Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Clitpiercing; alles wat je moet weten

Door:
Sarah
Geplaatst:
07-03-2023
site.commets:
0

Heel lang werden piercings gezien als behoorlijk kinky. Het waren ook vooral mensen uit de BDSM-wereld die ervoor kozen om bepaalde lichaamsdelen te piercen en te versieren met sieraden. Daar zitten ook een paar hele intieme piercings bij, voor zowel mannen, als voor vrouwen.

Vooral de clitpiercing is ontzettend populair geworden onder de vrouwen. Dat zie je zo op straat niet natuurlijk, maar als je eens praat met een piercer, dan kom je er snel achter dat de clitpiercing door steeds meer vrouwen gedragen wordt.

Het grootste deel van de clitoris is niet eens zichtbaar, en het is ook heel erg pijnlijk om een piercing echt door de clitoris te jagen. De clitpiercing zit dus niet door de clitoris, maar bevindt zich in het gebied rondom de clitoris.

Tegenwoordig wordt het helemaal niet meer gezien als kinky, maar wel als heel spannend en sexy. De clitpiercing stimuleert de clitoris tijdens sex, en soms ook zonder sex, en het ziet er ook nog eens mooi uit om het daar beneden te stylen met een sieraad.

Er zijn verschillende soorten clitpiercings. Welke soort het is, wordt bepaald door de richting waarop de piercing op een bepaalde plek gezet wordt. Vroeger moesten piercers de halve wereld over reizen om mooie sieraden te vinden, maar tegenwoordig kan je elk denkbaar sieraad voor clitpiercings makkelijk krijgen.

ClitpiercingBlogPic1

Dit zijn de verschillende clit piercings en zo zien ze eruit

Een clitpiercing, is een clitpiercing, zou je denken, maar dat is zeker niet het geval. Er zijn verschillende manieren waarop de piercing gezet kan worden, en al die manieren hebben een andere benaming. De sieraden voor deze piercings zijn meestal ook anders. Bijvoorbeeld omdat het een bepaalde vorm moet hebben om goed en veilig geplaatst te kunnen worden.

VCH piercing

VCH staat voor Vertical Clit Hood. De piercing wordt hierbij verticaal onder de clitkap geplaatst. De sieraden zijn haltervorming met een bocht. Het ene uiteinde zit onder de clitoris en kan hiertegen aan komen. Een goede piercer let erop dat dit niet constant het geval is.

Je dient hiervoor ook een goede clitoriskap te hebben, zodat de piercing daar fijn onder blijft zitten. Dan gaat het ook niet irriteren. Deze clitpiercing is ook populair, omdat het de clitoris tijdens de sex kan stimuleren en kan bijdragen aan een (sneller, intenser) orgasme.

HCH Piercing

Het zal je niet verrassen dat HCH staat voor Horizontal Clit Hood. Deze piercing wordt aan de bovenzijde van de clitoriskap, horizontaal geplaatst. Hier wordt als sieraad meestal een ringetje door gezet. Dit sieraad zit ver boven de clitoris en kan deze tijdens de sex niet stimuleren.

De HCH-piercing is dus puur esthetisch en kan ook niet bij alle vrouwen gezet worden. De clitoriskap moet bolvormig zijn om deze piercing te kunnen zetten. De meeste vrouwen zijn ook niet echt symmetrisch daaronder, en ook dat is nodig om deze piercing goed te kunnen plaatsen.

ClitpiercingBlogPic2

Triangel piercing

De Triangel piercing wordt ook horizontaal geplaatst, maar dan onderaan de clitoriskap. Het sieraad rust dan op de clitoris en stimuleert deze ook nog eens van de achterkant.

Er wordt wel eens gezegd dat vrouwen die nog nooit een orgasme hadden ervaren, met deze clitpiercing opeens konden klaarkomen. Zo ongeveer de helft van de vrouwen kan deze piercing kiezen.

Clitoral glans piercing

Dit is de enige echte clitpiercing, aangezien deze piercing echt door de clit heen gezet wordt. Deze piercing wordt niet vaak gezet. Niet alleen omdat het niet bij alle vrouwen mogelijk is, maar ook omdat veel vrouwen het toch eng vinden om echt door de clit heen te gaan.

Hier zitten namelijk allemaal zenuwen en dat maakt de clitoris uiterst gevoelig. Daardoor kan jij ook een orgasme krijgen. Wanneer een clitoris te klein is, of wanneer de clitoriskap te groot is, dan kan deze piercing niet gezet worden.

De venus

De venus piercing wordt ook wel de Christina piercing genoemd. Deze piercing zit niet bij de clitoris, maar wordt geplaatst door de venusheuvel. Dit is het gebied net boven de schaamlippen. De piercing wordt horizontaal geplaatst en de onderkant rust dan op het begin van de schaamlippen.

De piercing gaat alleen door huid en vet heen, en wordt daarom een oppervlakte piercing genoemd. Hierdoor heb je er wel iets meer verzorging aan, en dien je er iets meer rekening mee te houden. Anders kan de piercing uitgroeien.

ClitpiercingBlogPic3

De Lady Diana piercing

De Lady Diana is eigenlijk hetzelfde als de Vertical Clit Hood piercing, maar zit niet in het midden, maar aan een of beide zijdes. Dit wordt ook wel de Duke's piercing genoemd, en wordt vooral gezet bij mensen met een clitoris, die zichzelf niet identificeren als vrouwen.

De Lady Diana kan drie keer geplaatst worden, bij de juiste vulva. Een enkele aan 1 zijde, aan beide zijdes eentje, en aan iedere zijde en in het midden eentje.

Het effect op je sexleven

Piercings, en clitpiercings, kunnen een effect hebben op jouw sexleven, maar dit is niet altijd het geval. Veel mensen vinden piercings spannend en opwindend, want het heeft nog steeds die kinky bijsmaak, en het is weer een nieuwe toevoeging aan de seksuele beleving.

Voordelen bij je partner

Het kan zo zijn dat jouw partner de clitpiercing voelt en daar seksueel opgewonden van raakt, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Het kan ook zijn dat jouw partner het seksueel opwindend vindt om de piercing te zien en het een geil gezicht vindt.

Sommige mannen vinden het ook geil om tijdens het vrijen met hun geslachtsdelen of andere lichaamsdelen tegen de piercing op te wrijven. De meeste mannen vinden piercings sexy en geil, maar het is evengoed iets dat je het beste even kan bespreken voor je hem ermee verrast.

ClitpiercingBlogPic4

Voordelen voor jou

Niet alle clitpiercings dragen bij aan seksueel genot. Het kan wel zo zijn dat vrouwen zich meer sexy voelen door dat sieraad daar beneden. Er zijn wel clitpiercings die ook de clitoris stimuleren en als jij op zoek bent naar een clitpiercing om jouw sexleven te verbeteren, dan kan je met jouw piercer overleggen of jij zo'n piercing kan laten zetten.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis