Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Adviezen voor de beste sexvakantie van je leven

Door:
Sarah
Geplaatst:
21-02-2023
site.commets:
0

Iedereen die verzot is op sex, heeft waarschijnlijk al eens nagedacht over een sexvakantie. Over het algemeen wordt er dan aangenomen dat Thailand het beste land is om jouw sexvakantie te houden. Dat is niet zomaar natuurlijk. Het is ook zeker een geweldig land om naartoe te gaan voor sex. Maar de beste sexvakanties, die vind je toch bij andere bestemmingen.

Het gaat hier ook niet om een sexvakantie die je met jouw partner hebt, bijvoorbeeld als swingers of gewoon om op exotische plekken sex te hebben. Hier gaat het over de beste sexvakantie voor mannen. Dat zijn namelijk ook nog eens andere bestemmingen dan sexvakanties voor vrouwen.

Sexvakanties spreken tot de verbeelding en zijn mede daardoor ook steeds populairder. Wilde sex, met een vreemde, op een exotische bestemming, zonder dat iemand verder weet wat jij uitspookt. Het is niet gek dat er steeds meer mensen op zoek gaan naar de beste sexvakantie.

Het is ook een seksueel experiment voor velen, die vaak opeens een rol gaat spelen na een scheiding. Die mensen zijn al lange tijd sex tekortgekomen en willen zich eens even helemaal laten gaan, en iets nieuws, spannends en avontuurlijks doen.

Wat de reden of motivatie ook is, je wil dan wel weten waar je ook aan je trekken kan komen, uit je dak kan gaan, jouw stoutste fantasietjes waarheid kan maken, maar waar je die geile sex ook op een veilige manier kan ervaren.

Populaire bestemmingen voor een sexvakantie

Er zijn natuurlijk heel wat populaire sexvakanties te bedenken. In allerhande settings, sferen, temperaturen, en andere prikkelingen. Toch springen een paar sexbestemmingen er met vlag en wimpel bovenuit.

Thailand was al genoemd, maar dat is zeker niet de enige sexvakantiebestemming. Ook Singapore staat bekend om de vele sex mogelijkheden, en ook Japan, Costa Rica en Venezuela mogen niet in dit lijstje ontbreken. En ons eigen landje is natuurlijk bekend voor het sextoerisme, dankzij Amsterdam.

Hier zitten de drie beste sexvakantie bestemmingen echter niet tussen. Die vind je hieronder, en je wordt ook meteen goed voorbereid. Je leert dan waar je moet zijn, wat je vooraf dient te weten, welke soorten sexwerkers er zijn.

sexvakantieBlogPagePic1

Dominicaanse Republiek

Als je aan de Dominicaanse Republiek denkt, dan zie je waarschijnlijk meteen sexy beelden en exotische locaties voor je. De exotische vrouwen vind je er in alle mogelijke smaakjes. Van licht tot donker en van slank tot volle rondingen.

Niet alleen de vrouwen zijn opwindend en avontuurlijk. De omgeving is dat ook. Het is een van de mooiste locaties ter wereld en het is dan ook makkelijk om je in allerhande sferen te laten verleiden. De stranden en hete temperaturen, en daardoor schaars geklede mensen, dragen daar natuurlijk allemaal aan bij.

Een andere hele mooie bijkomstigheid is natuurlijk dat het leven in de Dominicaanse Republiek lekker goedkoop is. Het zijn dus ook relatief goedkope vakanties. Daardoor zijn er natuurlijk ook veel sexwerkers, want je moet toch op de een of andere manier een inkomen verdienen.

En omdat er zoveel sexwerkers zijn, vragen ze ook allemaal niet veel voor hun diensten. Je krijgt meer waar voor je geld en ze doen ook nog eens veel meer dan sexwerkers in andere landen. Zo werkt vraag en aanbod.

Als je eenmaal door hebt hoe alles in z'n werk gaat, dan zal je zien dat het heel eenvoudig is om de sex te vinden waar jij geil van wordt. En niet alle geile vrouwen die rondlopen, zijn ook prostituees, dus als je weet hoe je met de vrouwtjes om moet gaan, dan kan je ook gratis sex scoren.

Mexico

Ook Mexico is een bekende sexvakantiebestemming en dat komt onder meer door de afwisseling die je er kan ervaren. Of je nou kiest voor een resort in Cancun, jouw zoektocht houdt in een megastad met een levendig en sexy bovengrondse en een avontuurlijke en spannende underground sexscene, zoals Mexico City, of dat je een grensstad zoals Tijuana bezoekt, waar alle spanning voorhanden is.

Het is dan ook doodeenvoudig om in Mexico al jouw seksuele fantasietjes uit te laten komen. In Mexico is sexwerk, op een voor iedereen prettige manier, gereguleerd en het is dan ook hartstikke legaal. Er zijn geen taboes wanneer het op sex aankomt, en daardoor kunnen alle remmen los.

In de toeristische gebieden vind je in ieder geval van alle soorten en smaakjes sex, meer dan voldoende voorhanden. Van een escort in Cancun tot het Red Light District van Tijuana. Waar je precies bent, bepaalt ook de prijs. Je krijgt in ieder geval wel altijd waar voor je geld.

Zorg dat je op hoogte bent van de lokale prijzen, die kunnen nogal verschillen, en je zal niet de eerste zijn die het geld uit de zakken wordt geklopt, door mooie exotische vrouwen met skills. De prijzen verschillen niet alleen per locatie, maar zijn ook onderhevig aan andere prijsinvloeden. Het is dus lastig om daar een goed antwoord op te geven. Je kan het veel beter ter plekke navragen.

sexvakantieBlogPagePic3

Colombia

Een minder bekende, maar in populariteit snel stijgende, vakantiebestemming voor sex is Colombia. Door de gebeurtenissen is de jaren tachtig en negentig had het niet de beste reputatie, maar dat is tegenwoordig al lang niet meer zo erg als het ooit was.

Ook hier is sexwerk legaal en enigszins gereguleerd. Je hoeft je niet druk te maken dat je een wet overtreedt en de kans dat je in de problemen komt, is minimaal. Het is dan ook niet vreemd dat de sexindustrie explodeert en dat dit voor jou de voordelen heeft dat het economisch voordelig en dat je er zeer afwisselende sex kan vinden.

Het woord discretie kennen ze in Colombia schijnbaar niet, want iedereen is open over sex en doet er niet te moeilijk over. Met een beetje geluk vind je ook vrij eenvoudig gratis sex, of je nou in Bogota, Barranquilla of Medellin bent.

Je vindt hier hoe dan ook altijd sex, of je er nou voor wil betalen of niet. Het is goedkoop, de vrouwen zijn mooi en exotisch, het land is fascinerend, en de sex kan werkelijk alle kanten opgaan. Dat je in Colombia zal genieten van een heerlijke, avontuurlijke en geile sexvakantie, daar kan je van op aan.

Op Sexvakantie naar de Dominicaanse republiek

Kies je voor de Dominicaanse Republiek als de bestemming voor jouw sexvakantie, dan weet je zeker dat het een heel avontuur en een bijzondere en geile ervaring zal zijn. Je bent ver van huis, voor de meeste mannen zal het in een vreemd land zijn, en je bent misschien niet op de hoogte van hoe alles reilt en zeilt.

Wat moet je op voorhand weten, en welke sexwerkers staan er tot jouw beschikking.

Dit moet je vooraf weten

Om een leuke tijd in de Dominicaanse Republiek te hebben, dien je wel met enkele zaken serieus rekening te houden. Prostitutie is hier legaal, wanneer de sexwerker zelfstandig werkt. Dat is echter zelden het geval. De regering is ook helemaal niet blij met de reputatie een sexvakantie land te zijn.

Veel bordelen zijn dan ook gesloten en de meiden zijn op straat beland. Daardoor is het een onoverzichtelijke mix van sexwerkers geworden, en daar bevinden zich zelfs minderjarigen tussen. Het is heel normaal om naar de identificatie van de prostituee te vragen, zodat je zeker weet dat iemand oud genoeg is, en legaal aan het werk is. Ze zijn verplicht dit bij zich te dragen.

Het is ook de normaalste zaak van de wereld om af te dingen. Betaal dus nooit de volle gevraagde prijs, want dan betaal je waarschijnlijk veel te veel. Probeer op voorhand uit te vinden wat de gangbare lokale prijzen zijn.

Niet alleen de professionele hoertjes zijn hier actief, er zijn ook een heleboel amateur hoertjes die het aangename met het nuttige combineren. Vraag voor je haar mee naar je hotel neemt wat nou precies de bedoeling is. Het is dan ook handig als je wat Spaans kent.

Een top tip om in gedachte te houden, is om altijd een klein cadeautje bij je te hebben. Dat hoeft niet veel te kosten, maar je doet ze er een groot plezier mee als fooi, en als een meisje vervelend doet over de afgesproken prijs, dan krijg je haar met een goedkoop cadeautje vaak snel de deur uit.

sexvakantieBlogPagePic4

Hier ontmoet je verschillende soorten sexwerkers

Er zijn allerhande soorten sexwerkers en iedereen heeft zo z'n voorkeuren. Gelukkig heb je keuze genoeg als je weet waar je moet zoeken.

Straathoertjes

Veruit de meeste vrouwen die sex aanbieden, doen dat als straathoertje. Het is hier de normaalste zaak van de wereld en je vindt ze dan ook overal. Op straat, in of buiten bars en clubs, op het strand, en op elke andere drukke locatie waar ze klanten kunnen scoren.

Ze zijn dan ook niet te vergelijken met de straatprostituees die jij gewend bent. Je vindt hier alle soorten vrouwen, stijlvol, sexy, volslank, dun en in voor allerhande seksuele activiteiten. Ze zijn ook erg zelfverzekerde en schromen zich niet om je onderweg gewoon vast te pakken en uit te nodigen om mee te gaan.

Je vindt hier vooral in de avond de lekkerste vrouwen en de prijzen zijn laag voor veel. Sosua en Boca Chica hebben de beste straten voor feest, plezier en avontuur in de nachtelijke uurtjes. De prijzen die gevraag worden zijn meestal per half uur of per uur, en hoe later het wordt, hoe meer je kan afdingen.

Bar of club

In de bars en clubs in de toeristische steden kan je er eigenlijk vanuit gaan dat iedere vrouw te krijgen is, voor een bepaalde prijs natuurlijk. Je vindt er voornamelijk amateur hoeren en professionele hoeren. Het zal niet lang duren voor je dat in de gaten krijgt, en dat betekent ook dat succes gegarandeerd is.

Je hoeft de vrouwen niet eens benaderen, maar ze zullen jou meteen overvallen met aandacht, hoogst waarschijnlijk meerdere tegelijk. Zie jij zelf een vrouw die jou bevalt, dan is er vaak niet meer nodig dan een blik om haar aandacht te krijgen.

Als zij bij jou komt, dan is het een gewoonte om haar een drankje aan te bieden, en vervolgens kan je bespreken waar je naar zoekt, en welke kosten daarbij komen kijken. Ook hier is het handig als je wat Spaans kent om de onderhandelingen voordeliger te laten uitkomen.

De prijzen kunnen heel erg verschillen en het is dan ook altijd aan te raden om bij meerdere dames te informeren naar de vergoedingen die ze vragen en welke diensten ze daar precies voor leveren. Er kan dan ook nog onderlinge concurrentie ontstaan.

sexvakantieBlogPagePic2

Hoerenhuis of bordeel

Een hoerenhuis of bordeel zal je niet snel vinden. Dan moet je echt weten waar je moet zijn, en het is zo dubieus, ver weg van huis, dat je jezelf kan afvragen hoe verstandig dat is. Wat je hier wel vindt zijn resorts. Sex resorts. Het is geen plek voor swingers of nudisten, of mensen die van sex met vreemden houden. Daar kan je het niet mee vergelijken.

Het is meer een escortbureau waar je dan ook kan verblijven. Een hele andere en nieuwe ervaring, die ook zeer populair is binnen het sextoerisme. Je krijgt de ervaring en beleving van een resort, terwijl de lokale hoertjes rondlopen om jou te verwennen.

De resorts verschillen nogal van elkaar en het is dan ook slim om je op voorhand goed te laten informeren wat er allemaal wel en niet mogelijk is. Zo kan je bij sommige resort pakketten krijgen, waar dan bijvoorbeeld ook een x-aantal sessies met een meisje inbegrepen zit.

Het is heel lastig om te zeggen wat de prijzen zijn, want die verschillen heel erg per resort en natuurlijk ligt dat ook aan het pakket dat je kiest.

Escort services

Heb je geen zin in gedoe, moeten zoeken en onderhandelen, je afvragen of je met een hoertje praat of gewoon een lekker ding? Dan kan je ook gewoon een escort naar je hotelkamer laten komen. Je vindt de escortbureaus online en daar zie je dan meteen wat foto's, wat de prijzen en specialiteiten zijn, en daarin heb je meestal behoorlijk veel keuze.

Je vindt niet alleen vrouwen uit de Dominicaanse Republiek tussen de escorts, maar van allerhande nationaliteiten. Hoeveel een escort precies kost, dat kan heel erg verschillen. Hoe lekker is de escort, hoe lang wil je van haar diensten gebruik maken, en wil je (ongebruikelijke) extra's? Het loont zich om even de tijd te nemen om de verschillende meiden te vergelijken.

sexvakantieBlogPagePic5

Op sexvakantie naar Mexico

Mexico is sowieso al een prachtig land om te ontdekken, maar als je er een sexvakantie van maakt, dan gaat het helemaal een geweldige ervaring worden. Het is dan wel zo handig als je weet wat je er kan verwachten en waar je rekening mee dient te houden. Zo ver van huis, kan je altijd beter op je qui-vive zijn.

Waar dien je rekening mee te houden en waar kan je al die geile vrouwen vinden?

Dit moet je vooraf weten

Om te beginnen kan je hier lekker openlijk je ding doen. Je hoeft niet stiekem ergens naar binnen of voorzichtig contact proberen te maken. Sexwerk is heel normaal hier, niemand doet er moeilijk over, en niemand wordt er op aangekeken als ze er gebruik van maken.

Je wil evengoed duidelijkheid voor je van bil gaat over wat je kan verwachten en wat de prijzen daarvoor zijn. Ben beleefd, maar direct, laat weten wat je wil, en vraag ook altijd even wat eigenlijk mogelijk is.

Het is ook niet standaard dat de hoeren condooms of glijmiddel bij zich hebben, en je doet er dan ook verstandig aan om die zelf mee te nemen en voldoende op zak te hebben. Wat je niet wil doen, is waardevolle spullen meenemen of op je kamer hebben liggen.

Je wil ook niet de stoere jongen met een dikke beurs uithangen, en je wil je bewust blijven van je omgeving, ook als het een hele betrouwbare of luxe locatie lijkt. Blijf ten alle tijden op je hoede, want waar er in Mexico toerisme is, daar zijn ook dieven en oplichters te vinden.

Verschillende soorten sex vinden in Mexico

Wat jouw voorkeur ook is, de kans is heel groot dat je aan jouw trekken komt in Mexico. Je kan daarvoor op diverse plekken terecht, voor verschillende vormen van prostitutie en sexwerk.

Stripclubs

Ook in Mexico zijn de stripclubs verkapte hoerententen, waar je net als in andere landen naar de show kijkt, en vervolgens een meisje kiest. Voor een klein bedrag kan je ook al aan hun borsten en billen zitten, maar als je meer wil, dan dien je het daar eerst over te hebben.

Je zou denken dat alle stripclubs zo werken, maar dat is dus niet het geval. Laat je op voorhand dus goed informeren. Wanneer het wel een hoerentent is, dan zijn er ook ruimtes om sex te hebben. Je kan aan de dame van jouw keuze vragen wat er mogelijk is en wat de kosten zijn.

Waar de dames hier heel goed in zijn, is het jou uit laten geven van geld, onder meer door jou te motiveren eerst wat te drinken en van de shows te genieten. Je bent dan al snel veel meer geld kwijt, nog voor je een wip gemaakt hebt.

Het is ook mogelijk om een meisje met je mee te nemen. Daar dien je de stripclub dan wel voor te betalen. Vaak zijn er ook dealtjes met hotels in de buurt, waar je het meisje dan tegen een schappelijk prijs mee naartoe kan nemen.

sexvakantieBlogPagePic7

Bar of club

In de barretjes en clubs van Mexico vind je niet alleen hele leuke meiden die wel zin hebben in een geile tijd, maar ook semiprofessionele en professionele sexwerkers. De kans dat je hier aan je trekken komt, is behoorlijk groot.

Informeer wel even wat nou eigenlijk de bedoeling is, betaalde of gratis sex, voor je opeens in je hotelkamer zit met een hele dure hoer. Na een paar avonden stappen, krijg je het vanzelf sneller door. En weet je precies voor wie je kan kiezen.

Er zijn barretjes en clubs waar je de bar moet betalen als je een meisje mee wil nemen, en in andere gevallen zijn er zelfs ruimtes waar je sex kan hebben. Het kan ook zo zijn dat het meisje onafhankelijk van de bars of clubs werkt, en dan moet je in de meeste gevallen zelf een hotelkamer regelen.

De prijzen varieren en zijn afhankelijk van waar je bent. Je betaalt het meisje, de bar en er wordt verwacht dat je wat drankjes nuttigt. De prijzen hangen onder meer af van waar je bent, hoe lekker het meisje is, en hoeveel tijd je met haar wil hebben.

Hoerenhuis of bordeel

Naast de barretjes, clubs en stripclubs die als verkapte bordelen werken, zijn er ook meer traditionele bordelen te vinden. Maar je moet dan wel even zoeken. Je betaalt in de meestal gevallen entree, en krijgt vervolgens de aanwezige meisjes in een rij te zien. Zoals je waarschijnlijk gewend bent van hoerenhuizen in andere landen.

Er is vaak ook een bar waar je gewoon kan ontspannen en even de tijd kan nemen om een meisje te kiezen. Je gaat naar een kamer zodra je een keuze hebt gemaakt. Je betaalt achteraf en het is normaal, het wordt zelfs verwacht, dat je een fooi geeft als het echt heel erg lekker was.

De prijzen verschillen niet alleen per hoerenhuis, maar ook per meisje. Je krijgt meestal een half uur of een uur de tijd. Kies je voor een oudere vrouw of een nieuw en minder populair meisje, dan kan je zelfs korting krijgen.

Erotische massages

In de erotische massage salons in Mexico kan je ontspannen, is er geen drukte en kan je alle vormen van sex kiezen. Er zijn vrouwen die ook ect lekker kunnen masseren, maar de meeste dames zitten er om andere diensten te leveren.

Er zijn kleinere en grotere salons waar je een happy ending of full on sex kan krijgen, in diverse stijlen en ambiance. Je kan niet altijd zelf de dame kiezen, soms wordt ze toegewezen. Het is aan te raden om op voorhand te bespreken wat je er precies van verwacht en wat de kosten daarvoor zijn.

Je krijgt hier waar voor je geld, op het gebied van vrouwen en seksuele handelingen, en dat in een ontspannen omgeving.

sexvakantieBlogPagePic8

Op sexvakantie naar Colombia

Ahh, Colombia, het land van de exotische vrouwen, goedkope sex en dat in een indrukwekkende omgeving. Maar ook een spannend land en het is nooit verkeerd om geïnformeerd op sexvakantie te gaan.

Dit moet je vooraf weten

Sexwerk trekt allerhande soorten criminaliteit in, en dat is ook het geval in de Colombia. Het land en de bevolking is niet rijk, en al die rijke toeristen worden dan ook her en der opgelicht en bestolen. Je wil dus ook nooit in de avond alleen op pad gaan.

Zorg dat voor het donker op locatie bent, of dat je een taxi pakt, als je alleen op vakantie gaat. Je kan ook met een groepje mensen gaan. Heb jij geen bekenden in de Colombia, dan kan je bijvoorbeeld bij een hostel kijken of je met een groepje mee kan gaan, of dat daar mensen zijn die ook alleen moeten gaan.

Houd je drankje ook extra goed in de gaten en drink er niet meer van als je er even geen zicht op hebt gehad. Het is hier niet ongewoon om gedrogeerd en beroofd te worden, en dat wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen.

Het hotel waar jij verblijft en de locatie waar jij sex vindt, liggen meestal een behoorlijk eind uit elkaar. Je kan echter vrij goedkoop een love hotel nemen. Hier kan je dan met jouw sexcontact jouw lusten beleven, en vervolgens ga je veilig terug naar jouw eigen hotel.

Sexwerkers in Colombia vind je hier

In Colombia kan je voor alles terecht op het gebied van sex en als je voor deze sexvakantiebestemming kiest, dan ga je zeker een zalige tijd en een geweldig avontuur tegemoet.

Stripclubs

Stripclubs in Colombia zijn in veruit de meeste gevallen verkapte bordelen. Die laatste zijn namelijk verboden in dit land. Je kan gewoon naar de shows kijken en een meisje kiezen. Je spreekt haar aan na haar show of kijkt rond naar een van de andere sexwerkers die er rondlopen.

De meeste stripclubs hebben ruimtes voor de sex, maar als je haar liever mee wil nemen naar een hotel, dan hoef je de stripclub alleen maar te betalen. Daarnaast betaal je haar natuurlijk ook, vaak ook iets meer omdat je meer van haar tijd in beslag neemt.

Je krijgt dan wel ook meer tijd en echt persoonlijke aandacht, wat het geheel een veel geilere ervaring kan maken. Wil jij de lekkerste meiden uitkiezen en vooraan zitten bij de shows? Dan haal je een emmer bier of een fles whisky. Hoe meer je uitgeeft, des te betere plaatsen je kan kiezen.

Het verschilt per club en per meisje wat je af moet rekenen. In de meeste gevallen betaal je voor het meisje en voor een kamer. Het is ook heel normaal dat je een exit prijs betaalt. Die is vaak net zo hoog als de andere kosten die je gemaakt hebt. Ook de kosten voor de dranken verschillen per gelegenheid.

sexvakantieBlogPagePic9

Bar of club

In de bars en clubs vind je vooral amateur hoertjes en professionele hoertjes die zogezegd zelfstandig werken. Het is soms lastig in te schatten of je een leuk meisje hebt leren kennen of dat je met een hoertje te maken hebt. Zorg dat je dit weet voor je haar meeneemt naar jouw hotelkamer.

De prijzen die je bespreekt, zijn onderhandelbaar. Ben duidelijk over jouw verwachtingen en zorg dat de afspraken helden zijn. Je wil niet opeens op je hotelkamer voor hogere prijzen komen te staan. Als toerist betaal je natuurlijk meer.

Hoerenhuis of bordeel

Er zijn wel hoerenhuizen of bordelen in Colombia, maar ze zijn een beetje verstopt. En dat zijn dan niet de stripclubs. In Colombia zijn de hoerententen te vinden in barretjes. Je gaat wat drinken, de manager laat jou een voor een de meisjes zien, en de dames stellen zich kort aan jou voor.

Onthoud de namen van de meisjes die jou bevallen en als je een keuze hebt gemaakt, dan kan je mee naar een achterafkamertje voor de sex. Je moet je van deze kamertjes niet te veel voorstellen. Je hebt meestal een half uur de tijd.

Soms moet je ook entree betalen, of een exit fee als je geen gebruik hebt gemaakt van de aangeboden diensten. Bijna elke stad heeft een rosse buurt en je hoeft daar maar even rond te lopen om de juiste barretjes te vinden.

Wat de kosten verder zijn, is onder meer afhankelijk van het bordeel, de meid in kwestie, hoeveel tijd jij wil neuken, en eventuele andere speciale wensen die jij hebt. Bespreek die duidelijk op voorhand, dan worden al jouw stoute fantasietjes werkelijkheid.

sexvakantieBlogPagePic6

Erotische massages

De erotische massagesalons mag je niet overslaan. Al is het maar omdat je hier de beste kwaliteit vindt, en ook meer waar voor je geld krijgt. Je kan naast een erotische massage ook kiezen voor een normale massage, maar daarvoor ben jij waarschijnlijk niet daar.

Je vindt de salons overal, niet alleen in rosse buurten, waardoor het vaak ook wat gemakkelijker en veiliger is om er naar binnen te gaan. Je kan op voorhand evengoed aangeven waar je voor komt; een erotische massage, een pijpbeurt, of sex.

De kwaliteit van de dames die hier werken ligt vaak hoger dan die van de meiden in dubieuze barretjes en stripclubs, en je kan er nagenoeg hetzelfde krijgen. Er zijn veel erotische massage salons, maar als je even rondkijkt, dan vind je er snel genoeg een paar met de heetste meiden. Houd er wel ook rekening mee dat je niet altijd mag kiezen door welk meisje jij onder handen genomen wordt.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis