Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

5 redenen waarom hotelsex zoveel geiler is dan thuis

Door:
Sarah
Geplaatst:
28-12-2022
site.commets:
0

Het lijkt een beetje vreemd, maar het is toch echt zo, of beter gezegd: de meeste mensen ervaren hotelsex als heel veel geiler dan sex thuis. Eigenlijk heel apart, want het enige dat verandert, is de locatie. En toch vinden de meeste mensen hotelsex lekkerder dan sex thuis.

Zit jouw sexleven in een sleur, neem dan eens een hotel. Normaal doe je dat alleen met een andere reden. Bijvoorbeeld omdat je ergens op vakantie bent, of bij iemand op bezoek gaat, of voor je werk, maar je gaat niet naar een hotel voor sex.

Terwijl dat wel de perfecte omgeving is voor sex. Mensen die vaker een one-night-stand hebben, zullen dat meer doen, en die weten ook precies waar het zo geil is. Maar dat hangt dan ook samen met sex met een vreemde. Als jij al sex met jouw sexcontact hebt gehad, en zeker als dit alleen in jullie eigen bed is geweest, dan kan het wel de moeite zijn om hotelsex eens te overwegen.

Dus, waarom is hotelsex zo lekker?

Om te beginnen ga je er alleen maar heen voor sex. Dat is al spannend en opwindend op zich. Je hebt geen enkel anders excuus, en je weet dus ook al dat je gaat neuken. Waarschijnlijk willen jullie het helemaal speciaal maken, want je geeft er toch geld aan uit, en jullie doen dan ook meer moeite dan normaal.

De locatie is nieuw, hartstikke mooi, in stijl, en schoon en je hebt alles bij de hand wat je nodig mocht hebben. Je bent ook weg van jouw dagelijkse sleur en verantwoordelijkheden, die je dan ook makkelijker van je af kan zetten, waardoor je echt kan ontspannen, en genieten.

Er is verder niemand die jij kent, als het goed is, in het hotel, en daardoor kan jij je helemaal laten gaan. Geen kinderen, familie, vrienden of buren die kunnen storen, of die jullie kunnen horen. Je kan je dus helemaal uitleven en volop genieten van elkaar en de sex.

GeweldigeHotelsexBlogPic1

Verandering is goed voor iedereen

Verandering en frisse, nieuwe input, is eigenlijk altijd goed. Je knapt ervan op. Dat zie je wel aan vakanties, waar mensen in een nieuwe omgeving helemaal opladen. De indrukken die je krijgt, de onbekende omgeving, en even uit je eigen leven stappen, daar ontspant een mens gewoon van.

Stress is een moodkiller

Het is dan ook veel makkelijker om alle stress thuis te laten. Je bent er niet en hoeft er ook eventjes niet aan te denken. Daarnaast hoef jij je ook niet druk te maken of het bed wel opgemaakt is, of de badkamer wel schoon is, en of je de plee wel gepoetst hebt. In een hotel is dat allemaal al gedaan en jij hoeft je alleen maar met jouw sexpartner bezig te houden.

Een nieuwe plek maakt het weer spannend

Een nieuwe plek is niet alleen goed voor de nieuwe indrukken, maar het maakt het allemaal ook nog spannender. Hoe werkt het allemaal, waar vind je alles, hoe ziet het eruit, welke andere indrukken krijg je nog allemaal. Dat draagt allemaal bij aan de spanning en je hebt al die seksuele spanning.

Misschien staat er een heel ander model bed als dat je thuis hebt, en kan je jouw sexpartner vastbinden, of er staat een stevige tafel waarop jij haar kan neuken. Als je helemaal luxe wil doen, dan neem je een hotelkamer met een jacuzzi. Weet je ook hoe het is om daarin te neuken.

Er is geweldig veel privacy

Wie kent jouw kont in Keulen? Niemand, als je het juiste hotel uitzoekt, en niet heel veel pech hebt dat jouw buurman er ook net zit. Je hebt dus ontzettend veel privacy. Er zal niemand binnenlopen, niemand aanbellen, en mocht iemand anders jullie horen, dan ken je diegene niet eens.

Je kan dus doen en laten wat je wil en je hoeft nergens over na te denken. Dat is sowieso al nodig voor de beste sex, en in een hotel is dat gewoon veel makkelijker dan thuis, waar de buren iedere scheet horen.

GeweldigeHotelsexBlogPic2

Het enige wat er moet worden verzorgd is het klaarkomen

In een hotel hoef je nergens over na te denken. Als jouw voorbereiding goed is, en je bent met de juiste sexpartner, dan hoef je alleen nog maar te genieten en jij kan je volledig op jouw sexpartner richten. Je hoeft ook pas weer na te denken tegen de tijd dat je moet uitchecken.

Sex en een geweldig orgasme, dat is waarom je voor hotelsex gaat, maar daar moet je dan wel ook nog moeite voor doen. Dat gaat niet vanzelf. Verras je sexpartner met een nieuwe techniek of een spannend sexspeeltje.

4 Tips voor geweldige hotelsex

Door het hotel alleen zal hotelsex niet opeens geweldig worden. Daar moet je wel wat meer moeite voor doen. Maak je niet druk, zo ingewikkeld is het allemaal niet, maar het bepaalt wel of je geweldige hotelsex hebt, of dat het een gewone ervaring wordt.

Wees voorbereid

Zorg dat je goed bent voorbereid. Neem je hapjes en drankjes mee of regel je dat in het hotel? Heeft het hotel dat wel, of ben je dan een kapitaal kwijt? Heb je eventueel condooms en verzorgingsproducten bij je? Wil je nog sexspeeltjes meenemen of een lekkere massageolie? Probeer over alles na te denken, en goed voorbereid aan te komen, dan hoef je daarna nergens meer over na te denken.

Kom apart aan, speel het spelletje

Natuurlijk kan je samen naar het hotel gaan, en dat zal heel spannend en geil zijn, maar het kan ook wel eens spannend zijn om er een heel rollenspel van te maken, en apart aan te komen. Je kan elkaar dan casual in de hotelbar ontmoeten, en een heet spelletje spelen. De hotelsex zal dan nog heter worden.

GeweldigeHotelsexBlogPic3

Begin buiten de hotelkamer

Je wil elkaar eigenlijk al de kleren van het lijf rukken wanneer jullie op weg zijn naar de hotelkamer. Begin dus met flirten en teasen en elkaar opwinden buiten de hotelkamer. Dat kan op voorhand met berichtjes en vervolgens door stoute woordjes toe te fluisteren, stiekeme aanrakingen, en spannende kusjes.

Gebruik alles wat de hotelkamer te bieden heeft

Een hotelkamer biedt heel veel mogelijkheden voor sex en sexstandjes, die je misschien thuis niet hebt. Maak daar dan ook gebruik van. Sex in de douche, op het balkon, over de tafel of in een luxe stoel. Het kan allemaal, je hoeft jezelf niet te beperken. Maak gebruik van iedere hoek in de hotelkamer voor mindblowing hotelsex.

Geniet, maar met mate

Het is heerlijk dat je nu niet hoeft na te denken en volledig kan genieten, maar je wil het ook niet te ver voeren. Je wil dat jouw sexpartner dit nog vaker wil doen, maar je wil ook dat je nog welkom bent in het hotel. Het is niet leuk als het hotelpersoneel opeens op deur klopt, omdat de buren aan het klagen zijn over de overlast.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis