Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

8 Sexmassage drukpunten die je moet kennen

Door:
Sarah
Geplaatst:
14-02-2023
site.commets:
0

Sex zonder spel, is gewoon plat neuken. En eenieder die dat wel eens heeft gedaan of doet, maar ook sex met spel kent, moet toegeven dat het lang niet zo lekker en intens is, als sex met voorspel. Het kan best lekker zijn om gewoon even een vluggertje te doen en te neuken.

Maar eigenlijk moet dat niet de standaard gang van zaken zijn, in bed. De focus ligt dan vooral op de geslachtsdelen, in plaats van op het hele lichaam. Je mist dan een groot deel van het genot en de lust, wat natuurlijk hartstikke zonde is.

Sex is niet iets wat je zomaar kan. Dat is iets wat je dient te oefenen en dient te leren. Dat gaat bij niemand vanzelf. En nu is de tijd aangebroken om je te richten om de rest van het lichaam en alle erotische plekjes die jij op een heerlijke manier kan verwennen.

Ons lichaam heeft allerhande drukpunten en sommige daarvan zijn erg erotisch. Als jij weet hoe jij deze drukpunten kan stimuleren, zal jij jouw sexpartner naar nieuwe hoogtes brengen. Het kan dus zeker geen kwaad om hier flink wat aandacht aan te besteden.

Ontspannen zijn is het allerbelangrijkst

Voor goede sex, begin je bij het begin, en dat is om ervoor te zorgen dat jullie allebei ontspannen zijn. Lust zit voor een groot deel tussen de oortjes, vooral bij vrouwen, en wanneer jij met allerhande zaken in je hoofd zit, dan kan je niet ontspannen, en ook niet genieten van sex.

Het kan heel lastig zijn om jouw hersenpan uit te schakelen. Zeker als je een heel druk en stressvol leven hebt. Je bent dan bezig met alles wat je nog moet doen, in plaats van dat je geniet van het moment, en de sex. Gelukkig is ook daar iets aan te doen.

Om te beginnen met ontspannen en genieten kan je eerst de kroonchakra masseren. Dit drukpunt vind je boven op je hoofd, in een directe lijn met je oren. Door hier lekker te masseren, zal je sneller ontspannen, of laat jij jouw sexpartner ontspannen.

Wanneer je merkt dat jouw sexpartner hiervan ontspant, dan kan je het meteen al wat spannender maken. Vergewis je er wel van dat jouw bedpartner dit ook lekker vindt. Je kan bijvoorbeeld zachtjes aan de haren trekken. Op die manier breng je meteen wat bewuste BDSM je slaapkamer in, en als jullie daarvan houden, dan zal de lust meteen stijgen.

SexMassageBlogPic1

Kriebel de oren voor verrassend genot

De oren zijn ontzettend gevoelig en voor velen een erotisch lichaamsdeel. Niet dat oren nou meteen zo sexy zijn, maar er zitten wel erogene drukpunten in de oren. Dat merk je al als je lekker aan de oren van jouw partner knabbelt, en over likt, aan zuigt, of er zachtjes in fluistert.

Het meest gevoelige punt, en dat is dan ook meteen het drukpunt wat je zoekt, vind je direct naast het gezicht, waar het oor overloopt in het oorkanaal. Dit wordt het Bosch punt genoemd en is het dunste stukje huid van jouw oor.

De volgende keer dat je aan de oren van jouw partner sabbelt of likt, sla je dit stukje zeker niet over. Je kan het ook al stimuleren door er met je vingers langs te wrijven en te strelen. Je zal snel merken dat jouw partner er heel erg geil van wordt, en wanneer de lust stijgt, dan wordt de sex ook intenser.

Verwen je partner met een borstmassage

Mannen zitten graag aan borsten, en dat is zeker ook lekker, maar dat is iets anders dan een borstmassage waarbij je de drukpunten masseert. Gewoon maar wat in de borsten knijpen, daar wordt geen vrouw geil van. Maar de tepels en de tepelhoven, daar dien je juist wel werk van te maken.

Je kan dit doen door de tepels te masseren, ze te strelen, ermee te spelen. Je kan eraan likken en zuigen, en je zal merken dat jouw sexpartner steeds meer opgewonden raakt. Er zijn zelfs vrouwen die een orgasme kunnen krijgen, alleen van het stimuleren van de tepels.

Voeg steeds meer druk toe en ben niet bang om er zachtjes in te knijpen of aan te knabbelen, wanneer jouw sexpartner erg geil is. Je merkt dan snel genoeg of dit nog een extra stimulatie is, en of je het zelfs nog wat harder en intenser kan doen.

SexMassageBlogPic4

Voer de druk op bij haar heupgewrichten

Aan beide kanten van het geslachtsdeel vind je een drukpunt, dat Entering the rushing door wordt genoemd. Ze zitten precies daar waar de plooi van de dij de buik raakt. Door hier rustig een lichte druk op uit te oefenen met jouw handpalmen, kan je de lust bij een vrouw flink opvoeren.

De seksuele druk en de gevoeligheid van de vagina wordt hiermee gestimuleerd. Ook bij een man heeft het een seksueel effect wanneer je deze drukpunten zacht stimuleert. Gebruik de druk van je handpalmen en steun met jouw lichaamsgewicht ongeveer een minuut op deze plek. Vergeet ondertussen niet om oogcontact te houden, zodat je de lust bij de ander ziet groeien.

Ga verder naar de deur des levens

De Gate of Origin, dat is waar je naar op zoek bent. Dit ogenschijnlijk niet-erotische deel van het lichaam is de plek om een vrouw erotisch te stimuleren. Dit gebied bevindt zich ongeveer 4 vingers breed onder de navel, en is een verborgen juweeltje wanneer jij jouw vrouwtje wil opwinden door middel van stimulatie van de drukpunten.

Door hier directe druk toe te passen, krijgt een vrouw hetzelfde gevoel als wanneer je haar penetreert. Je kan haar hiermee dus behoorlijk opwarmen. Combineer dit bijvoorbeeld met een lekkere befbeurt of het stimuleren van de clitoris, en voor je het weet is ze niet meer te houden.

Ontdek haar venusheuvel

De venusheuvel is het plekje net boven de vagina, waar het schaamhaar groeit. Bovenaan dit plekje zit een drukpunt. Dit wordt onder meer bij acupunctuur behandeld, wanneer vrouwen bijvoorbeeld last hebben van vaginale droogheid, genitale pijnen, of wanneer een vrouw moeite heeft om opgewonden te raken.

Je moet wel een klein beetje moeite doen om dit drukpunt te vinden. Druk met drie vingers net boven het schaambeen, in de zachte spier en houd dit een halve minuut, tot een minuut vast. Je merkt dan snel genoeg of je het juiste plekje gevonden hebt, en daarna kan je dit heerlijke drukpunt verder masseren voor nog meer genot.

SexMassageBlogPic3

Navigeer de golven van de zee der vruchtbaarheid

Dit zijn hele aparte drukpunten voor seksuele lust. Ze zitten namelijk op jouw rug, aan beide zijden van de ruggengraat, ongeveer een handbreed boven de heupen. Deze drukpunten worden de Zee der vruchtbaarheid genoemd. Ook in de acupunctuur staat dit bekend als drukpunten die de seksuele lust laten groeien.

Met een dagelijkse massage op deze plek, kan je het libido verhogen, maar dat is niet de enige manier om hiervan te genieten. Probeer deze drukpunten maar eens tijdens de sex te stimuleren. Er komt dan een zee aan lust vrij, die met flinke golven door het lichaam raast.

Aanbid haar sacrum

Het heiligbeen, oftewel het sacrum, dient ook aanbeden te worden. Dit is Latijns voor de billen. Ook hier zitten seksuele drukpunten die aandacht en een massage verdienen. Je vindt dit punt net onder de botten van de onderrug. Het is een hele gevoelige spier, die je eenvoudig kan stimuleren.

Men gaat ervan uit, dat wanneer je dit drukpunt stimuleert, dat je dan seksuele blokkades kan opheffen. Een massage op deze drukpunten zorgt er ook voor dat de bloedtoevoer naar het geslachtsdeel toeneemt, waardoor je een intenser en langer orgasme kan ervaren.

Probeer voor de sex eerst uit of jouw sexpartner dit wel allemaal lekker vindt, want als jouw sexpartner heel gevoelig is, dan kan het pijnlijk zijn, en dat wil je natuurlijk niet tijdens de sex, of dat moet net je ding zijn.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis