden. Sommige mensen zeggen dat het komt doordat ze aan de borst hebben gehangen als baby zijnde, anderen zeggen dat het komt door de mooie ronde vormen en hoe het de vrouwelijkheid benadrukt.

Het zal je niet verbazen dat er ondertussen al tal van wetenschappelijke onderzoeken naar zijn gedaan. In eerste instantie werd vooral aangenomen dat de voorkeur voor dike tieten een soort van oerinstinct is. Volle borsten, brede heupen en een dikke kont, zouden aangeven dat een vrouw goed kon baren.

De uitkomsten van die onderzoeken waren echter behoorlijk verrassend. Niet alle mannen houden van hele grote borsten. Sterker nog, over het algemeen wordt een gemiddeld formaat meer gewaardeerd door de mannen. Wat misschien nog wel veel interessanter is, is wat het over mannen zegt, als ze van grote borsten houden.

Mannen, borsten en babies

Er wordt soms wel lacherig over gedaan, maar het is niet helemaal onlogisch. Mannen die van dikke tetten houden, zouden als baby heel veel aan de borst gehangen hebben, of juist niet genoeg borstvoeding gekregen hebben.

Stel je de hongerige baby voor, die met open mondje en de handjes uitgestrekt naar de borst wil grijpen. Dit is een oerinstinct om gevoed te worden. En ook dat wordt weer door wetenschappelijk onderzoek ondersteunt, want wat blijkt; als mannen honger hebben, dan kijken ze meer naar dikke borsten.

Als dat de enige reden is waarom mannen van dikke borsten houden, dan zouden vrouwen er ook dol op moeten zijn. Dat heeft er dus wel iets mee te maken, maar kan niet de enige reden zijn.

DO NOT FORGET THIS!

Hoe groter, hoe beter

We zijn snel geneigd om te denken dat groter ook beter is. De meeste mannen lopen het liefst naast een vrouw met een flinke voorgevel. Dat ziet er toch mooier uit in kleding en de man voelt zich dan alsof hij een trofee naast zich heeft lopen.

Groter trekt dus meer aandacht. Dat is met bijna alles zo, dus ook met dikke tetten. Het is dan ook niet gek dat dikke borsten de aandacht trekken. Zeker wanneer ze in een strak truitje zitten.

Voor vrouwen is groter zeker niet beter. Ze krijgen er allerhande problemen door. Denk dan bijvoorbeeld aan rugklachten. En uit onderzoek is gebleken dat vrouwen met dikke borsten, ook meer kans hebben op borstkanker.

Inkomen en grote borsten

Wanneer je aan inkomen en grote borsten denkt, dan denk jij waarschijnlijk aan pornosterren met grote borsten, die meer verdienen dan vrouwen met kleine tetten. Het is natuurlijk niet voor niks dat in de sexindustrie nepborsten een ding zijn. Hoe groter, hoe beter, en des te meer inkomen. Toch is dat niet de enige overeenkomst die ertussen inkomen en grote borsten te vinden is.

Uit weer een ander onderzoek bleek namelijk dat mannen met een lager of instabiel inkomen meer op grote borsten vallen, en dat rijke en succesvolle mannen juist op kleine tietjes vallen. Als je een rijke vent aan de haak wil slaan, dan kan je die borstvergroting dus maar beter achterwege laten.

DO NOT FORGET THIS!

De voorkeur van de gemiddelde man

De voorkeur van de gemiddelde man is dus helemaal geen dikke tieten, maar een gemiddelde maat. Bij voorkeur een mooie cup C. Al zullen veel vrouwen dat toch al dikke borsten vinden. Wat erg grappig is, en dit feit komt ook weer voort uit wetenschappelijk onderzoek, is dat mannen die van grote borsten houden, vaker in het rond neuken.

Hoe meer seksuele partners een man dus heeft, des te groter is de kans dat hij van dikke borsten houdt. Dan blijkt ook nog dat mannen die graag vader willen worden, ook op dikke memmen vallen. Zij willen zogezegd, onbewust, het beste voor hun toekomstige kinderen, en dat zijn flinke uiers waar lekker veel melk uitkomt.

Dikke tetten op een nuchtere maag

Honger, inkomen en dikke tetten zijn dus met elkaar verbonden. Het is eigenlijk best grappig dat seksualiteit in het hele verhaal nog niet voorkomt. Schijnbaar komt lust voort uit het oerinstinct om de honger te stillen. Want mannen, de meeste dan, vallen niet op dikke memmen omdat ze hun maag willen vullen.

En vanuit de oertijd horen mannen voor het eten te zorgen, nadat ze van de borst af zijn. Misschien verlangen ze daarom wel zo naar grote borsten, want in de babytijd was het leven makkelijk, werden ze gevoed en hoefden ze zeker niet te gaan jagen, maar konden ze gewoon genieten.

Dat zou ook verklaren waarom succesvolle, rijke mannen, minder behoefte hebben aan grote borsten. Zij zijn immers succesvol in het zorgen voor het gezin, terwijl minder succesvolle mannen veel harder moeten werken om brood op de plank te brengen.

DO NOT FORGET THIS!

Dikke memmen zijn goed voor je gezondheid

‌Dit is eigenlijk een lastige stelling, want het klopt dat voor mannen dikke borsten gezond zijn. Je zou er als man zijnde zelfs langer door leven, want je wordt er positiever van. Hoe dat werkt? Heel simpel. Als een man naar dikke memmen kijkt, dan krijgt hij een positief gevoel.

Dat positieve gevoel leidt naar positief denken. Dat positieve denken bevordert de gezonde keuzes die je maakt in jouw leven en is goed voor je gezondheid en je mentale gesteldheid. Naar borsten kijken helpt dus bij het bereiken van die gezonde, mentale instelling.

Volgens een ander onderzoek zou het ook nog zo zijn dat als je 10 minuten per dag naar borsten kijkt, dat dit dan goed is om hart- en vaatziekten tegen te gaan.

Voor vrouwen is dit een heel ander verhaal. Hoe groter de borsten, des te meer gezondheidsproblemen ze kan krijgen. Denk dan onder meer aan last van de rug, nek en spieren, maar vrouwen met dikke memmen hebben ook meer kans op borstkanker. De vraag is dus eigenlijk voor wie dikke memmen goed zijn voor de gezondheid.

Dikke borsten zijn voor mannen goed voor de gezondheid. Dat is uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken gebleken.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis