Wel eens een vrouw geslagen?

Spanky
Mijn naam is:
Spanky
Mijn leeftijd:
27 Jaar
Ik woon in:
Woudbloem
(Groningen)
Like mij?
9 Likes
Like mij!

Spanky(27) schrijft:

Heb je ooit je geile handen wel eens gebrand aan een vrouw? Of ben je zo'n klassieke man die alleen vecht met mannen?

Nou als je een keertje legaal een vrouw klappen wilt geven ben ik graag diegene hoor!

Ik vind het heerlijk om een paar tikken te krijgen, wel op mijn kontje en als je echt geil bent mag je ook mijn tietjes spanken!

Hoe lijkt dat je?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Spanky? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Spanky !

2 Reacties

  • Dick

    1 jaar geleden

    Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte om met mij te genieten of iets anders zou ik je aanraden om contact met me opnemen tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

  • Aleksi

    1 jaar geleden

    Hoi ik ben aleksi 26 jaar voor meer info app mij ‭

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Spanky

Gratis neuken met Spanky?

Druk dan hier voor contact!