Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

10 Spannende plekken voor sex in de auto

Door:
Sarah
Geplaatst:
06-12-2022
site.commets:
0

Sex in de auto begint meestal uit noodzaak. Je woont nog thuis, kan thuis niet afspreken, moet het stiekem doen, en ga zo maar door. Maar heel veel mannen en vrouwen komen er dan achter dat ze het ontzettend geil vinden om in de auto te neuken.

Publieke sex is sexy. Je kan bekeken en betrapt worden. Misschien heb je dat niet eens door. Er zijn zelfs speciale plekken waar mensen heen gaan om sex in de auto, met elkaar, te hebben. Of naast de auto. Dat kan natuurlijk ook als er te veel mensen meedoen.

Het kan wel krap zijn in de auto en niet alles is mogelijk, maar ook dat kan juist weer heel erg opwindend zijn. Het is dan in ieder geval wel handig als je ook wat standjes kan bedenken die je in de auto kan doen. Buiten de auto is bijna alles mogelijk, mits je op de juiste locatie bent.

Want sex in het openbaar mag eigenlijk niet, en het is dan ook aan te raden om erg uit te kijken waar je sex in een auto hebt. Het is heel erg geil om bekeken te worden, door andere volwassenen, maar je wil jongeren niet traumatiseren met jouw seksuele escapades.

Voyeurisme is super sexy

Er zijn mensen die het heel erg geil vinden om andere mensen te bekijken terwijl ze sex hebben. Wanneer anderen dan sex in de auto hebben, dan is dat de uitgelezen kans om daarvan te kunnen genieten. Want er zijn nou eenmaal niet veel mogelijkheden of locaties in het leven waar jij een voyeur kan zijn, zonder in de problemen te raken.

Aan de andere kant zijn er ook heel veel exhibitionisten. Die vinden het ontzettend geil om bekeken te worden. Zij vinden het bijvoorbeeld ook geil om dan te zien hoe jij masturbeert. Op dat moment is iemand dus een beetje van allebei.

SpannendeAutoSexBlogPic1

Zo herken je een sexparkeerplaats

Er zijn best wel wat sexparkeerplaatsen door het land te vinden. Parkeerplaatsen waar mensen elkaar ontmoeten voor sex, en waar jij ook naartoe kan gaan om sex te hebben. De kans op problemen is amper aanwezig, maar je weet wel bijna zeker dat je bekeken zal worden. Er zijn ook mensen die sex op de parkeerplaats hebben met vreemden.

Een sexparkeerplaats is vaak aan het directe zicht onttrokken en ligt vaak ook wat afgelegen. Zodat er minder kans is om betrapt te worden door de verkeerde mensen. Je ziet er vast wat condooms her en der rondslingeren, en ook stukjes wc-papier of tissue.

Als het er druk is, zie je natuurlijk meteen dat mensen sex hebben. Zie je dat niet, dan kan je altijd even met jouw lichten knipperen of op een andere manier de aandacht trekken.

Weet je niet zeker waar je het beste naartoe kan gaan? Kijk dan gewoon even online. Er zijn een hoop sexsites waar je de bekende parkeerplaatssex locaties kan vinden. Wil je er niet alleen naartoe gaan? Meld je dan aan op sexsites om andere mensen te leren kennen die graag naar een parkeerplaats gaan voor sex.

Nét even anders dan buiten sex

Autosex valt wel onder buitenseks, maar het is toch niet helemaal hetzelfde. Met de ramen en deuren dicht, krijg je toch een prive gevoel. Waardoor jij het misschien net iets fijner vindt om er optimaal van te genieten. Je hebt dan de illusie dat je alleen bent, maar in jouw achterhoofd weet je ook dat je bekeken kan worden.

In een auto kan ook niet alle sex. Niet alle standjes zijn mogelijk. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de soort auto die je hebt. Denk van tevoren even na over de standjes die je kan doen en de seksuele handelingen die je kan uitvoeren.

10 Geweldige plekken voor car sex

Er is altijd wel een plekje te bedenken voor car sex, maar niet iedereen is even creatief, ook niet als ze super geil zijn. En dat is nou juist vaak het moment dat je zin hebt in Auto sex.

Een parkeergarage

In een parkeergarage kan je heel goed sex hebben. Mensen rijden langs en lopen langs, maar niemand blijft er hangen. De kans is dus heel klein dat je betrapt wordt op een vervelende manier. Let er wel op dat het ook behoorlijk kan echoën in een parkeergarage en je wordt dan misschien wel niet gezien, de kans is groot dat je van veraf te horen bent.

SpannendeAutoSexBlogPic2

Het strand

Het strand is een uitstekende plek om buitensex te hebben en er zijn ook vaak parkeerplaatsen waar het heel rustig kan zijn. Zeker op dagen dat het weer minder goed is. Je zal zien dat het op deze plekken vooral in de avond druk is met mensen die zin hebben in sex in de auto.

De parkeerplaats van een kerk

Op de parkeerplaats van een kerk is het alleen maar druk wanneer er een kerkdienst is. Verder valt er niet veel te beleven en je kan er dus goed parkeren. Het is ook wel sexy om op een plek waar dat echt niet gewenst is sex te hebben. Je wil hier alleen echt niet betrapt worden, want je gaat dan niet alleen naar de hel, maar ook naar de gevangenis.

Je eigen oprijlaan

Een minder voor de hand liggende, maar toch wel erg logische plek om sex te hebben, is op jouw eigen oprit. Dat verwacht gewoon niemand en je kan de auto zeker goed parkeren. Er is natuurlijk een kans dat buren of voorbijgangers het zien, maar de kans dat die er aanstoot aan nemen, is klein. Je kan het daar natuurlijk ook om doen. Om die burgerlijke zeurvrouw van de overkant iets te geven om over te kletsen met Jan, van Mie, van Sjeng van de hoek.

In een carwash

Je moet natuurlijk wel even opletten dat het programma dat jij kiest lang genoeg duurt, maar als je dat goed kan timen, dan kan je hele geile sex in de auto in een carwash hebben. Niemand die het ziet, terwijl het gewoon onder de neus van iedere aanwezige gebeurt. Hoe geil is dat dan. Kies een lekker lang programma en doe je alsof jouw neus bloedt als de wagen eruit rijdt.

De parkeerplaats van een supermarkt

Op de parkeerplaats van een supermarkt is het overdag natuurlijk hartstikke druk en niet echt een goede locatie om sex te hebben. Maar na sluitingstijd is dat een heel ander verhaal. Dan komt er niemand. Alleen wat mensen die schijnbaar een vorm van publieke privacy zoeken. Gelijkgestemden die net als jij sex in de auto willen hebben.

SpannendeAutoSexBlogPic3

Op de begraafplaats

Een begraafplaats is wel een beetje een enge plek en als jouw sexpartner bijgelovig is, dan kan je het misschien beter niet doen, maar dat het er rustig zal zijn, en dat je er lekkere sex in de auto kan hebben, op bepaalde tijdstippen, daar kan je zeker van zijn. De geluiden die jullie maken zullen ook niemand verbazen en eventueel ongewenste bezoekers afschrikken om verder jullie kant op te komen.

Het park

In de bosjes liggen te geilen, terwijl er gewoon mensen al kwebbelend langslopen. Sex in het park of bos is ondeugend en spannend, en in de meeste parken zijn er genoeg plekjes te vinden. Je kan dan de bosjes ingaan, maar als het donker is, dan kan je ook heel goed sex in de auto hebben. Mensen die daar in het donker komen, zijn daar niet om van de natuur te genieten.

Je oude middelbare school

Op scholen is het overdag heel erg druk en dan is het onmogelijk om er sex te hebben in jouw auto, maar in de avond en in het weekend is dat heel anders. Dan is er niemand te bekennen. Sommige scholen hebben wel beveiliging, dus daar moet je dan wel een klein beetje voor uitkijken, maar verder kan je er sex hebben, zonder dat iemand er weet van heeft.

Bij een concert

Bij een concert luistert iedereen naar de muziek en bekijkt het optreden. Er is niemand die op de parkeerplaats van een concert blijft hangen. Of ze moeten toevallig te veel onder invloed van het een of ander zijn, maar dan zal jij er ook geen last van hebben. Je kan hier dus heel goed sex in de auto hebben en de kans dat je betrapt wordt, is minimaal.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis