Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Tips voor de beste sexafspraak van je leven

Door:
Sarah
Geplaatst:
20-12-2022
site.commets:
0

En dan heb je eindelijk een sexafspraak gescoord, en dan weet je niet wat je ermee moet. Wat gaat er nou eigenlijk gebeuren? Ja, je gaat met iemand sex hebben, maar hoe zorg je er dan voor dat dit de beste sexafspraak van je leven wordt.

Zeker als het de eerste keer is dat jij een sexafspraak hebt, kan het erg spannend worden allemaal. Je kent iemand waarschijnlijk alleen van online contact. Daar heb je elkaar leren kennen toen jullie op zoek waren naar sex. Het klikte, de chats waren geil, en nu is het tijd om de daad bij het woord te voegen.

Ga je nou de eerste keer ook meteen sex hebben? Daar zou je nooit vanuit moeten gaan, want je wil er zelf ook nog onderuit kunnen, mocht die ander toch nog tegenvallen. En je kan er vervolgens alles aan doen om wel sex te hebben, wanneer jouw sexdate toch wel heel erg goed bevalt.

Met onderstaande tips weet jij zeker dat je de beste sexafspraak ooit zal hebben. Je hoeft er alleen een beetje extra moeite voor te doen. Het hoeft niet duur te zijn en je hoeft je ook niet in rare bochten te wringen. En met de juiste instelling, is die voorbereiding nog hartstikke leuk en spannend ook.

Kies de juiste locatie

Als je nadenkt over de locatie, dan is jouw criterium vooral dat je wil kunnen neuken. En dat is natuurlijk ook belangrijk bij een sexafspraak, maar wat nog belangrijker is, is dat jullie op je gemak zijn en dat het veilig is.

Je wil elkaar de eerste keer ontmoeten op een publieke locatie, waar ook andere mensen zijn, maar je wel vervolgens wel ook naar een plekje kunnen waar jullie meer privacy hebben. Een hotelbar of het restaurant in een hotel, is dan een ideale locatie. Je hoeft dan ook niet meteen een vreemde bij jou thuis te laten komen.

SexafspraakBlogPic1

Dress to impress

Het liefste maak je meteen een verpletterende indruk. Dat doe je door je goed te kleden. Dress to impress. Maar niet iedereen is bezig met mode of stijl en dat kan dan best lastig zijn. Als jij daar normaal niet zo mee bezig bent, dan kan je het beste wat advies vragen aan iemand in jouw omgeving, of in een kledingwinkel.

Je kan beter overdressed zijn dan underdressed, maar wat vooral belangrijk is, zijn schone, frisse kleren, zonder gaten of vlekken, en dat je zelf ook goed verzorgd bent en lekker ruikt. Wat ook heel erg belangrijk is, is dat jij je lekker voelt in jouw kleding.

Is dat niet het geval, dan word je daar onzeker en ongemakkelijk van. Je wil zeker een goede indruk maken, maar je wil vooral ook dat jouw kleren jou niet in de weg gaan zitten. Al kan dat ook een goed excuus zijn om ze snel uit te trekken.

Laat zien dat je zelfverzekerd bent

Iedereen is in het begin even nerveus en onzeker. Dat is hartstikke normaal en het heeft ook totaal geen nut om te doen alsof dat niet zo is. Maar daar wil je wel ook zo snel mogelijk overheen komen, want heel onzeker zijn, is niet aantrekkelijk.

Zorg dat het ijs snel gebroken is, een grapje doet dan meestal wonderen, en vertel jezelf op voorhand dat jij je niet druk gaat maken en lekker in je vel zal zitten. Het maakt eigenlijk niet uit hoe die ander over jou denkt. Het gaat klikken of niet. En verder maak jij je er niet te druk om.

Je zal zien dat jij je dan veel meer op je gemak voelt en dan kom je ook meteen zelfverzekerd over. Ben ook niet bang om aan te geven dat je nerveus bent. Dat is ook zelfverzekerd zijn. De ander zal zich ook zo voelen, en dat aan elkaar toegeven, is een heel goed begin om het ijs te breken.

Stel voldoende vragen

Als je iets wil voorkomen, dan is het wel dat het gesprek stilvalt. De kans is namelijk heel klein dat je binnen 5 minuten ligt te neuken. Als het gesprek stilvalt, dan is de sfeer snel weg en dan gaan jullie je ongemakkelijk voelen. De kans op sex wordt steeds minder.

Denk vooraf na over vragen om te stellen. Vragen houden het gesprek gaande, of je moet toevallig met iemand afspreken die contactgestoord is. En door er op voorhand over na te denken, kan je ook goede vragen bedenken, en zelfs nadenken over vragen die aansturen op sex, zonder meteen plat te worden.

SexafspraakBlogPic2

Blijf speels en entertainend

De meeste kans op sex heb je met een speelse, flirtende sfeer. Je wil dat de ander zich goed voelt, lacht, en ook met jou flirt. Niet iedereen is van nature speels, en het moet ook niet geforceerd overkomen. Bedenk waar jij vrolijk van wordt, wat jij grappig vindt, en hoe je dat kan uiten.

Vergeet ook niet te flirten, want het moet niet alleen maar lachen zijn. Je wil dat iemand het leuk heeft en zich niet gaat vervelen. Ben je daar niet zo goed is, dan is een actieve date wel aan te raden. Bijvoorbeeld bowlen. Je kan dan de draak steken met jezelf als het niet zo goed gaat, en je hebt iets om het over te hebben.

Wees tactisch met de eerste aanrakingen

Subtiele aanrakingen zijn niet voor niks effectief. Dat is omdat het subtiel is. Denk daar dus goed over na. Je wil niet meteen een hand op een been leggen, iemand te dicht bij je trekken, of te zeer in iemands persoonlijke space komen. Wat je wel wil, is dat diegene daar wel naar verlangt.

Raak eerst een schouder aan en kijk hoe ze daarop reageert. Raak dan haar arm even vluchtig aan of veeg wat haar uit haar gezicht weg. Houd het subtiel en oppervlakkig, tot je merkt dat zij meer wil. Dat merk je wanneer zij jou ook aan begint te raken, of je een speciale blik geeft wanneer jij haar aanraakt.

Neem de tijd voor de gehele afspraak

Je wil niet op de klok moeten kijken. Niet voor jezelf, maar ook niet voor jouw afspraakje. Dan loopt niks lekker of soepel, want je hebt een deadline. Zorg dus dat je ruim rondom jouw afspraakje tijd hebt. Het zal maar gebeuren dat er de hele avond niks gebeurt en dat dan bij vertrek opeens de vonken ervan af vliegen.

Je kan daarom ook al eerder zeggen dat je gaat, voor je moet gaan, zodat je zeker nog tijd over hebt, mocht dat gebeuren. Het is alleen ook zonde als de vonken er nog niet vanaf springen en je had nog de tijd kunnen nemen om dat vuurtje te voeden.

SexafspraakBlogPic3

Wees direct, vraag je date mee naar huis

Als je om de hete brij heen blijft draaien, dan komt er nooit iets van en de kans is groot dat jij jouw kans dan misloopt. Je hebt een sexafspraak. Het idee was om sex te hebben. En natuurlijk moet het dan face to face ook goed klikken, maar vervolgens moet je ook niet te bang zijn om direct te zijn.

Als het allemaal lekker loopt en fijn aanvoelt, vraag dan gewoon of ze nog mee naar jouw huis gaat. Zij is er ook voor sex. De eerste keer is een hotelletje misschien fijner, en kan het zeker ook een veiliger gevoel voor haar zijn, waardoor ze eerder bevestigend zal antwoorden.

Neem de tijd voor een goede kus

Een goede kus kan alle verschil in de wereld maken, en een slechte kus eindigt alle kansen. Goed kunnen zoenen is dan ook erg belangrijk, maar dat is niet het enige. Je wil ook de tijd nemen voor die kus. Dat die lekker lang duurt en steeds intenser wordt.

Online vind je heel veel tips over lekker zoenen. Kijk daar even naar. Wanneer je haar zoent, blijf dan zoenen, tot je merkt dat zij wil stoppen, of totdat haar handen gaan zwerven. Met een goede kus kan je een vrouw al ontzettend geil maken. Tijd om je best te gaan doen, en veel tijd te nemen.

Bespreek wat jullie willen en waar de grenzen liggen

Wanneer je al contact hebt, op voorhand tijdens een chat, dan wil je al bespreken wat jullie samen willen en waar jullie grenzen liggen. Maar online, tijdens een chat, is iets heel makkelijk gezegd. Wanneer je dan opeens tegenover iemand zit, dan kan dat opeens een ander verhaal worden.

Ben niet te bang om nog eens om bevestiging te vragen. Hoe vindt de ander het allemaal gaan, en wil diegene nog steeds wat jullie besproken hebben. Dat geeft de meeste vrouwen ook een fijn gevoel, dat je er niet vanuit gaat dat je haar gaat neuken, en dan willen ze jou nog meer dan daarvoor.

SexafspraakBlogPic4

Wees goed voorbereid én beschermd

Het is nogal lullig als je op het moment suprême opeens geen rubbers bij je hebt, of dat je ontdekt dat je een gat in je onderbroek hebt. Dat kan het hele gebeuren maken of breken, en dan hebben we het nog niet over hoe jij je daar vervolgens over voelt.

Heb condooms bij je, check al je kleding, zorg dat je lekker ruikt, en dat je eventueel verzorgingsproducten bij je hebt, zodat je nog stiekem even je tanden kan poetsen of een geurtje op kan spuiten.

Knuffel en vraag naar de ervaring

Ook als het allemaal alleen om de sex gaat, betekent dat niet dat het koud en zakelijk moet zijn. Dan moet je naar de hoeren gaan. Geniet na de sex ook nog met elkaar na. Knuffel lekker, vraag even hoe het was, en of je iets anders had kunnen doen.

Dit is zeker een must als je hoopt om vaker een sexafspraakje te hebben. Want als het erna niet fijn is, dan houdt zij er een beetje een nasmaakje aan over, terwijl dat juist andersom is, wanneer alles heel fijn was. Dan kan zij er waarschijnlijk geen genoeg van krijgen.

Bespreek vervolgstappen, wees eerlijk

Je hebt op voorhand waarschijnlijk al uitgesproken wat jij hoopt dat er gebeurt, maar dat kan zomaar na het sexafspraakje veranderen. Alles heeft te maken met gevoelens en emoties, en die komen bij sex en intimiteit los. Je kan dan op voorhand afgesproken hebben om een one-night-stand te hebben, maar als de sex dan heel goed is, wil je misschien meer.

Bespreek dit naderhand uitvoerig met elkaar en wees er ook eerlijk over. Je kan bijvoorbeeld voorstellen om nog samen iets te eten naderhand, dit kan je ook al voor de date afspreken, en aangeven dat je het gebeuren graag nog even doorneemt, zodat je zeker weet dat jullie nog op dezelfde golflengte zitten en zodat jullie je er allebei goed bij voelen. Daar scoor je alleen nog maar meer punten mee.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis