Mannen die mij als slaaf willen gebruiken

Mandy
Mijn naam is:
Mandy
Mijn leeftijd:
35 Jaar
Ik woon in:
Emmeloord
(Flevoland)
Like mij?
2 Likes
Like mij!

Mandy(35) schrijft:

Ik zal gelijk met de deur in huis vallen.. Een van mijn geilste fantasieƫn is om een dag misbruikt te worden door een dominante man. Ik heb hier nog weinig ervaring mee, maar wat ik wel weet ik dat ik graag de rol als slaaf speel. En daarvoor heb ik een dominante sterke man nodig.

Mijn pijngrens ligt erg hoog, dus dat maakt mij de ideale slaaf voor jou. Je mag me doen met me wat jij wilt. En ik zal alles doen wat jij mij opdraagt.

Pfhoe.. Bij het schrijven van dit oproepje wordt ik al klets nat. Ik hoop dan ook snel een man te vinden die mij kan geven wat ik zoek.

Mag ik u dienen meester?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Mandy? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Mandy !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Mandy

Gratis neuken met Mandy?

Druk dan hier voor contact!