Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Absolute afknappers bij vrouwen

Door:
Sarah
Geplaatst:
16-06-2021
site.commets:
0

Veel vrouwen vinden het verschrikkelijk dan mannen bepaalde kwaaltjes hebben waar ze absoluut op afknappen. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je gewoon goed voor de dag komt voor vrouwen. Als je een beetje indruk wil maken en een mooie vrouw wil scoren, dan moet je er voor zorgen dat een vrouw niet op je afknapt.

Echter zijn er erg veel mannen die niet weten wat ze hier aan kunnen doen dus zoeken ze naar tips & tricks die er voor zorgen dat je geen afknapper krijgt.

In dit artikel leer je onder andere hoe je afknappers kan voorkomen. Daarnaast kan je er voor zorgen dat de vrouwen jou optimaal aantrekkelijk vinden. Tenslotte draait het voor single mannen natuurlijk allemaal om het krijgen van een nieuwe liefde of een neukertje.

Dat laatste is vooral het geval maar dan moet je wel een beetje sexy zijn vind je niet? Hieronder vind je 5 tips die er voor zorgen dat jij geen afknapper krijgt!

Uiterlijk

Dit is natuurlijk het meest belangrijke aspect van allemaal. Doe wat aan je uiterlijk! Zodra jij een date weet te scoren wil je natuurlijk niet dat ze walgt van je kop. Puisten, onverzorgd haar, stinkende adem, gele tanden, noem het maar op. Het is belangrijk dat je goed voor de dag komt.

Zorg gewoon dat je haar netjes gedaan is, je zo min mogelijk droge plekken in je gezicht hebt, tanden goed zijn gepoetst etc. Je zal zien dat dit veel beter werkt dan dat je dit niet doet. Bekijk het eens van de andere kant, zou je willen dat zij geen verzorgd uiterlijk had?

Juist... als je een goede kans wil maken om het bed met elkaar te delen, dan is het wel verstandig om even wat aan je knappe uiterlijk te doen.

Kleding

Ook dit is een aspect wat uiterst belangrijk is! Je kleding is erg belangrijk als het gaat om je verschijning. Je kan niet met slordige kleding komen als je een date hebt want het is super belangrijk om goede kleding te hebben. Kleding die te groot is, te wijd zit, slechte kleuren combinatie heeft, etc.

Natuurlijk wil deze dame in kwestie een leuke vent en een vent die een beetje met de mode mee gaat. Kom jij met kleding die vroeger heel hip waren en nu volledig uit de mode zijn, dan is het tijd voor een complete make over. Je moet er gewoon classy uit zien, zorgen dat je een leuke verschijning bent en gewoon zeker bent van je zaak.

Zodra jij met slechte kleding loopt wordt je automatisch onzeker, dat wil je natuurlijk niet hebben.

Stinken

De allergrootste afknapper aller tijden. Veel mensen knappen af op het feit dat iemand stinkt. Ook mannen onder elkaar vinden dat niet prettig en moet ook gewoon gezegd worden. Als je van jezelf weet dat je stinkt, doe er dan wat aan.

Er zijn zat mogelijkheden om je stank te verbergen zoals deodorant, kauwgom en gewoon een lekker geurtje. Om een beetje romantisch te zijn is het natuurlijk noodzakelijk om geen meters van elkaar vandaan te zitten. Je moet er voor zorgen dat je bij elkaar in de buurt zit, de kans dat je elkaar adem kan ruiken is dat ook gewoon groot.

Een grote afknapper is dan natuurlijk dat je dan gewoon uit je mond stinkt. Hier kan je genoeg aan doen! Zelfde geldt voor een zweetlucht, deodorant doet wonderen in dit geval!

Hoge stem

Vrouwen vallen op echte mannen. Mannen die dus gewoon echt mannelijkheid uitstralen en zich ook zo gedragen. Niets is zo aantrekkelijk en geil als daar nog een mooie zwarte en diepe mannenstem bij komt kijken.

Zodra jij je mond open doet en ze hoort dat er vervolgens hoge tonen uitkomen is het eigenlijk gelijk klaar. Desnoods vervorm je je stem een beetje na een avondje uitgaan, maar zorg er voor dat je geen hoog stemmetje hebt. Vrouwen willen niet de indruk hebben dat ze tegen zichzelf aan het praten zijn!

Een stem heb je, kun je niet maken en kun je ook niet kopen. Vrouwen houden dus van een echte mannenstem, diep, luid en een klein beetje met een kraak erin. Denk aan Vin Diesel, de ideale mannenstem waar vrouwen per direct opgewonden van raken!

Snel praten

Een veel voorkomende fout bij mannen die ze niet zo snel doorhebben is dat ze te snel praten. De reden hiervan is dat mannen als ze een date hebben, vaak bloednerveus zijn!

Heel normaal, dit heeft te maken met alle hormonen die door het mannelijke lichaam gieren. Zodra je een nieuwe vrouw ontmoet gaat je lichaam zich eigenlijk heel raar gedragen. Je kan een droge mond krijgen, zweten, je geen houding weten te geven etc. Maar wat erg vaak voorkomt is dat mannen te snel gaan praten.

Als je een goed voorbeeld wil hebben van hoe je moet praten, moet je eens naar Barack Obama kijken. Zware mannenstem, praat rustig, kijkt de mensen aan en weet waar die het over heeft.

Zodra jij te snel begint te praten haken vrouwen vaak al af bij de eerste zin. Ze kunnen je niet meer volgen waardoor het verhaal een stuk lastiger wordt om te volgen! Probeer dus op je ademhaling te laten en je rustig op te stellen. Wat kan er fout gaan? Helemaal niets, sterker nog, waarschijnlijk kan ze het gewoon waarderen dat je een foutje maakt.

Vrouwen houden ervan om gewoon een mooi verhaal aan te horen die je rustig verteld. Zo blijft ze geïnteresseerd en wordt het een stuk gezelliger en aangenamer.

Conclusie

Na het lezen van deze tips zal je al een stuk wijzer zijn en er voor kunnen zorgen dat je minder snel op vrouwen afknapt. Tenslotte wil je natuurlijk dat de date zo soepel mogelijk verloopt.

Vrouwen moeten jou zien als een echte man, een persoon waar ze zich veilig bij voelen. Niet een persoon waar ze op afknappen en liever niet bij in de omgeving willen zijn. Uiteindelijk draait het allemaal om de klik die jullie hebben.

Hoe goed je bovenstaande punten ook opvolgt, als er geen klik is, dan kan je er ook weinig aan doen. Door deze tips zorg je er in ieder geval voor dat je op je best naar de date komt! Het is voor veel mannen natuurlijk belangrijk dat je goed in de smaak valt, hierdoor overwin je eigenlijk je eigen angst en wordt je een stuk zekerder. Na het lezen van dit artikel ben je al op de goede weg al deze afknappers voor te zijn en de man te zijn waarvan veel vrouwen over dromen! Veel plezier!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis